Nejnovější

Jsme Realisté! Jsme Recesisté! Jsme…

Vítám vás na našem pravidelném setkání s bizárem. Dnes si povíme něco o YouTuberech, politicích, samozvaných elitách, politické korektnosti a především se dozvíte, proč se Robejšek neusmívá.

Jsme Realisté. Založili jsme stranu Oznámili jsme veřejnosti, že chceme založit stranu a v nadcházejících volbách do poslanecké sněmovny chceme mít 20 % hlasů. Jsme prostě realisté. Bez politické korektnosti vám na to řeknu jediné – ty vole!!!

Profesor Robejšek jako důstojný pán a odborník na vše v jednom, uvádí na YouTube kanálu Realistů svoji show, tedy osvětovou činnost. Prostě elitář z humanitní vysoké školy (sic!) nadává na jiné elitáře z humanitní vysoké školy a člověk s vysokou školou života to všechno sleduje.

Prosímpopcorn, chci se udusit smíchy. Jedná se o konzervativní stranu, takže na videu modrá barva, Robejšek je ustaraný muž v obleku, nehýbe se a zakrývá název své strany. Zlatý Tomio a jeho důmyslně propracované každodenní vlogy! Po internetu kolují zvěsti, že jediný, kdo celý Robejškův proslov dokoukal do konce, byl pán ve střižně. Není to pravda. Já to dal do konce a měl přitom jenom 24 hodinovou přestávku v druhé minutě videa.

Robejšek se neusmívá

Proč se tedy Robejšek nemůže usmívat? Podle jeho slov za to mohou zabijáci našich hodnot, na které musí pořád myslet. Když zrovna nemyslí na muslimské migranty a pravidlo 80/20, žejo. Kdo je tím zabijákem? Politická korektnost, poručnictví státu, konzumismus a bezmezná tolerance. Nám jako redakci Houpacího Osla tam ještě chybí neomarxisté a neziskovky. Snad se dočkáme v dalším díle. Dokud se tohle všechno nevyřeší a Robejšek nebude mít svých 20 %, tak se neusměje. To mu přece nemůžete udělat.

Robejšek se neusmívá

Politická korektnost je ohraná klasika a nuda. Poručnictví státu má v programu TOPka , ODSka a Svobodní – zííííív. Konzumismus – místo abychom si četli knížky, tak vyděláváme peníze a utrácíme je za knížky a dalších tisíc věcí. Všechno špatně. Lepší je přece obohacovat se krásou života. Například v Aleppu. Poslední důvod neúsměvu. Je to bezmezná tolerance aneb menšiny se nemohou mít stejně nebo lépe než bílý heterosexuální muž, to dá přece rozum. Říkáte si, proč sledovat tento YouTube kanál? Nesledujte. Když se Robejšek konečně usměje, tak o tom napíšu článek. Všichni přece chceme vidět ten realistický úsměv.

Robejšek se neusmívá 

Pro naše věrné čtenáře máme připravenou zkrácenou verzi Robejškova videa „Proč se neusmívám“. Video doporučuje 11 z 9 realistů.

Andrzej Branny
Andrzej Branny (Články)
Nová média, kultura, politika.

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*