Nejnovější

Zeman mé širší vlasti aneb já chci exit svého kmene

KOMENTÁŘ. V čele mé širší vlasti, tedy Evropské Unie, i mé užší vlasti, tedy České republiky, jsou alkoholici s výstředním chováním, kteří neváhají jezdit na sjezdy marxistů a oběma mým vlastem dělají ostudu. Polovina lidí odsuzuje jen republikového ochlastu, což je špatně. A druhá polovina zase používá pochybení unijního ochlasty proti Unii. A to je taky špatně.

Nelze vidět jedno bez druhého. Na konci předchozího týdne se Jean Claude Juncker, který bude jistě do příštího roku předsedou Evropské komise, účastnil odhalení pomníku Karla Marxe u příležitosti dvoustého výročí jeho narození v německém Trevíru.

Pro pana Junckera,  který rozvazoval okovy proletářů v pohádkově bohatém mikrovelkovévodství Lucemburském, jehož minimální mzda je 31 000 Kč, je Karl Marx kritikem kapitalismu a Robinem Hoodem, co by bral bohatým a dával chudým. Proto by se o něm měl asi natočit celovečerní akční film s Kevinem Costnerem a nebo tím druhým Jeanem Claudem.

Pro mojí mamku je Karl Marx důvod, proč málem nedostudovala textilní průmyslovku z politických důvodů. Pro mamku mého kamaráda je Karl Marx důvod, proč musela schovávat ve škole křížek, co měla na krku. Obě dvě tyto milé a pracovité ženy, které nikomu neudělaly nic zlého, se totiž nenarodily v pohádkově bohatém mikrovelkovévodství a jeho teorie o třídním boji pro ně nebyly punk, ale realita. Ty doby minuly, Evropská Unie je moje širší vlast a Juncker ji dělá ostudu.

https://twitter.com/Knedlozurnal/status/992783104636006401

Někomu mohou Marxovy teze imponovat, ale dva fakty potvrzují, že tato událost by měla být proti srsti komukoliv: za prvé socha pochází z Čínské lidové republiky. To je ta země, kde kvůli státnímu bezpráví (v rámci marxismu) zemřelo víc lidí na hladomor, než má Česká republika obyvatel, a ani teď to není demokracie. Za druhé: není to poprvé, kdy se Juncker ohýbal před komunistickou totalitou tohoto typu. Kondoloval totiž i ke smrti Fidela Castra.

Nelze vidět druhé bez prvního

V dubnu tohoto roku jel nejvyšší a řádně zvolený představitel České republiky, mé užší vlasti, na sjezd komunistické strany. Přítomné účastníky sjezdu oslovil tak, jak nikdy po revoluci žádný prezident: “Soudružky a soudruzi!”

Zeman si přitom asi představoval soudružky a soudruhy v boji proti vykořisťování. Takhle se koneckonců zdravila se svými kolegy i ta oops I did it again dívka na Delacroixově obrazu Svoboda vede lid na barikády a spousta jiných lidí, o jejichž morálce bych se neopovažoval pochybovat. Já si u tohoto oslovení ale představím spíš svoji matku a matku mého kamaráda, když je předvolávali k vysvětlení. Asi bych se musel narodit v nějakém pohádkovém mikrovelkovévodství, abych to chápal.

Ale mnozí to chápou a nevadí jim to. A co je horší – dokážou tepat Junckera, aniž by ho dali do souvislosti s excesem Zemanovým. A co je úplně nejhorší – dokážou tepat EU, instituci, kterou nezaložil Jean Claude Juncker, za pochybení Jeana Clauda Junckera.

Hned potom, co kontroverzní Juncker vystoupil v Trevíru, se našla v této zemi hromada lidí, kteří volali po Czexitu. Chtít rozpad Unie nebo odchod z ní kvůli marxistům v jejím čele je jako chtít rozpad ČR nebo odchod nějakého území z ní kvůli marxistům u nás. A že jich je.

Já chci exit svého kmene!

I Český stát je vlastně Unie. Kronikář Kosmas, co nám vymyslel jméno, i Jirásek se shodují, že jsme unie bájných kmenů, které sjednotili Čechové z pod Řípu. Když euroskeptik má EU za spolek komunistů, protože její současný vrcholný představitel uctívá Marxe, mohl bych být čechoskeptikem a říct, že to, co kmen Čechů vytvořil se po miléniu, stalo taky podobným spolkem.  Prezident na schůzi komunistů, premiér měl pletky s StB. Čtyřicet let vlády strany hádejte které? Je to jasné.

Srovnávat kmen a národ je urážka. Prejže. Víte kolik lidí padlo v Lucké válce? A co teprve dívčí válka, která nám v kotlině zatrhla gender? Pryč s marxistickou Čechounií! Zdroj: Volneknihy.cz

Už mám dost diktátu z pod Řípu. Já chci exit svého kmene. Tenhle spolek marxistů jménem Český stát je nereformovatelný, a proto by se měl rozdělit zpět na kmeny. Jsem pro znovuobnovení kontrol na jejich hranicích. A oplotit je. Hraniční kontroly každou půlhodinu cesty autem budou určitě účinné proti islamistům. Každý by měl taky mít svou měnu. Česká koruna je opravdu, ale opravdu falešný nápad podřípských elit.

A co teprve to, že si navzdory našemu kmenu z Východních Čech prosadily velké kmeny z oblasti Moravy a Sudet Zemana? Jasný útisk těch menších. A ty čechonesmysly, co k nám čechohujeři cpou, jako EET a nebo znovupovolení  alkoholu v Poslanecké sněmovně. To nevymysleli v Bruselu, ale pod Řípem, a o to tvrdší je to diktát. Řešil bych to tak, jako Junior, Wilders, Le Pen, Okamura, Nigel Farage a další řešili svá předchozí manželství. Exitem. To totiž vždycky zabere, i když může jeden o třetinu zchudnout. Aspoň to pomůže na vnější rány, když ne na ty vnitřní.

Filip Horák
Filip Horák (Články)
Čtvrtohorní útvar studující nizozemštinu a žurnalistiku v Holomóci. Narodil jsem se v Pardubicích, odmaturoval v Chrudimi a bydlím v Železných Horách. Making idiot of myself, since 1996.
  1. Petr Kaminsky | 13.5.2018 v 12:07 | Odpovědět

    Tady v Ostrave by se ta mena mohla jmenovat Bo!!! Nebo treba Ksc, mame tady hodne volicu, kteri trpi nostalgii po starych poradcich.

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*