Nejnovější

Přehled týdne 1. – 7. 2. 2016

Pondělí: Do Česka dorazila chřipka. Hodně smrkáme, válíme se doma a obecně nám je na umření. A přesně proto Bůh vymyslel ženu, horký čaj a sportovní kanály. – Stovky slovenských zdravotních sester plánují výpovědi, nelíbí se jim například systém odměňování. V České republice očekáváme příliv imigrantek z východu. – Čeští archeologové nalezli v Egyptě mooc starý člun. Jelikož je nepojízdný a oni ho neumí opravit, dokázali tak, že humanitní obory jsou k ničemu a je potřeba co nejvíc promovaných inženýrů. Děcka z neziskovek do továren!!§§§ – Kuchař nejlepší restaurace na světě se zastřelil. Udělal to, co měl udělat Jiřík v pohádce o Zlatovlásce, když ochutnal zakázaný pokrm. (JM)

Úterý: Loni rekordně přibylo nakažených lidí virem HIV. Údajně nejvíce je jich mezi homosexuály. Boží trest? Pane Hájku? – Pětice Čechů byla údajně propuštěna výměnou za Fajáda. Hodnota průměrného Čecha je tak pětina jednoho Libanonce. Za tohle jsme klíčema necinkali. – Brazílie radí těhotným ženám, aby se vyhnuly olympiádě kvůli viru zika. Konečně tak bude ze sportu ta pravá macho zábava. Už jen vyhnat tyhle kreatůry z kaváren. – Český komunista Maštalák obdržel od Vladimíra Putina vyznamenání. Řád přátelství. Já od kamaráda dostal jen kapavku. – Čínská společnost se připravuje na nový rok. Bude to rok Opice. Čeští rasisté jej tak díky přílivu uprchlíků pojmenovali stejně. (JM)

Středa: Irák se nechal inspirovat maďarským stavitelským umem a rozhodl se po jeho vzoru zbudovat sto kilometrů dlouhý plot. Zabrání v útoku extrémistů. Navazujíc na tuto logiku: proč neohraničíme IS? – Impuls zůstává nejposlouchanější stanicí v ČR. Babiš bouchnul šáňo. – Trump prohrál v Iowě. Asi špatná konstelace hvězd. – Ruské děti mají pěkný nový večerníček. Krátké animované klipy, ve kterých hraje sám Putin, prezentují, jak se ruský prezident vypořádává s korupčníky. Je velmi nápaditý. Nechává je třeba roztrhat psy, ustřelit jim hlavu jeřábem, nebo přejet autobusem. Po tom se musí spát jedna báseň. Zlatý Krteček… (ToP)

Čtvrtek: Strážníci ve středu večer v centru Prahy museli odvézt na záchytku opilého muže, který strážníky osočoval z upálení Jana Husa. Jeho kroky navíc vede Bůh a doklady jsou přežitek. No tak se mladej Stropnický trochu napil, to je toho. – Řecko ochromila generální stávka. Stvákovali i novináři. To jen na Oslu pro vás makáme od nevidím do nevidím a vy si toho nevážite!!!§§ – Čtěte nás, prosím, máme vás rádi. – Bašár Assad a jeho kluci ušatí obklíčili Aleppo. Ruské nálety drtí obránce a vyhnali desetitisíce lidí z domovů. Jen tak dál! – A jo, Aleppo ovládá opoziční armáda. Islámský stát je kousek dál. Nevadí, všechno postupně. Opozici, Kurdy, další část opozice, možná Turky a do pěti let se dostane na řadu i IS. (JM)

Pátek: Maminka poslala svého syna pro bráchu do mateřské školky. Po cestě zřejmě uhnul z kurzu a našli ho později ležet se třemi promile před mateřskou školkou. Respekt. – Tip na víkend: zajděte si na houby. Prý rostou. – V Japonsku bouchla sopka. Kousek od ní se nachází jaderná elektrárna. Kluci japonští vědí, kde je stavět. Že by Fukušima 2.0? – Zeman a Babiš se stále bijí o první příčku stupně popularity u Čechů. Smutné. (ToP)

Sobota: Víkend přinesl českou národní hrdost a ve velkých městech demonstrace proti islámu, imigraci, EU a kdo ví proti čemu ještě. Část veřejnosti nepřímo schvaluje akt násilníků, kteří hodili zápalnou láhev do sociálního centra Klinika. Jiní zase podporují pokus demonstrantů vniknout do dodávky ČRo a přihlížející policisty. Ale jinak se tu máme hezky. – V Tunisku roste na hranici s Libyí plot. Jdou ovšem proti módním trendům, není proti uprchlíkům, ale proti radikálům. “Poslouchej, Achmede, oni tu proti nám postavili plot!” “To je ale hrůza. Chlapi, doneste trhavinu!” – Karneval v Kolíně nad Rýnem přináší dlouho očekávané výsledky. Dvaadvacet sexuálních útoků, z toho jedno znásilnění. Policie zvýšený počet nahlášení připisuje větší ochotě ze strany napadených. Konspirátoři, máte práci. (MK)

Redakce
Redakce (Články)
Houpacího Osla založili v roce 2014. Od té doby se složení redakce několikrát změnilo, duše webu ale zůstala stejná. Jsme studentská undergroundová redakce a píšeme o tom, co nás baví a zajímá.

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*