Nejnovější

Vrátili nám holky, Krnda se uklikla, konvoj dorazil do Čech a erekci podpoříte cvičením

Sotva se nám holky vrátily od tuze zlých banditů, kde strávily dva roky plné adrenalinu a romantiky pod rozpáleným sluncem afghánským, rozjel se vír debat a spekulací nad tím, kdo spasil jejich nebohé duše a proč se vrátily s šátky na nevinných nemuslimských hlavách. A je náhoda, že se vrátily ve chvíli, kdy projíždí našimi obcemi “imperialistický” konvoj?!!!!!§§

Prvotní informace nás vtáhly do situace, ve které dvě unesené Češky zachránila turecká neziskovka, jejíž náplní je vyjednávat s organizacemi na Blízkém východě. Česká vláda údajně nehnula ani prstem. O pár hodin později zjišťujeme, že realita se zřejmě utvářela poněkud odlišně. Česká vláda byla do případu zainteresovaná, hlavní úloha se připisuje Kataru a Zeman své zásluhy nechce zveličovat a taky se nechce s holkami setkat na Hradě, protože zlobily a vůbec. Na druhé straně republiky v úplně jiný čas, a v Praze v tu samou chvíli. Americký konvoj si to šine skrz naši rodnou slovanskou hroudu, zatímco Andrea Krnáčová se děsí nad špatně odeslaným e-mailem.

Krnáčová versus internety

Primátorka Prahy Andrea Krnáčová, slyšící i na Krndu, má docela vážný problém. Docela ji vypekly ty internety. Zrovna, když se chystala definitivně vyřešit problémy s vlhkou Blankou, pomotaly se jí e-maily a kontakty a odeslala zprávu špatnému příjemci. To, že přiťukla zastupování Prahy ve věci Škodova paláce právnické firmě, kterou navrhla druhá strana sporu, přímo naservírovala zastupiteli opoziční TOP 09, Petru Prchalovi. Že spolu Blanka a Škodův palác nesouvisí? No jasně, že ne. Zajímavé je, že se o celé kauze objevují informace již od ranních hodin, ale na iDNESu byl první článek zveřejněn až před čtvrtou hodinou odpolední. Já vím, o Andrejově princezně se blbě píše.

Vyvadil se postavil konvoji…na čtvrt hodiny

Ostře sledované vlaky je kniha nadčasová a strašně blbá, ale její název zhruba nastiňuje situaci kolem „Dragounské jízdy“. Pokud něčím mohou naše média žít celé dny, nepočítáme-li německého kamikaze, tak právě informováním o tom, kde přesně se konvoj nachází, kolik lidí mu mává, kolik nadává vojákům do vraždících bestií atd. Postavička, která se na onom humbuku nejvíce mediálně přiživila, aktivista a latentní hipster Vyvadil, se dnes také objevila na demonstraci. Podle informací zpravodajského serveru Mladé fronty DNES se Vyvadil sešel s několika přáteli, kteří byli následně vystaveni konfrontaci s přibližně padesátkou příznivců konvoje. Stačilo čtvrt hodiny, aby nadšenému „rusofilovi“ došly argumenty i nervy. Sbalil se a zmizel. Upřímně nás to mrzí. Fakt.

Bez cvičení není erekce

Američtí vědci zjistili, že…pokud nalézám článek, který je uveden podobnou větou, většinou si jdu uvařit kafe, zuju si boty a ve čtení pokračuji za aktivního pohybu obočí a nepřestávám se divit. Dnes jsem se kupříkladu dočetl, že pokud budu sportovat, budu mít erekci kvalitní, často a vůbec se stanu téměř alfa samcem. Čtenář doufám nepropadl panice z toho, že se pouštím na pole bulvárních plátků a sponzoruji novinářskou žumpu. Pouze jsem si procházel server iDNES.cz. Uznávám, že článek je v sekci Xman, která je určena pro drsné muže s drsným prohlížečem. Není bez zajímavosti, že slovo penis, často ve spojitosti s pojmem velikost, patří mezi nejvyhledávanější části těla na internetu. Takže pokud dostaneme do názvu článku sex, penis a erekci, je téměř jisté, že jeho čtenost bude rozhodně stát za to. Pokud přidáme i adekvátní foto, můžeme šťastně chrochtat nad životním úspěchem. A to už stojí za to.

Toliko se událo pouze za dnešek. Co bude zítra? Co bylo včera? Inu, to se dozvíme včera, však?

Jakub Mikel
Jakub Mikel (Články)
Kryptosluníčkář, někdejší šéfredaktor a ostentativní metrosexuál. Je student žurnalistiky na FF UP. Trpí utkvělou představou, že je vtipný.
  1. Bratříček z ODS otevřel vrátka pro všechny možné konvoje – sněmovní tisk 889 o průjezdech vozidel jiných států a průletech nad územím ČR.Nutně by se měli vážit vozidla ozbrojených sil i cizích států podle něhož vláda schválila průjezd ozbrojených sil jiných států přes území znění ústavního zákona číslo 300/2000 Sb. Z cvičení spojeneckých armád NATO nad našim územím nemám vůbec strach i když podobných situací je víc http://www.youtube.com/watch?v=OoxBBJ9MsP0

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*