Nejnovější

Chcete mít svůj pořad na TV Barrandov? Stačí chodit s Jaromírem Soukupem

GLOSA: Jak už se o Soukupovi ví, je generátorem nesčetného množství pozoruhodných pořadů jako třeba Týden podle Jaromíra Soukupa nebo legendární Arény Jaromíra Soukupa. Jako důkaz své lásky k Agátě Hanychové se Soukup rozhodl své nové přítelkyni věnovat pořad. Jmenuje se Agáta Jaromíra Soukupa a místo politických problémů řeší svůj pikantní milostný život.

Není to poprvé, co dal Soukup na rendez-vous místo kytky televizní pořad. Jeho minulá přítelkyně Kateřina Brožová měla na Barrandově svůj Exkluziv Kateřiny Brožové. Po zkušenostech s Exluzivem nenechal Soukup nic náhodě a do nové relace se ke svojí stávající raději vetřel.

Vařínkování, tlachání a hora lásky

Romantická animace, která vypadá, jako by ji kreslilo Soukupovo dosud nenarozené dítě, uvozuje každé pondělí, úterý, a dokonce i středu vysílání Agáty Jaromíra Soukupa. Domácí atmosféru dokresluje studio ozdobené obrovským obrazem, na kterém je Agáta s Jaromírem, velkou kuchyňskou linkou nebo boxovacím pytlem, do kterého se kvůli bezpečnosti nesmí boxovat.

U plotny se často řeší aktuální nešvary mladého páru, bulvární články
z médií Jaromíra Soukupa anebo otázky od fanoušků Jaromíra Soukupa.
Ve vaření se milenci střídají po epizodě. Soukup je v pořadu odborníkem takřka na všechno a obzvlášť pak na vaření. Zatímco on vaří, Hanychová podle něj pouze „vařínkuje“.

Pro větší divácký úspěch se pár rozhodl některé z epizod oživit rozhovory se svými známými. U vaření houbového rizota stihli vyzpovídat Pavla Novotného o jeho časech v bulváru. Novotný celý díl Soukupovi potakával, jako by mu snad dlužil ještě jednu výplatu.

Divácky neméně zajímavé bylo i setkání s boxerem Karlem a Lelou Vémolovými. Tento díl se bohužel nestihlo vařit, protože jak ženy v polovině zjistily, příprava krůtího guláše se čtyřicetiminutovou stopáží pořadu nesouzní.

Soukup, který se proti Vémolovi sice snažil tvářit jako neomylný alfa samec, se zasekával při každém pokusu vyloudit alespoň jednu smysluplnou otázku. Ale jak Soukup zdůrazňuje, „není to talkshow“, takže se to asi snese.

O propracovanosti pořadu také mluví některé ze záběrů, ve kterých Soukup pobízí kameramany, aby zavřeli dveře, nebo se jich ptá, zda se jim Agáta Hanychová líbí. Žádná odpověď pro kameramany není schůdná, neboť všechny vedou k výpovědi.

Vztah versus zdravotní stav

Hanychová a Soukup, Bonnie a Clyde, Šimek a Grossman, nerozlučné dvojice, které si stejně jednou zamávají bílým kapesníčkem na rozloučenou. Právě o tom se v posledních dnech nejvíce spekuluje v bulvárních médiích.

Fanoušky páru totiž rozhodila Hanychová, která na svém Instagramu zveřejnila příspěvky z nemocnice, ale ani na jedné fotce ji nepodpořil její televizní princ.

„Netušila jsem, že i v nemocnici musí člověk s bulvárem sdílet všechno… ale tohle pyžamo mi přinesl Jaromír Soukup, tak můžete být všichni v klidu, myslím novináře,“ utěšovala Hanychová své vyděšené fanoušky ve svých stories na Instagramu.

„Já si myslím, že spousta žen chápe, co mi je. Víc to vysvětlovat nemusím,“ napsala ke svému zdravotnímu stavu Hanychová na svém Instagramu. Jelikož jsem muž, tak mi zůstává bohužel její zdravotní stav záhadou.

Krev v žilách jí v nemocnici nerozproudila ani návštěva její matky Veroniky Žilkové. Setkání na sociálních sítích působilo spíše jako dojení mediální pozornosti, než jako běžná návštěva zmrzačené dcery matkou se síťovkou pomerančů.

Každopádně pokud se skutečně nad rájem stahují mračna, nastává zásadní otázka: Jakým pořadem s přívlastkem Jaromíra Soukupa nás v budoucnu ještě překvapí?

Daly by se předpovídat varianty jako Dítě Jaromíra Soukupa, Vařínkování Jaromíra Soukupa nebo snad Rozchody Jaromíra Soukupa s pokračováním jménem Alimenty Jaromíra Soukupa. Ať už produkce, tedy sám Soukup, vymyslí jakýkoliv další skvost, už teď je jasné, že o přísun kvalitního bizáru bude z barrandovských končin postaráno.

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*