Nejnovější

Ulov si svého Peroutku v deseti krocích

Nudíte se? Nemáte peníze nebo dostatek něhy pro chov medvídka mývala, protože jste sociopat odkojený Haló novinami? Pak pro vás máme zcela jedinečnou možnost vybouření. Ulovte si svého Peroutku!

Krok 1: Počkejte na záchvat senility vašeho nadřízeného.

Krok 2: Ve volném čase můžete cvičit stupidní dikci nebo se smát s kancléřem bez prověrky.

Krok 3: Zjistěte, kdo byl Ferdinand Peroutka.

Krok 4: Nebojte se toho, že jeho článkům nerozumíte, ta lůza, které ho budete interpretovat, je na tom ještě hůř.

Krok 5: Nesmí vám ujet slovo lůza.

Krok 6: Najděte v textu pár zmínek o Hitlerovi.

Krok 7: Sdílejte, sdílejte, sdílejte!

Krok 8: Ti, co jsou chytřejší než vy, se na vás budou povyšovat. Hoďte je do jednoho pytle. Označení necháme na vás, doporučujeme vytvořit druhý pól k lůze. Vzpomeňte na výcvik z Haló novin, určitě něco vykoumáte. Pracujte s pojmem buržoazie.

Krok 9: Když konečně najdete něco, co působí přinejmenším podivně, určitě to nasdílejte. Nevíte, jak interpretovat? Nevadí, prostě to NEKOMENTUJTE.

Krok 10: Je vysoce pravděpodobné, že se vám nepodařilo Peroutku ulovit. Nezoufejte, nepodařilo se to ani klukům z KSČ. Jako cenu útěchy získáváte sociální opovržení a těžko pochopitelnou škodolibou radost, že jste si pohonil ego. Rádi bychom vás chlácholili, že vaše vítězství je alespoň Pyrrhovo, ale bohužel, i takových úspěchů jste dalek. Přejeme příjemný den.

Jakub Mikel
Jakub Mikel (Články)
Kryptosluníčkář, někdejší šéfredaktor a ostentativní metrosexuál. Je student žurnalistiky na FF UP. Trpí utkvělou představou, že je vtipný.

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*