Nejnovější

Přehled týdne: 26.4. – 2.5. 2021: No homo, řekl Okamura a neskočil z okna, Hašek je ulhaný šašek a Rusko, vem si mě!

Pondělí: Ivan Bartoš se chystá setkat s prezidentem Zemanem aby mu vysvětlil, že když dá dohromady 120 hlasů, může rozpustit Sněmovnu. Ale nepočítá s tím, že Zeman řekne NE. Jako ne že by mu to nějak pomohlo, 120 poslanců vážně nepřehlasuje. Ale on to stejně zkusí. – Britský premiér Johnson je pod palbou kvůli tomu, že řekl, že by radši viděl tisíce mrtvých než třetí lockdown. A to je, dámy a pánové, pohled člověka, který to už má za sebou. – Ve Francii byl ukončen projekt Deep Time, v němž patnáct dobrovolníků strávilo čtyřicet dní v naprosté izolaci v jeskyni. S vnějším světem tedy neměli žádný kontakt. Šťastní to lidé… – A chlapík v Japonsku nějakým způsobem dokázal přesvědčit 35 žen najednou, že s nimi chodí, aby dostával během roku 35 dárků k narozeninám. Musím říct, že mu závidím jeho schopnosti pracovat s časem. (JL)

Úterý: Dnes začal festival AFO, opět pochopitelně jen v online podobě. Houpací Osel má kdesi v redakčních souborech pohřbený projekt, který měl festival doprovázet, v jeho současné podobě však není příliš k užitku. Třeba to vyjde příští rok. – Michal Hašek, usvědčený lhář a účastník Lánské schůzky se stal náměstkem na ministerstvu vnitra. Jde o natolik bizarní volbu, že raději rezignujeme na jakoukoliv glosu. – V povodí řeky Odry našli populaci žab, kterou tvoří výhradně samci. A pak, že homomanželství je proti přírodě, ha! (Ogo)

Středa: Ve věku 65 let zemřel Juan Joya Borja známý také jako el Risitas. Nejdřív Jolanda a teď tohle. RIP pomaturitní videa, ve kterých se veselý Španěl směje tomu, jak to zase nedal. – Europoslanci schválili obchodní smlouvu mezi Evropskou unií a pomalu se potápějící Velkou Británií. Smlouva je už sice nějaký ten pátek v provozu, ale kluci v tom chtěli mít jasno. – Senátorské kluby se shodly, že budou případnou žalobu na Miloše Zemana připravovat společně, ale nějakou dobu to prý ještě potrvá, tak snad se nám do té doby Putinova cvičená mumie nerozpadne. (VK) 

Čtvrtek: Naštvaný dav ve Francii zadržel na dvanáct hodin manažery automobilky Renault. Vypadá to, že se Francouzi začínají opět vracet k hrdé tradici až přehnaně velkých protestů. – Kyrgyzstán a Tádžikistán jsou ve sporu o vodní nádrž. A to se popírači klimatických změn smáli, že vody bude vždycky dost. Asi už jsme to “vždycky” zaspali. – Číně se nelíbí, že jí údajně poklesla populace. Kdepak, čínský národ velký, čínský národ silný, čínský národ nemůže klesat! Okamžitě změňte výsledky svého počítání. – A Bulharsko vyhnalo ruského velvyslance. Hele a co kdybychom všichni vyhnali svoje Rusáky a přestali Rusko uznávat jako existující stát? Co udělají? Vyhlásí nám válku? A jak nám může vyhlásit válku někdo, kdo neexistuje? Šach mat! (JL)

Pátek: Pražský hrad oznámil, že se po půl roce otevře návštěvníkům. Tamní mumie ale k vidění nebude, už rok je totiž v balzamovacích laboratořích hluboko pod lánským zámkem. – Vítejte v soutěži „Rusko, vem si mě!“ Dnešním finalistou je Slovensko, které se zavázalo zaplatit 20 milionů dolarů za vakcínu Sputnik V i v případě, ji nepřevezme. Vyhraje tuto soutěž a vezme si jej Rusko pod svou správu? To se nechme překvapit, ze hry stále není vyřazený tendr České republiky na dostavbu Dukovan. – Proti homosexuálům vůbec nic nemám, klasickou rodinu ale tvoří žena a muž, řekl muž, který by skočil z okna, kdyby ho jako malého chlapce, kterého do dětského domova dostala klasická rodina, adoptovali homosexuálové. – Česká pošta minulý rok hospodařila se ztrátou více než 1 miliardy korun. Udělal bych si z nich srandu, jenže v pondělí jdu s balíkem na poštu, tak si přece nenahněvám svého Andrejíčka strážného. (Lab)

Víkend: Kdo si počká, ten se dočká. Tak něco podobného uslyšeli slovenští teenageři, kteří se zaregistrovali na očkování proti covidu a nyní jim řekli, že nic nebude. No co, seš ještě moc mladej, chlapče! – Jste moc osamělí a pomýšlíte na dobrovolný odchod z tohoto světa? Neblázněte, Tetsuši Sakamoto vás z toho dostane. Je totiž japonským ministrem osamělosti a jeho úkol je prostý: zbavit lidi všech cmhmur a strastí. Tak uvidíme, jestli to nebude jen další politická trafika. – Ministr vnitra Hamáček dnes prohlásil, že pomýlené Zemanovy názory vznikly proto, že byl ovlivněn svým předchůdcem Václavem Klausem. Je to sice zajímavá teorie, ale obávám se, že ti to, Hamajdo, už žádný body nepřidá. (SPH)

Redakce
Redakce (Články)
Houpacího Osla založili v roce 2014. Od té doby se složení redakce několikrát změnilo, duše webu ale zůstala stejná. Jsme studentská undergroundová redakce a píšeme o tom, co nás baví a zajímá.

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*