Nejnovější

Přehled týdne 25. – 31. 5. 2020

Pondělí: Nakladatelství Naše vojsko má pěkný průšvih kvůli kalendáři s čelními představiteli Třetí říše. Ukázalo se totiž, že jsou zcela oblečení, čímž své zákazníky sprostě oklamali. – Další přírůstek do neustále se rozvíjejících dobrodružství polského muže. Polský muž totiž ve Varšavské zoo skočil do medvědího výběhu, aby se popral s jeho obyvatelkou. Není známo, kdo vyhrál, ale vzhledem k tomu, že zoo chce medvědici schovat a Polák je obviněn z týrání zvířat, je výsledek celkem zjevný. – Kdybyste si náhodou mysleli, že jsme suverénní stát, tak zástupce čínské ambasády si právě stěžoval, že ministerstva zdravotnictví a zahraničí mluví o Tchaj-wanu jako o samostatné zemi a ne součásti Číny. Však to je taky pravda. Tchaj-wan je pravá Čína! Pryč s uzurpátory z kontinentu! Sláva Kuom-AUTOR BYL ZA TUTO MYŠLENKU ODSTŘELEN (JL)

Úterý: Hranice s Německem a Rakouskem se začínají otevírat. Musím říct, že to byly velmi krátké dva roky, nebo možná funguje čas Plukovníka Prymuly podobně jako čas psí. – Policejní odbor pro boj s extremismem řeší otevřený dopis středočeské záchranářky, kde si stěžovala na nedostatek ochranných pomůcek. Zřejmě ale nepůjde o to, že by byl napsaný extrémně špatným pravopisem. – Podle USA vyslalo Rusko do Libye několik bojových letounů. Je ale otázkou, zda z toho něco bude, Rusové mají od války na Ukrajině pro podobné situace připravené velké množství “alternativních” faktů, kdyby se někdo ptal. (Ogo)

Středa: Italové se osobně vracejí na pole. Chybí jim totiž pracovníci z Maroka, Polska, nebo taky z Rumunska. Farmáři si ale stěžují, že samotným Italům ta manuální práce zase tak moc nejde. Zlatí imigranti, co? – Koronavirus kosí brazilské domorodce. Prý za to může špatná infrastruktura, zanedbávání státem a kolabující systém zdravotní péče. Nebojte, Bolsonaro si to spočítal. Čím míň domorodců, tím menší odpor při kácení pralesa. – Rada České televize má tři nové členy. Lubomír Xaver Veselý, Hana Lipovská a Pavel Matocha si už zahřívají nová křesílka. Tak se pohodlně usaďte a užijte si poslední dny svobodné veřejnoprávní televize (VK)

Čtvrtek: V Událostech komentářích se zeptala absolventka VŠ zemědělské Jaroslava Pokorná Hermanová absolventky Právnické fakulty UK Světlany Witowské, jestli je zběhlá v právních záležitostech. A to by si člověk řekl, že po tom, co ji vyškolila Daniela Drtinová si dá pozor. Jestli se léta trápily na právech jenom proto, aby s tím mohly sebrat Jermanové vítr z plachet, tak si myslím, že ta léta dřiny za to stojí. – Poradce britského premiéra Dominic Cummings, to je ten, jak ho hrál ve filmu Benedict Cumberbatch mimochodem, porušil karanténu. Možná je to britský humor a my to jen nechápeme. – USA jako první země světa zaznamenala 100 000 zemřelých na covid-19. America first. Úplně ve všem. Bohužel. (KN)

Pátek: Dva utečenci z amerického vězení přišli s fikaným nápadem, jak se dostat z rukou americké vlády. Při dopadení předstírali, že jsou ve skutečnosti nelegální migranti, kteří jsou teda děsně smutní, že je chytli, ale zákon je zákon, tak musí být deportování domů do Mexika, kde na ně čeká jejich rodina a kartel. Co se dá dělat, kde bychom byli, kdybychom neměli zákony. – Šestiletý chlapec z Českolipska si vyšel na výlet po frekventované silnici, prý za babičkou, protože rodiče byli v práci. Moderní verze Červené karkulky si s sebou v tašce nesla pastelku, ořezávátko a sedm korun a místo karkulky měl na obličeji roušku. – Hledač kovů na Zlínsku našel v lese okolo sedmdesáti zlatých historických mincí. Sedmdesát dukátů? To budou… aspoň dva rohlíky. Možná i víc! – Rodina zavražděného libyjského převaděče vyšla na válečnou stezku a postřílela třicet migrantů. Na to by si naši velkohubí slušnočeši netroufli, co? A možná že dobře že tak. (JL)

Víkend: Babišova vláda poslala odpověď na audit Evropské komise. Sice nevíme, co tam bylo napsáno, ale zato víme, že to odneseme úplně všichni. – V USA jedna pohroma střídá druhou. Nejdřív covid, pak vražda černocha a nyní drancování obchůdku s rychlým občerstvením v Minneapolisu. Inu, i to je realita dneška! – A ve Státech ještě zůstaneme. Mnozí republikáni obrátili a zřekli se podpory Trumpa. Ten je strašnej, to radši toho Bidena. – V Brazílii přibylo za den více než třicet tisíc nakažených. A co na to Jair Bolsonaro? To je jenom chřipečka! – Zatímco ve vlacích Českých drah se bez roušky neobejdete, rumunský premiér nějaké příkazy moc neřeší. Nejdřív chodil bez roušky, a pak si ještě zahulil. Nu což, měl narozeniny! (SPH)

Redakce
Redakce (Články)
Houpacího Osla založili v roce 2014. Od té doby se složení redakce několikrát změnilo, duše webu ale zůstala stejná. Jsme studentská undergroundová redakce a píšeme o tom, co nás baví a zajímá.
  1. Petr Kaminsky | 1.6.2020 v 12:27 | Odpovědět

    Mozna Trump kalkuluje s tim, ze covid kosi pouze jeho nevolice. Kdyz uz hyri spoustou jinych neotrelych napadu a myslenek.

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*