Nejnovější

Přehled týdne 4.–10. 7. 2016

Pondělí: Zeman na dovolené opět vyrazil na člun. Tímto považujte letní sezónu za zahájenou. – Německo vrátí do Česka 25 Iráčanů, kteří v dubnu odmítli český azyl. Chudáci. Zůstanou v pasti jménem ČR. – Farage končí v čele britských euroskeptiků. Chce zpátky svůj život. Následující dva roky bude trpět jako europoslanec. Je to bojovník tělem i duší. – Nebude možné vybírat mýto, řekl Chovanec. Zakrývá kauzu policii, opáčil Ťok. Pokračuje koaliční bitka. Nuda. – V noci bude ticho, obce už nebudou rozdávat výjimky hlučným akcím. Ideální volič sedí v noci doma, kouká na české seriály z osmdesátek a pije levné pivo z petky. Již brzy ve vašich městech. (AB)

Úterý: Američan vzal děti na střelnici a omylem zastřelil syna. Jasně… Omylem… Bouchačky a Američani jsou asi jako Britové a referenda. Mají na to právo, dá se to do jisté míry pochopit, ale přináší to více škody než užitku. – Martin Konvička, samozvaný král jelimán, svou ujetostí v hrotu českých imbecilů uspořádal v Brně provokativní demonstraci před mešitou. Nechyběli důchodci, hidžáby, teroristi, guláš, poslech Karla Gotta, celulitidní šlapky, pití Arhnusu ani špičaté podprsenky. Počet účastníků okolo 80. Jo, Konvička je klasik. Ještě před nedávnem prohlašoval, že do roka a do dne zaplní Letnou. Dnes dělá výjezdovky pro seniory, břichaté vlastence pobírající invalidní důchod a chrochtavé podivíny producírující se v rybářských maskáčích. Gratulujeme, Martine. Buď jsi největší troll v dějinách lidstva, rozkladný fantom českých xenofobních buněk a budoucí hrdina pražské kavárny, anebo to všechno myslíš vážně a je to strašně smutný. Pro více detailů doporučujeme shlédnout toto video, abyste věděli, že nekecáme. A odpusťte si při tom oběd. Obecně doporučujeme vyzbrojit se vrtačkou, abyste si pak mohli provrtat hlavu a zakončit tak své agonické krvácení do mozku. Pokud teda nemáte nějaký jetpack, se kterým můžete opustit planetu. (DaG)

Středa: Známý běžec Oscar Pistorius půjde sedět. Soud rozhodl, že Pistorius zastřelil svou přítelkyni a patří do basy. Myslíme, že rozhodně nastal čas vzít nohy na ramena. – V Británii vyšla Chicoltova zpráva, která informuje o chybách, kterých se britská vláda dopustila, když kývla na invazi do Iráku. Zpráva má několik milionů slov, takže těch chyb bylo asi fakt hodně. – Soud v ruském Permu uložil pokutu 200 000 rublů muži, který na síti Vkontakte sdílel text o tom, že Sovětský svaz napadl Polsko. Každý přece ví, že Polsko nikdy nemůžete obsadit bez kámošů, tak jaképak copak? – Německou AfD rozkládají spory o popírání holokaustu. Vůbec se nejedná o radikální stranu, ani v nejmenším. – Připomínáme si upálení mistra Jana Husa. Bohužel, všechny vtipy o ohni a pálení už jsme vyčerpali. (JM)

Čtvrtek: Klinika se opět otevře veřejnosti, rozhodl soud. Další podlé vítězství neomarxismu. Stropnický se blaženě usmívá pod vousy. – Kastrace agresivních jedinců bude možná už od jednadvaceti let. Theon Greyjoy approves. – Žalobce Zeman chce opět otevřít případ levicové aktivistky Kateřiny Krejčové, které během demonstrace napadla policistu. Stále nicméně platí, že nosit šibenice na demošku je ok. – Chovanec se zabývá možností zakázat kamionům předjíždět na dálnicích. Předseda ODS, Petr Fiala, k tomu pro Osla uvedl toto: “My jsme to měli na plakátech dřív. To není fér.” Pak se podíval na volební preference ODS, sedl si do kouta a začal usedavě plakat. – Hillary Clintonová se dál propadá do bahna, které si svou vlastní hloupostí namíchala. Donald Trump už si připravuje první prezidentskou řeč a počítá, kolik ušetří na tom, že už nemusí Clintonovou dál očerňovat, když to zvládá sama. – Trump pochválil Sadáma, že v zabíjení teroristů byl jednička. Republikáni nechápou. Demokrati nechápou. Nikdo nechápe. – V USA během pár dní sundali policisté několik černochů. (JM)

Pátek: Snajpr v USA sundal během několika hodin pět policistů. Pomsta je sladká. Hoši z Ku-Klux Klanu schovávají do skříní saka s obrázkem Trumpa a oprašují hábity. – Velká Británie pošle 500 vojáků do Pobaltí. Jen pár dní po Chilcot report, která řekla, že účast v Iráku byla ze strany Británie fatální chyba. Tentokrát to bude lepší, fakt. – Popularita Merkelové je nejvyšší od počátku migrační krize. Češi stále nechápou a raději pálí knížky. Jojo, evropská kultura. – Vztahy mezi USA a Ruskem se ochlazují. Navzájem si vyhazují diplomaty a aby toho nebylo málo, NATO si dělá míting ve Varšavě, což je provokace, protože je to hrozně blízko jednomu z ruských regionů, Ukrajině. (JM)

Sobota: Vláda se bude bránit proti rozhodnutí Evropské komise o vrácení 17 milionů korun z dotací za nedostatečnou kontrolu vinic mezi lety 2009 až 2013. Taková třešnička na dortu, když bychom měli vracet 800 milionů kvůli nedodržení dotačních pravidel u zemědělců. – Miloš Zeman na summitu NATO zdůraznil potřebu diplomatických dialogů s Ruskem. Pravděpodobně měl namysli takové, které začínají: “Vláďo, my to tak nemysleli, my se ti omlouváme a máme tě rádi.” – Na Pražském hradě se konají Velké rytířské slavnosti. Ale LARPům se pořád všichni smějí. – Britská vláda odmítla petice o opakování referenda o vystoupení z Evropské unie. Příznivci Brexitu se radují a nadšeně bouchají do nejbližšího Poláka. – Malému Kimovi se znelíbily sankce USA, hrozí válkou a odpálil balistickou raketu z ponorky. To nikoho nepřekvapuje. Když se na KLDR podíváte, oni vlastně ničím jiným hrozit nemůžou. (MK)

Redakce
Redakce (Články)
Houpacího Osla založili v roce 2014. Od té doby se složení redakce několikrát změnilo, duše webu ale zůstala stejná. Jsme studentská undergroundová redakce a píšeme o tom, co nás baví a zajímá.
  1. Maminko, tatínku,
    já se bojím Peršingu!
    Jen se neboj, milé dítě
    eSeS dvacet ochrání tě!

    Pro neznalé – Peršing byly americký rakety, SS-20 sovětský
    taky jsem se atomový války jako dítě nebál

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*