Nejnovější

9 hrozných: Středulův důstojný telemarketing s lidskými právy

Foto: PR team Josefa Středuly| Facebook Josefa Středuly oříznuto

Jeden z devíti. Ale proti všem. Vymezuje se proti komunistům, ex-komunistům, vládám, populistům, Babišovi i Pavlovi. V rozhovorech se ohání především důstojností. Jeho hlavním cílem je ale zvýšit platy. A to všem. Středulův program a vystupování je ušité přesně na míru stereotypním Čechům.

Pokud s napětím očekáváte druhý příchod ČSSD, tak je pro vás odpověď jasná – Josef Středula. A pokud lačníte po zmrtvýchvstání Zemanovy ČSSD? Dvakrát Středula. Tento odborový předák je váš člověk. Na oko občanský, ale s podpisy senátorů a podporou dosluhujícího prezidenta. V nové éře nás občany u vlády zastoupí odbory a postarají se o naše blaho.

Jestliže patříte mezi zhrzené voliče přesycené středovými stranami, tak vám Středula podává nataženou levici. Slibuje automatické zvyšování platů. Všem a pořád! Ke cti mu ale musíme přidat, že si uvědomuje, že toho nelze dosáhnout bez nutnosti zvýšit daně. Co už si ale neuvědomuje, je že na to jako prezident nemá vliv.

A pokud vám nestačí základní a v Evropě už upřímně okoukaná lidská práva, dovolil si formulovat 5 dalších. Možná nemá obě ruce levé, ale tyto už levicovější být nemohou.

Středulova nabídka je vskutku neodolatelná. Právo na zdraví, právo na bydlení, právo na teplo a to stále není vše! Když ho zvolíte, dostane ještě dnes další dvě lidská práva v ceně jedné a to se skutečně vyplatí.

Kdo by nechtěl být nedůstojný

Ani to stále není vše. Jeho marketingový tým horlivě přemýšlel, co dalšího by mohl nabídnout. Co dalšího by tak chtěli lidé od prezidenta? Bingo! Důstojnost! Proto i ta je pro levicového mesiáše klíčová.

Kdykoliv tak Středula otevře pusu, vypadne z něj to „důstojnost”. Protože co chtějí Češi? Správně. Důstojného kandidáta s důstojným programem. Důstojnosti není nikdy dost. Řekněte si důstojnost ještě pětkrát. Až pro vás bude synonymní se slovem Středula.

A jací my Češi ještě jsme? Věčně nespokojení. Proto i on je zásadně a hlasitě nespokojen. A to se vším a se všemi. S komunisty a ex-komunisty. S populisty. Se současnou i minulou vládou. S jejich činností i nečinností. Se stylem podpory Ukrajině. S Babišem i Pavlem. Je alternativou pro ty, kterým se nelíbí nikdo jiný.

Proto kategoricky i tento nefavorit odmítá odstoupit. Ví, že sdílí fanouškovskou základnu s voliči minulého premiéra s podobně lákavými sliby. A s ním je přeci zásadně nespokojen, takže mu alespoň odčerpá hlasy. Jeho slova. Děkujeme! Aby alespoň sousedovi koza chcípla.

Takže jestli toužíte po tom, aby na Hradě zas jednou seděl typický český Pepík – nespokojený, toužící po vyšším platu a ohánějící se důstojností – tak je vaše volba jasná.

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*