Nejnovější

Byli jste varováni. Zahoďte flanelky, přichystejte si kanady, jdeme do války!

Dezinformační scéna během prezidentských voleb nelenila, a tak zelenila v drsné maskáčově zelené. Čím větší preference máte, tím větší mucholapka na dezinformátory jste, jak se přesvědčil Petr Pavel. Byli jste ale varováni, teď už vám nezbývá nic jiného než narukovat. Nemáš šanci ani za mák, když ti přijde povolávák.

Jako během každých voleb se kromě pofiderních kandidátů vynoří ještě pofidernější informace o samotných kandidátech. Různé drby, polopravdy a lži se tak šířily nejen z ruských trollích farem, ale i sociálními sítěmi a undergroundovými disidentskými řetězovými maily.

Dezinformační scéna klepe notu především populistickým kandidátům, a tak byl před náporem nepravdivých informací ušetřen zejména Andrej Babiš. Čeho ale ušetřen nebyl, byla palba výhružek. Může být ovšem rád, že náboje obdržel dopisní obálkou a ne hlavní pistole. I když ve výsledku nebyly tak ostré jako Babišova kampaň.

Ta ani přes svou ostrost Babišovi v souboji titánů nepomohla a výhru teď má na triku, tedy na flanelce, Petr Pavel. Snad se začnou prodávat flanelové košile i s maskáčovým vzorem, abychom měli co na sebe, až nám přijde ten povolávací rozkaz. Přece jenom Pavel je voják, ne diplomat. A vojáci chtějí válku.

Pokud vám ale žádný povolávací rozkaz nedošel, nezoufejte. Narativ, že se nás Pavel chystá zavést do války, si můžete potvrdit šikovně sestříhaným videem. V něm zaznívá, že jediná možnost ukončení války Ruska s Ukrajinou je ta, že sami vstoupíme do války s Ruskem. Dává to absolutní smysl, že? A kdyby Ruska bylo málo, můžeme zkusit zbrojit proti Číně. Velmoc jako velmoc. A stále je to na východ.

Pořád tomu nemůžete uvěřit? Na řetězové maily se můžete spolehnout. Jen se podívejte babičce do schránky a zjistíte, že byla varována, že narukujete. Ona vás varovala, ale teď to je jen váš problém. Určitě se aspoň pokusila o vaši ochranu tím, že to tam hodila Babišovi. Spoiler – nepomohlo to.

Co by ale mohlo pomoci, jsou důkazy o tom, že volby nebyly legitimní. Tím pádem by se nám podařilo vyšachovat Pavla ze hry ještě dříve, než by se dostal na Hrad. Není totiž nic podezřelejšího než shodná procenta. Vítězných 58 % nejen pro Pavla, ale i Macrona a Čaputovou. Ta se dokonce podezřele rychle zjevila po vítězství Petra Pavla v jeho štábu.

A je úplně jedno, že to bylo na základě predikcí. Ona určitě musela znát výsledky předem. Už jen díky tomu skvělému softwaru na sčítání hlasů, který zajistil Pavlovi stejná procenta jako jí. Je záhadou, proč poslední z trojice monsieur Macron se také nezjevil u Pavla jako gratulant. I jemu musely být výsledky zřejmé stejně jako Čaputové. Možná spíše přemýšlel, jak po francouzsku oznámí svému BFF, že ho mrzí jeho prohra. Je suis desolé mon ami. Nebo si lámal hlavu nad důchodovými reformami, těžko říct.

Důkazy tak mluví jasně i přes to, že v jiných zemích nebyla vítězná procenta pro prezidentské kandidáty kolem 58 %. To se dá snadno vysvětlit tím, že nepoužívají stejný software jako my, naši bratři a naši francouzští kamarádi. Ve výsledku tedy není možné, aby Pavel legitimně vyhrál. Je to celé jen fikce a podvrh. Přímé volby jsou jen zástěrka, aby si mohl západ dosadit nějakou figurku na pole našich končin.

Možná místo války bychom si mohli jít na západ pro inspiraci, když jim to s tou infiltrací tak jde. Útok na Kapitol nebo na brazilské instituce. To je nápad. Můžeme táhnout na Hrad a místo medvěda a řečnického pultíku si třeba zkusit odnést korunovační klenoty nebo Becherovku. Ta už tam stejně nebude potřeba.

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*