Nejnovější

Vrchní prchni – Babišovi prchnul hlavní marketér Prchal

Foto: Sandra Kisić| Wikimedia commons

Tak teď, marketingový specialista Marek Prchal, známý také jako guru Mára, opustil Babiše a jeho hnutí ANO. Mára si zřejmě uvědomil, že po vyloučení z klubíku reklamních profesionálů mu spolupráce s Andrejem další ovoce nepřinese. Tak řekl ANU své NE a strohým tweetem se rozloučil.

Marek Prchal spolupracoval s hnutím ANO deset let, ale čeho je moc, toho je příliš. Hlavně co se týká práce pro Babiše. Incident s prezidentským billboardem byl jen poslední hřebík do Prchalovy rakve, kvůli němu ho totiž vyloučili z organizace pro reklamní specialisty Art Directors Club Czech Republic. Sám předseda ADC se vyjádřil k Babišově kampani, kterou vedl Prchal velmi negativně. Proto následné došlo k prvnímu vyloučení člena ADC za historii jejich existence.

„Nezavleču Česko do války. Jsem diplomat. Ne voják.” A to se Prchalovi opravdu nepovedlo. Z jeho strany se nám vyjádření nikdy nedostalo, kromě prostého tweetu “a teď”. Jenom Andrej napsal, že se ten billboard moc nepovedl, to měl snad poprvé v životě i pravdu. Otázkou je, kam se po tomto přešlapu Prchal usídlí teď. No v žádné další kampani si v bližší době ani neškrtne.

S Babišovou prohrou se Marek asi nevyrovnal a prchnul dřív, než se s Andrejem a jeho okrouhaným týmem strhne celá lavina. No kdo by se kamarádil s neúspěšným politikem. Volte mír, volte Babiše? Někdy je lepší před ním prchnout

Začátek konce

Andrejovi nezamával jenom Prchal, Babišovi odešla celá jeho Svatá trojice. První obětní beránek byl právě mediální expert Prchal a v jeho šlépějích šel i mluvčí Vladimír Vořechovský spolu se šéfkou kampaně Thünde Barthou. Andrejovi tak zůstala jen jeho druhá nejoblíbenější blondýnka Alena Schillerová a ta s ní potáhne za jeden provaz dokud je smrt nerozdělí.

Možná Prchal spustil slavnou éru konce politika Babiše. Své hvězdné období plné rozkvětu si Prchal užíval deset let, ale všechno jednou skončí. Čas reklamního génia se tak naplnil a čau lidi. Tak pusinku na čelíčko a pá pá Máro!


Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*