Nejnovější

Přehled týdne 25.2. – 3.3. 2019

Pondělí: Seriál Most! skončil. Tím porušil svůj vlastní slogan: Dycky Most. Falešná reklama! Chci svoje peníze zpátky! – V Itálii se objevila nová syntetická droga, údajně silnější než heroin. Špagety a pizza jim už očividně nestačí. – Program WinRar v sobě má skrytou nebezpečnou zranitelnost a trvalo 19 let, než na to někdo přišel. Nejspíš proto, že trvalo 19 let, než si ten program někdo doopravdy koupil. – Polská vláda chce kontrolovat české pivo, asi aby nám ukázala, že nejsme jediní, kdo může tomu druhému kontrolovat zboží. Poláci se tomu smějí a hlásí se dobrovolně na testy. Vědí, co je dobré. – V Karlových Varech nastoupil cizinec do taxíku, během cesty se ukázalo, že nemá na zaplacení, a tak milého taxikáře okradl a sebral mu auto. Šmarja, takhle ale FakeTaxi nefunguje! Snad už to příště udělá správně. (JL)

Vytvořeno přes: https://imgflip.com/memegenerator

Úterý: Ministr zemědělství Miroslav Toman přiznal, že pražské restaurace nevydávaly polské maso za argentinské. Takže to předchozí tvrzení nebyla pravda? To se nám ulevilo, aspoň se nemusíme bát, odkud to hovězí bylo. – Australský kardinál Pell zneužíval chlapce údajně poté, co je přistihl pít mešní víno. Tomu se říká pěkná protialkoholní léčba. Nejspíš by měli tuhle metodu zavést i v ostatních léčebnách. – V Nizozemsku zabavili 90 tisíc lahví ruské vodky mířící do KLDR. Chudák Kim bude muset odložit degustaci. – Piráti se zlobí na Babiše kvůli ukradení tématu mobilních operátorů. Vypadá to, že hádka o tom, kdo vlastně byl první, může začít. Tedy pokud to nebyl pouhý výkřik do tmy. (MoK)

Vytvořeno přes: https://imgflip.com/memegenerator

Středa: Senát doporučil členům horní komory Parlamentu, aby omezili účast na akcích Českého svazu bojovníků za svobodu (ČSBS). Svaz se podle něj odchyluje od původních hodnot a přiklání se k předlistopadovému režimu. V čele s bývalými komunisty se ale není moc čemu divit. – Senát schválil zákon, který umožní Britům působícím v Česku stejná práva, jako mají občané Evropské unie, a to i v případě brexitu bez dohody s unií. Alespoň že v Británii prošel stejný návrh pro evropské občany. Našinců je tam, přece jenom víc. – V oblasti Kašmíru znovu vzrůstá napětí. Pákistánská armáda sestřelila dva Indické letouny a následně zajala jejich piloty. Krátce před tím pákistánské úřady sdělily, že rakety vypálené Indií do jejich části kašmíru zabily šest civilistů. Snad si kluci nezačnou vyměňovat ty ještě výbušnější hračky. (VK)

Čtvrtek: Piráti grilují ministra kultury Antonína Staňka kvůli jeho rozhodnutí podpořit evropskou směrnici o copyrightu, čímž má podle nich výrazně poškodit svobodu internetu. Honem, dělejte na to memy, než je zakážou! – Miloš Zeman na summitu východní části NATO varoval před štěpením organizace a podporoval i mise v Afghánistánu. On je na stará kolena vážně troll, teď pro změnu provokuje KSČM a Putina. – V USA se ve sněmovně schválily přísnější kontroly zájemců o zbraně. Chcete říct, že narušený recidivista už si nebude moct koupit bouchačku? To už je to potom hovno Amerika! – Trump a Kim společnou schůzku ukončili předčasně a bez jasné dohody. Tak hlavně, že se nikomu nic nestalo. (MrK)

Pátek: Miloš Zeman vystoupil na stranickém sjezdu ČSSD. Poradil jim, že se mají soustředit na pracující a důchodce místo městských liberálů. Jinými slovy: Sežerte se s ANO navzájem. – Že je řeč o ANO, ČSSD se do Babišova hnutí pustila s tím, že si přivlastňuje jejich úspěchy. Andrejko reagoval tím, že si ČSSD přivlastňuje práci hnutí ANO. Jedinou jistotou pořád zůstává, že za všechno může Kalousek. – V reakci na virální video boje medvěda s kancem vydali ochránci přírody varování, že se lidé nemají v Beskydech přibližovat k medvědům. Jo, protože jindy je to totálně a naprosto bezpečné. – Ruský zbraňový koncern Kalašnikov představí nový model sebevražedného dronu. A teroristi skončí na pracáku. (MrK)

Víkend: Znovuzvolený předseda ČSSD Jan Hamáček sjezd strany uzavřel slovy, že to nejhorší má sociální demokracie za sebou. Ve vládě jsou ale pořád, takže Andrej se jen zlověstně směje. – Ministryně financí Schillerová připustila, že schodek rozpočtu by mohl být o 10 miliard vyšší, než se čekalo, a že přidání na důchody by raději dala nižší. Však on to Mára lidem na Facebooku vysvětlí. – Čínský sociální systém přinesl první zásahy. Okolo 23 milionů občanů s nízkým sociálním kreditem má naní zakázáno cestovat do zahraničí. Připomeňme si pro jistotu, že to je ta země, kam se Zeman jel přiučit o udržení stability. – Britští protiunijní poslanci zmírnili své nároky na brexit s dohodou. Ano, tahle šaráda ještě pokračuje. Ne, nikdo už se v tom nevyzná. (MrK)

Redakce
Redakce (Články)
Houpacího Osla založili v roce 2014. Od té doby se složení redakce několikrát změnilo, duše webu ale zůstala stejná. Jsme studentská undergroundová redakce a píšeme o tom, co nás baví a zajímá.

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*