Nejnovější

Přehled týdne 12.–18. 12. 2016

Pondělí: V Czechii přibylo 19 tisíc obyvatel. Jedná se převážně o cizince. Vidíte? Vidíte? VIDÍTE?!!! – Trump je ignorantské dítě, píše čínský tisk o Trumpově přístupu k čínské provincii Tchaj-wan. “It´s pronounced džjana” – Porod císařem se prý promítá do evoluce. Každý se rodí jako monarcha. Čeká nás buržoustní levoruce se socialistickým podtextem. Nebo se na to podívejme jako Hájek a nechme si explodovat hlavu. – Myslivec při honu nezajistil kulovnici a omylem postřelil kolegu. Ochránci hranic podle Cílka. To už raději francouzskou armádu. – Jákl: “Volební právo žen byla chyba.” Chápeme, že Hájek popírá evoluci, když musel pracovat s někým takovým. – Nemocný chlapec chtěl vidět Santu. Starému pánovi zemřel v náručí. Čekali jste na závěr koťátko, co? (JM)

Úterý: EET měla ráno výpadek, poklady hlásily zhruba hodinu problémy. Všeci kradnú a může za to Kalousek! – Sobotka vytáhl na voliče těžkou zbraň. Navrhl vyšší tempo růstu penzí. Nejsem důchodce, možná ti to vyjde za 40 let, Slávku. – Policie stíhá 24 lidí kvůli dotacím, vyslýchá i exhejtmanku Vaňhovou. Vánoční kolekce. – Plzeňský pivovar kupují Japonci. Za Prazdroj a další značky zaplatí téměř 200 miliard korun. Lepší Japonec než Číňan. – Divoký mejdan u komunistů: Šéf Filip zpívá (řve) Kabáty a Semelová se zmítá v bocích. A když se u nás chlapi poperou, tak jenom nožem anebo sekerou… – Aleppo se utápí v krvi, provládní síly tam zabily 82 lidí. Zeman mlčí a tentokrát bez bonmotu. (AB)

Středa: Prezident republiky opět porušuje svůj předvolební slib, udělil další milost. Do vězení za hanobení prezidenta nikdo z nás nepůjde. Ostatně, o tom jsme věděli už v době, kdy ten návrh vzešel na povrch, je však fajn vědět, že i my máme poslance, kteří stále věří ve své ideály. – Číňané koupili Mountfield. Nic českého už není české, jen vlastenci. – Kim byl na šrot, dal rozkaz svým generálům, ti museli napsat sebekritiku. To je v cajku, kdyby po nich chtěl kritiku, asi by další den neměl generály. – Jeden den obyvatel syrského Aleppa: Aleppo bude evakuováno! Evakuace Aleppa má zpoždění! Aleppo nebude evakuováno! Více info na jejich Twitteru, tam to žije. (JŽ)

Čtvrtek: Policista zastřelil starce na noční procházce. Krucifix pokládal za zbraň. Aktuální zprávy: Dále se našla lahvička svěcené vody a místo činu zapáchalo po síře. Policista zmizel, zbyla po něm pouze propálená uniforma. Podle stop je pravděpodobné, že unikl na osedlané koze. – Rusko se odvolá proti rozhodnutí vrátit zlaté předměty Ukrajině. Jednou jsem si od kamaráda na základní škole půjčil pastelky. Druhý den v jeho lavici seděl jiný spolužák. Do dnes mu musím posílat barevné fixy na Vánoce. – Zbourání Hitlerova rodného domu téměř nic nebrání, schválil to rakouský parlament. Ortel mění plány na prázdniny, kupuje lyže a hotel má zabookovaný v Berchtesgadenu. – EU prodlouží hospodářské sankce vůči Rusku. Přidala další půlrok. Naproti tomu Trump už s Putinem jedná o zrušení amerických sankcí. Když už si navzájem pomáhají vyhrát volby, tak proč ne? Že by nad Juneau zase někdy zavlála ruská vlajka? – Putin je podle časopisu Forbes nejmocnějším mužem planety. V těsném závěsu jsou Donald Trump, Angela Merkelová, Pat a Mat. (LM)

Pátek: Do polské domobrany se za 500 zlotých měsíčně přihlásilo už 10 000 lidí, v přípravě obrany proti možnému nepříteli. U nás vstupují do „domobran“ lidé zadáčo a připravují se na obranu před spojenci. Asi je něco špatně. – „Za útoky ruských hackerů přijde odplata,“ vzkázal Obama Putinovi a předal klíče od Bílého domu Donaldu Trumpovi. – Na otázku, zda Gazdíkova připravovaná koalice, se kterou chce jít do voleb, neztroskotá stejně jako Čtyřkoalice v roce 1998, Gazdík odpověděl, že není „naivní beruška“, a proto věnuje jednáním takovou pozornost. Skutečně asi beruška nebude, spíš takový brouk Pytlík. – “Česko, země úžasných lidí.” Tak se jmenuje spot ministerstva zahraničí, propagující Zemanův sen o státu “Czechia”, ve kterém údajně žijeme. Má pomoci rozhoupat se investorům k tomu, aby z nás udělali ještě větší montovnu Evropy a aby zde případně někdo přijel také na dovolenou. – Bělobrádek avizoval možnou koalici se Starosty. Chtějí se zaměřit na “myslící lidi”. By mě zajímalo, kde na ty imaginární skupiny pořád chodí. ANO – naštvaní lidé, KDU – myslící lidé, KSČ – ehm…, ČSSD – mladí liberálové. Pak se nedivme, že vyhrává ANO. Tohle by nasr…naštvalo každého. (ToP)

Víkend: Na D8 se svezl svah, silnice je nebezpečná, Ťok šoupe nohama a Zeman vytahuje ekoteroristy. Protože ani silnice se neobejde bez pořádného divadla. – Sníh na Vánoce nebude, zato máme čekat spoustu ledu. Yay! – Český pseudošaman zřejmě zavinil smrt mladé dívky, když jí poskytl odvar z amazonské liány pro očistný rituál, a dívku pod vlivem přejel vlak. Je důvod, proč se tyhle praktiky přenechávají domorodcům v Amazonii. V džungli totiž vlaky nejezdí. – Kvůli kontroverzním zákonům v Polsku demonstranti zablokovali dvě stovky poslanců v budově parlamentu. No, já nevím, když se vám něčí politika nelíbí, nechcete je z parlamentu spíše dostat pryč? – USA zvýšily odměnu za hlavu vůdce Islámského státu z desíti na dvacet pět milionů dolarů. Nějaký terorista asi právě čte zprávy a potichu si brblá: “Přidejte…” – Dohoda o evakuaci Aleppa má prý pokračovat, pokud opozice umožní odchod civilního obyvatelstva z okolních šíitských vesnic. Hele, teď naprosto upřímně, vyzná se v tom ještě někdo? (MK)

Redakce
Redakce (Články)
Houpacího Osla založili v roce 2014. Od té doby se složení redakce několikrát změnilo, duše webu ale zůstala stejná. Jsme studentská undergroundová redakce a píšeme o tom, co nás baví a zajímá.

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*