Nejnovější

Přehled týdne 12.–18. 6. 2017

Pondělí: Čuba nabídl „chlapské“ řešení své dlouhodobé absence v Senátu. Ano, jako správného chlapa ho to napadlo řešit po devíti měsících. A s plnou kapsou. –  „Vaše hodnota je daleko vyšší, než hodnota párku s rohlíkem a piva,“ pronesl Zeman na návštěvě v Jihočeském kraji. Krutý zásah do smýšlení českého voliče. – Zaorálek vítá Ukrajince v České republice. Proč taky ne, když přiloží ruku k dílu. – Ruská opozice dostala opět za uši. Svolávat demonstrace je prostě donebevolající troufalost. – S napětím vyhlížíme Zemanův punk v Británii. (MS)

Úterý: Bohuslav Sobotka končí jako předseda ČSSD. My jsme za to rádi, ony i ty vtipy o něm byly strašně nudné. – ČSSD teď povede ministr vnitra Milan Chovanec, v poslední době zejména zastánce svobody vlastnictví zbraní a odpůrce migračních kvót. Klobouk na hlavu, Winchestera na rameno a hybaj k jižní hranici, amigos! – Když už jsme u toho, vláda podá žalobu k Soudnímu dvoru EU na směrnici o držení zbraní. Z tohohle budeme ještě nervy okousávat konce broků. – Mezinárodní koalice v boji proti IS nasadila shazování bílého fosforu. Ano, zakázanou látku. Ve stále obydlených oblastech. Dal bych sem fórek odkazující na inspiraci Spec Ops: The Line, ale nějak to nejde. – V San Franciscu podle všeho zaměstnanec pošty zastřelil tři osoby a další zranil, než obrátil zbraň na sebe. A proto, milí lidé, buďte slušní k České poště. Nikdy nevíte, co ta chuděra unavená paní schovává pod přepážkou. (MK)

Středa: Zeman odvolá Valachovou, pokud bude sama chtít. Z vlády se dnes prostě odchází nebo zůstává podle rozpoložení pana prezidenta. Kdo ví, v jaké náladě se probudí zítra? – Česko podá žalobu kvůli evropské směrnici omezující držení zbraní. Chovanec konečně vyrazí do lesa na lov se svou malorážkou. Cíl v zaměřovači: Budoucí premiér po volbách do Poslanecké sněmovny. – Sobotka končí v čele ČSSD, volebním lídrem se stává Zaorálek. Sakra, tak Lubomír měl asi větší kalibr. Kontrolní otázka: Co udělá náš dobře známý samopal vz. 24, když ho ponecháme na větru a dešti? – Nové sankce padají na moskevský Kreml. Senátoři USA trestají Rusko za vměšování do voleb. A to mají v senátu díky Vladimírovi nadpoloviční většinu, asi byli domluvení na víc. (LM)

Čtvrtek: Po Sobotkově konci na pozici předsedy ČSSD končí Jan Birke na pozici volebního manažera. Obě funkce přebírá dočasně Chovanec. To je ten pán, který si tak rád hraje se zbraněmi? A je je, to jsem se bál. – Česká armáda nakoupí rakety za 11 miliard. Doletí 50 km a budou propojeny s novými radary, které zvládnou v okruhu 250 km sledovat až 1100 cílů. Teď nám už žádný imigrant neuteče! – V Praze a Plzni jste mohli okusit brazilskou specialitku s tajnou přísadou. Kuřecí maso se salmonelou. – Červená se line záře, červená se line záře, oooheeeň, oooheeeň. Po požáru v Londýně jsou desítky mrtvých. – Ruský opoziční aktivista dostal pokutu za předčítání ústavy na Rudém náměstí. Ano, je to ta stejná země, kde nedávno policie zadržela desetiletého za recitaci Hamleta. Rusko prostě nezklame! (JŽ)

Pátek: Spor mezi zkorumpovanou pakáží a Andrejem Babišem dopadl 1:0 ve prospěch pakáže. – Miloš Zeman navštívil v Londýně královnu Alžbětu II. a nabídl královně stručné expozé o historii česko-britských vztahů. Bonmoty asi pro tentokrát vynechal a dcera Kateřina tlumočila matce, o čem že se to ti dva vlastně baví. – Senátor Štěch pokračuje v úspěšném období ČSSD. Už tak nalomenou větev, na které visí, dorazil výrokem na konto OSVČ. – Zelení představili svůj volební program. Nestojí za řeč. – Olympijský výbor ukončil po 41 letech spolupráci se společností McDonald‘s. Prý se domluvili na rozchodu. To je kruté, nejprve bych zkusila dát si pauzu. (VŽ)

Víkend: Velký návrat bývalého předsedy. „Lev“ Paroubek už vyplnil přihlášku do ČSSD. ČSSD bude cvičit s Paroubkem. Nebo Paroubek s ČSSD? – Zařídíme průměrný plat čtyřicet tisíc, slibovala ČSSD na konferenci v Praze. Už jenom chybí zdarma deset avokád týdně pro každého mileniála. – Samomluva může být někdy velmi užitečná, píše francouzský deník. Vím, aspoň se jednou za čas dozvím nějaké novinky a zajímavé informace. – Zemanův dar královně je z e-shopu za několik tisíc, napsal Lutonský z ČT. Idiot, reagoval Ovčáček. Správně to mělo být „Reagoval idiot Ovčáček“.  Za chybu se editoři omlouvají. (AB)

Redakce
Redakce (Články)
Houpacího Osla založili v roce 2014. Od té doby se složení redakce několikrát změnilo, duše webu ale zůstala stejná. Jsme studentská undergroundová redakce a píšeme o tom, co nás baví a zajímá.

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*