Nejnovější

Soukup se zvládl postavit svým šikanátorům

Foto: JAROMÍR SOUKUP| INSTAGRAM

Česká televize a Média Club, který patří pod TV Prima, podaly insolvenční návrh na Médeu Jaromíra Soukupa. Ta dluží navrhovatelům dohromady 30 milionů korun. Soukup návrh nazval šikanózním a se vztyčenou hlavou se šikanistům postavil.

Český podnikatel a moderátor mnoha pořadů Jaromír Soukup, dohnal své podnikání až k návrhu na insolvenci. Ten podaly Česká televize a Média Club na Soukupovu Médeu a.s. Dluží jim za neuhrazené obchodní pohledávky. To, že jde o velmi promyšlený podnikatelský tah ze strany ředitele TV Barandov média opomíjí.

Některé zpravodajské weby v České republice se rozhodli pro svou nezávislou žurnalistiku získávat peníze za pomoci svých diváků. Pomáhají jim k tomu různé startupové organizace. Bruce Wayne českého zpravodajství Jaromír Soukup se ale rozhodl, že si své názory uhájí i bez laciných příspěvků, a to nejjednodušší cestou, dluhy.

Ačkoliv se může zdát z posledních informací o Soukupových financích, že absolutně netuší, co dělá, opak je pravdou. Jde o velmi důmyslně promyšlený plán. Už dlouhá léta vysílá Soukupova Televize Barandov realityshow Soudkyně Barbara a Soudce Alexandr. Soukup se teď pouze pokouší snížit náklady na své zaměstnance a jak je u něho zvykem, udělat si všechno sám a po svém. Kladívkem u soudu ale Soukup mlátit nebude. S honosným talárem kolem krku mu jeho kariéru odtlučí zástupci České televize a Média Clubu, který patří ke skupině TV Prima.

Jenže Jaromír je už zkušeným dlužníkem, a tak ho nějaká ta insolvence nevyvede z míry. Nedávno řešil s jinými firmami tentýž problém a nakonec, nejspíš po rozprodání nějakých hrnců z vařínkování s Hanychovou, dluhy úspěšně zamázl. Neodpustil si ale poznámku, že toto vymáhání dluhů je pro něho šikanózní.

Navrhovatelé se vůbec nezdráhají bodat do nejcitlivějších míst, a to právě do rodiny. Doporučili totiž soudu zástavu bytu Soukupově dceři Natálii. Když už se bojuje tak se vším všudy. Na ulici ale určitě nezůstane, v prostorných Barrandovských ateliérech se bezpochyby nějaký útulný gauč ještě najde.

Přes tento geniální plán se ale Soukup nakonec rozhodl smilovat nad svými zaměstnanci z soudcovských pořadů a práci jim nebrat. Pro Alexandra a Barbaru by příchod k reálnému soudu byl šokující. A tak Soukup urovnal s šikanátory spory. Insolvenční návrh Česká televize vzala zpět. Fanouškům, kteří se těšili na další perlu z Barrandovské produkce jistě ukápla při této zprávě slza. Není nač truchlit, Soukup má v šuplíku ještě spoustu dalších pikantních nápadů.

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*