Nejnovější

Přehled týdne 30.11. – 6.12. 2020

Pondělí: V Singapuru se narodilo dítě imunní vůči koronaviru. Budoucnost je tady, dědku. Nová generace se nějakého vírusu nebojí. – Británie se chystá na přijetí vakcíny. Oficiálně sice povinná není, ale když si ji nevezmete, počítejte s postihy. Ale jinak je to úplně dobrovolné. – Francie stáhla návrh zákona, který by zakazoval občanům natáčet policisty. A ještě že tak. Lidé mají docela rádi policii, která je nemůže utlačovat bez možnosti se právně bránit. – A Čína objevila nového původce koronaviru. A není to nikdo jiný než Česko! Jestli to má něco společného s tím, že tamější prezident tohle tvrzení horlivě odsouhlasí, nevíme. (JL)

Úterý: Holdingový tisk začal nabízet ke speciálnímu předplatnému zdravotní bonusy. S IDNES Premium Zdraví může mít člověk testy na covid, přednostní operace… tak to alespoň podávali předtím, než je někdo upozornil, že je to nejspíš ilegální. Na rozdíl od Houpacího Osla premium, který umožní nárok na přednostní lezení na nervy ze strany redakce, což je perfektně legální. – Covid 19 je s námi už rok. Nikdy jsem netvrdil, že miminka jsou roztomilá a nevinná a tohle roční mládě mě v tom jen utvrzuje. Kde je Herodes, když ho člověk potřebuje? – Byl spuštěn nový e-shop na dálniční známky, ale chodili tam lidi. Opět to tak dokazuje, že na světě jsou jen tři jistoty: Smrt, daně a naprostá neschopnost českého státu. (Ogo)

Středa: Ex-prezident Václav Klaus si postěžoval ministrovi zdravotnictví Blatnému, že ho ministerstvo zařadilo mezi dezinformátory. Neslýchanost! Není přeci možné, aby náš spasitel a ochránce věčné pravdy udělal někdy něco špatného. Že jo. – Představitel loňských hongkongských protestů Joshua Wong si odsedí 13 měsíců za mřížemi a to může být ještě rád, že nepojede na rekonvalescenční pobyt do Pekingu. – Příslušníci australských speciálních sil pili v roce 2009 alkohol z umělé nohy nepřítele, kterou si odnesli z bitevního pole. Tak nejdřív nám zakážou pít z lebek nepřátel a teď tohle? Hrůza. (VK)

Čtvrtek: Podle Kantaru Starostové posilují, jejich koalice s Piráty by mohla hnutí ANO přebrat voliče, tudíž je tu možnost, že by vyhráli následující volby a odstavili Andreje Babiše od moci. Paráda, opozice se slučuje, přesně to si spolek Milion chvilek přece přál, žádné drobení a štípení hlasů. A co na to Mikuláš Minář? Vyhrabal program hnutí ANO z roku 2011 a založil svoje vlastní hnutí. Skvělý. – Adolf Hitler vyhrál volby. Ne to nesouvisí se vstupem Mináře do politiky, to jsou výsledky komunálních voleb v Nambii. Tenhle rok mě to zas tak extra nepřekvapuje. – Ale čert vem politiku, došlo k rozvolňování, otevřely se služby, restaurace, kavárny a hlavně hospody. Mnoho Čechů už nemohlo dospat, před Pepcem by se díky kilometrové frontě mohl točit film ze 70. let. A pod stromečkem potom najdeme třetí vlnu. (KN)

Pátek: Policie ukončila a odložila případ pokusu o vraždu kadeřnice v Hořicích na Jičínsku. Dvacetiletý student ji měl udeřit do hlavy polenem. Podle nás to byla větev, kterou utrhl Svarta při svém skoku. Každopádně měla dost a bylo jí hodně. – Rusko hlásí rekordní počet případů nákazy koronavirem. Prý 27 tisíc lidí za den… Pche, do Vánoc dáme dvakrát tolik. Ostatně, нас много. – Joe Biden chce po své inauguraci požádat Američany, aby 100 dní nosili roušky. Z Evropy držíme palce a těšíme se na občanskou válku. – Alena Zsuzsová možná unikla před trestem v kauze Kuciak, neunikla však trestu 21 let vězení za zprostředkování vraždy někdejšího primátora Lászlóa Basternáka. (Lab)

Víkend: Němci se v hláskování abecedy vrací do časů před Hitlerem. Dejte si pozor na ty alternativce, nebo tu bude zas! – Znáte ta dechberoucí videa o šplhání na komíny? Jestli ano, tak pro vás mám špatnou zprávu: další video nebude a ty dva mrtvý jutubry si škrtněte. – Pan ministr Brabec nám zkolaboval. Nu což, není to ostuda a stát se to může. Ale nenašel náhodou inspiraci v kolabující Deze? Rozkaz zněl jasně: Zbavíme Bečvu ryb, Agrofert-Deza-Kyanid. – Už jste slyšeli o tom Iráčanovi z Vysočiny, co se přidal k islamistům? Jo, jasně, a teď tu o tatíkovi, co mu na to poslal padesát táců přímo z HavlBrodu…moment, ono se to opravdu stalo! – A v Praze se opět demonstrovalo proti vládním nařízením. To by mě tak zajímalo, koho poslali do plynu tentokrát. (SPH)

Redakce
Redakce (Články)
Houpacího Osla založili v roce 2014. Od té doby se složení redakce několikrát změnilo, duše webu ale zůstala stejná. Jsme studentská undergroundová redakce a píšeme o tom, co nás baví a zajímá.
  1. Petr Kaminsky | 7.12.2020 v 12:18 | Odpovědět

    1) Imunni vuci koronaviru? Ale takovych je mezi nami spousta a nejsou to jen zrovna narozene deti. 2) Nejak vam blbe funguje lamani textu – v-oliče, Dvac-etiletý. Nekdy by bylo dobre se na podivat i na webu a nespolehat na redakcni system.

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*