Nejnovější

Přehled týdne 2. 3. – 7. 3. 15

Týden uplynul a my jsme tu s dalším přehledem. Naše redakce není jen parta puberťáků, kteří hrají candy crush ságu a do toho sjíždějí profily na facebooku. Chceme vám i něco předat, ale nic nového se asi nedozvíte…

Pondělí 2. 3.: Malý Kim ze severní Koreje chce všem dokázat, že je frajer, a tak v moři topí střely krátkého doletu, abychom si ho všimli. Oficiálně je to provokace a protest proti opozičním manévrům v témže moři. – Do Čech míří Češi z české vesnice… která leží na Ukrajině. Proč tam Miloš pro jejich ochranu radši neposlal armádu, stejně jako to udělal jeho vzor Vladimirovič? – U pobřeží Belgie se našel plující balík kokainu. Tuny kokainu. Redakce Houpacího Osla má vyjádření Charlieho Sheena, že by své zavazadlo rád dostal zpět. – Za projektem Blanky stojí podle Krnáčové debil. Kdo stojí za projektem Krnáčové, všichni tušíme.

Úterý 3. 3.: Restauracím se bude snižovat DPH z 21 na 15%. Není proč oslavovat, pivo tím stejně nezlevní – Korupční policie zasahovala v budově ministerstva obrany. To už skoro vypadá, jako by to tam vedl nějaký komediant. – IS má sto barelů uranu a chystá se do Evropy pod rouškou imigrantů. Zdravý rozum velí příklon k utilitarismu, co na to Evropské hodnoty?

Středa 4. 3.: Česká republika vrací pár kousků půdy Polsku. Za tohle jsme v roce 1919 nebojovali. – Objevila se zpráva, že USA ZVAŽUJÍ vyslat do ČR pár vojáků na cvičení. Konspirátoři začali zkoumat, kde jsou u nás nalziště ropy, komentátoři z Novinek svolávají Lidové milice na obranu naší země, Osel se dál houpe. – Policista, který ve Fergusonu zastřelil černocha, je volný. Národní zvyky prostě trestné nejsou.

Čtvrtek 5. 3.: Zeman by rád zavedl školné na humanitních oborech. Přesně tam se rekrutuje pražská kavárna, tam je třeba udeřit. Musíme dát těm kundám co proto. – IS, které označuje mnoho kritiků za organizaci se středověkou ideologií, si vzalo na ničení památk buldozery. A teď mudrujte. – Drsným klukům z gestapa, tedy z BND, teklo do bot. Někdo totiž v jejich centrále odšruboval kohoutky a vytopil ji. Můžeme očekávat, že brzy na povrch prosákne pár pikantních informací. Prosákne, chápete? Tekla jim tam voda. Haha.

Pátek 6. 3.: O pořádné pozdvižení se v Manchasteru postaral jedenáctiletý šohaj, který do školy na den knihy přišel převlečený za Christiana Graye. Ředitelka zuřila. Školní zdravotník musel ošetřit asi dvacet dívek, které přišly s prokousnutým rtem. Sexy. – Zeman by nejraději zrušil koncesionářské poplatky. Česká televize je totiž pouze hlásná trouba TOP 09. Jsme si říkali, že už je pátek a nikdo ještě nenadává na Kalouska. – Stačila chvíle a majitel drůbeže v Dolních Ředicích na Pardubicku přišel o své opeřené miláčky. Za útokem stála dvojice psů. Je suis kachna.

Sobota 7. 3.: Koná se velká akce na podporu prezidenta Zemana. Nažhavili mávátka, Velebu taky. Dorazil Okamura i Filip, což je fajn, protože hlavní voličská základna je tímto pokryta. Mimochodem, dnes by měl narozeniny Tomáš G. Masaryk. Není to ironie?

Text byl publikován také na www.hlidacipes.org

– autoři: Daniel Galuszka, Jakub Mikel

Jakub Mikel
Jakub Mikel (Články)
Kryptosluníčkář, někdejší šéfredaktor a ostentativní metrosexuál. Je student žurnalistiky na FF UP. Trpí utkvělou představou, že je vtipný.

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*