Nejnovější

Přehled týdne 2.–8. 4. 2018

Pondělí: Vyhoštění ruští diplomaté odjeli z České republiky. Didomů, Ivane! – Ve Francii se plánuje vlna stávek v průběhu dalších tří měsíců. To jako soutěží s Řeckem o to, kdo bude mít víc stávek, nebo co? – Němci spočítali nebezpečné islamisty. To si jako dělají sbírku? “Hallo, Amerika, kolik máš islamistů?” – Úřad pro dohled nad hospodařením politických stran a hnutí (zkuste to říct třikrát za sebou bez nádechu) rozhodl, že billboardy s reklamou na knihu s Milošem Zemanem opravdu byly kampaní. Ne že by to Miloše mělo nějak štvát. Prezidentem je stejně a pokutu platí nakladatelství. Ten chlap je chytrej. – A Rusko ještě jednou, protože se zlobí kvůli vydání hackera Jevgenije Nikulina do USA. Nu… pizděc. (JL)

Úterý: Ministr dopravy Daniel Ťok (ANO) se nechal slyšet, že ve vládě podporované Okamurovou SPD by sedět odmítl. Protože doteď to bylo všecičko úplně jinak, víme? – Další průzkum ukázal, že stále méně lidí má důvěru v prezidenta, “vládu” i poslance. Nic nového pod sluncem. – Zahraniční výbor senátu označil Miloše Zemana za bezpečnostní riziko pro Česko, to kvůli jeho výrokům ohledně kauzy Novičok a vydání Nikulina do USA. Kvíz pro dnešní den: Označí Miloš senátory za A) zbytečné, B) chudáčky, C) Kalouskovy patolízaly? Své odpovědi posílejte formou SMS. – USA má nově spolupracovat s Mexikem při řešení ilegální migrace. Já měl za to, že už to mají naplánované, ne? USA postaví zeď a Mexiko si to nechá líbit a naúčtovat. – Saúdskoarabský korunní princ prohlásil, že Izrael má právo na existenci. Všechno naruby tu je, všechno naruby tu je… – Pětiletý americký chlapec v St. Louis údajně hledal bonbony, když našel pistoli a s ní zastřelil svého bratra. Asi aby si pak mohl vzít jeho bonbody. Chytré. (MK)

Středa: Studenti na Floridské střední po masakru, kdy jeden z žáků postřílel několik lidí, musí nosit do školy průhledné batohy. Vskutku vynikající nápad. „Zrušme zbraně!“ „Ne, radši ozbrojíme učitele.“ „Zrušme zbraně!“ „Ne, průhledný batohy pro všechny!“ – Oficiální stránka SPD Libereckého kraje vzala vážně aprílový článek na iDnes o zrušení pomlázky. A čekal někdo něco jiného? Příště nezabrušovat! – V Japonsku otěhotněla žena dřív než její starší kolegyně. Musela se omluvit za své sobectví. Hanba jí. Že se nestydí, otěhotňovat, kdy se jí zachce. – Žena střílela v centrále YouTube. Sama byla youtuberka a vinila firmu za to, že ji nikdo nesleduje a naschvál ji cenzurují. Přiznat si, že jste špatný youtuber, je v současné době asi nelehký úkol. (AH)

Čtvrtek: Opálený, jako by studoval na Sicílii, popisuje Andrej Babiš “s těžkým srdcem”, jak se ČSSD rozhodlo republice ukázat, že opravdu nepůjde s každým. Brabec tomu nasazuje perličku, když říká, že ve většině vlád resort vnitra, který ČSSD požadovalo, kontroluje vítěz voleb. Ve většině vlád, pravda, trestně stíhaný premiér podá demisi. – Německý soud odmítl vydat premiéra Katalánska Puigdemonta do Španělska kvůli obžalobě ze vzpoury, ale zvažují vydání za zpronevěru. Jako když máte v posteli pavouka a chcete, aby ho někdo vzal a vyhodil, aniž by se tomu chudáčkovi něco stalo. – Zeman putoval do Tater, setkal se s Kiskou a Pellegrinim. Klausová končí jako velvyslankyně a napříč Slovenskem se protestuje. Nechtějí za policejního prezidenta kdejakého Kašpara. (DL)

Pátek: Dva kriminalisté zabavili pod falešnou záminkou a vymyšleným jménem několik počítačových her. Dokážu si představit, jak spolu potom večer spokojeně leží na gauči u piva a paří Lolko. – V Maďarsku budou mít dva východy slunce za den, pivo zadarmo nebo slabší gravitaci. Alespoň pokud si v parlamentních volbách zvolí recesistickou Stranu dvouocasého psa. Samozřejmě placenou Sorosem, aby bylo jasno. – Naše násilí a vaše násilí je nová divadelní hra, která rozvířila vody kvůli scéně, kde Ježíš znásilní muslimku. Hra má být součástí festivalu Divadelní svět Brno. Podle ředitele Národního divadla v Brně jsou ale místní natolik moudří, že si sami rozhodnout co vidět chtějí nebo ne. U té moudrosti už by se ale polemizovat dalo. – V Přerově v ulici Na Svépomoc uvízla v motoru řidiči kočka. Svépomoci si ale neporadil, musel zavolat hasiče. – V Chebu našli celníci několik zásilek z Amsterdamu, které obsahovaly tvrdé drogy. Tak proto mi minulý týden nepřišel ten balíček z darkwebu #sad (VŽ)

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*