Nejnovější

Vaše výhra naše výhra aneb Tajné úspěchy Institutu Václava Klause

Mnoho lidí se podivovalo, když se v IVK vyjádřili, že vítězství Donalda Trumpa ve volbách je také jejich vítězstvím. A to i přesto, že Donnyho předtím nepodporovali. Koho to ale překvapí, tak nemá ten správný pravicový rozhled a vzdělání ekonoma, nejlépe titul z Plzně. Málokdo totiž chápe, jaký rozsah Institut Václava Klause má a co všechno je vlastně jejich triumfem. Pojďme se tedy podívat na některé z těch nejvýznamnějších. Chystejte si protokolární pera, bude spousta podtrhávání!


Přistání na Měsíci

Kolonizace Měsíce je prvním předpokladem ke kolonizaci dalších planet, a tím i k rozšíření volného trhu do galaxie. Hlavně, aby se i v těch nejzazších koutech vyskytovali obyčejní, zdravý rozum používající mimozemšťané.

Hitlerova sebevražda

Pokud stále věříte levicové sovětské propagandě, že Hitler spáchal sebevraždu pod tíhou prohrané války a Sovětů v Berlíně, pak jste na omylu. Vězte, že pistoli, která udělala vůdci díru do lebky, vedla neviditelná ruka trhu.

Vznik Betlémské scenérie

Žádné předurčení nebo umělecké cítění. Poptávka po ubytování v Betlémě prostě předčila nabídku a Josef s Marií si tohoto trendu nebyli vědomi. Díky tehdejším podnikatelům v oblasti pohostinství se tak oba dostali do chléva, kde se nakonec zrodil Ježíš. Jen tomu levicovému nekritickému předávání darů cizí ekonomicky neproduktivní osobě nikdo nerozumí.

Kolonizace Ameriky

Že je multikulturalismus nová egyptská morová rána, to už ví každý vzdělaný a inteligentní člověk, že ano? A dovolili snad tehdy kolonizátoři, aby si ti podivní pomalovaní rudoši nechali Ameriku celou pro sebe? Jistě že ne! Ještě by nás naočkovali úctou k Matičce Zemi a zpátečnickým eko-terorismem! I zde rozvoj svobodného podnikání zvítězil! A těch milionů mrtvých si laskavě nevšímejte.

Velký třesk

Američtí vědci zjistili, že je 50% šance, že za Velký třesk může bezvěká nemateriální ideologie, jejímž zhmotněním je nyní Václav Klaus. Expanze vesmíru podle studie začala světotvorným podtržením ideologické chyby v singularitě.

Vynález kola

Všichni cyklofašisté z velkých měst budou zcela jistě zaskočeni, že idea Institutu stála i za tímto ďábelským vynálezem. Nicméně je třeba si uvědomit, že bycikl není nic jiného, než zaostalý levicový bratranec automobilu. Vývoj v některých ohledech neovlivníme, což je škoda, ale všechno zlé je k něčemu dobré. Máme tedy auto i kolo. Nezbývá, než doufat, že to druhé brzy zmizí z každé správné kapitalistické země.

Úspěch kanálu Mishovy šílenosti

Když se někdo takový stane úspěšný, je to úspěch volného trhu, který si automaticky zalepuje každou díru. Mishovy šílenosti bohužel vyfasovaly díru do konečníku YouTube scény. Si nevybereš, ale určitě můžeme zatleskat.

Příbor

Každý rozumný člověk a ekonom ví, že jíst hůlkama nebo nedej bože rukama je plebsoidní a levicové. Příbor jako čistě pravicová záležitost vyšla z výzkumné laboratoře Institutu teprve nedávno, ale ujala se natolik, že ji používá i levice. V levici se ale drží vidlička, což jsou zdrobnělé vidle a ty známe jako nástroj ďábla. Nůž je čistý, elegantní a precizní. Tohle můžeme považovat za skutečné vítězství, byť známe případy zneužití příboru. Například olíznutí kávové lžičky.

Nehumanitární bombardování

Institut se výrazně distancuje od jakékoliv snahy zamaskovat brutální násilí politickou korektností. Pilot, který shodí plakát místo pumy by se měl ještě v kokpitu zastřelit. Ano, Drážďany byly také velkým vítězstvím Institutu.

Neúspěch strany Svobodných občanů

Každý zkušený mistr má svého padawana. Stejně tak ODS. Nejlepší nápad, který kdy koho napad, má svého učně, tedy Svobodné. Obvykle se se stane, že učeň překoná svého mistra. Ne však v tomto případě. Ano, i neúspěchy svobodných jsou vlastně úspěchy…vždyť vy už víte koho.

Orální sex

Benefitů kapitalismu a sexu by si přeci jen měla užívat úzká skupina lidí bez toho, aby ostatní cítili cokoliv příjemného. Proto v Institutu po dlouhé řadě experimentů přišli s tímto poměrně jednoduchým řešením.

Pakt Molotov-Ribbentrop

Pak Molotov-Ribbentrop je pro některé Rusy – zdravíme Noční vlky – čirá fikce. Nicméně my ho snad ještě uznáváme jako historickou reálii a můžeme jej tak brát jako jakýsi prazáklad Opoziční smlouvy. Tedy i když tento pakt nepůsobí z historického hlediska vůbec kladně, výsledek je jasný. Oposmlouva se poprvé dostala do povědomí více lidí – tedy i toto lze chápat jako úspěch Institutu Václava Klause.

Oslavy 17. listopadu

Prezident Miloš Zeman veřejně neoslavil začátek Sametové revoluce a Albertov tak po roce patřil opět studentům. Jelikož je Zeman levicovým politikem a polovina společnosti jej nemá ráda, můžeme i toto chápat jako úspěch Institutu Václava Klause. Vašku, děkujem!

Redakce
Redakce (Články)
Houpacího Osla založili v roce 2014. Od té doby se složení redakce několikrát změnilo, duše webu ale zůstala stejná. Jsme studentská undergroundová redakce a píšeme o tom, co nás baví a zajímá.

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*