Nejnovější

Přehled týdne 8.–14. 5. 2017

Pondělí: Miloš Zeman si myslí, že mu Sobotka jako předseda vlády nemá co kecat do odvolání premiéra. Zeman ukazuje vztyčený prostředník všem, kteří by od prezidenta očekávali alespoň kapku soudnosti. – Kam čert nemůže, tam nastrčí Julia Šumana. Světlo světa spatřila do třetice všeho dobrého další nahrávka Andreje Babiše. Z nahrávky vyplývá, že od Přibila dostal dokument z vyšetřování případu Beretta. Ale ono je to vlastně asi stejně fuk. – Putin a jeho kumpáni z KGB se sešli na narozeninové oslavě jejich bývalého nadřízeného Lazara Matvejeva. Ano, jsou i tací, kteří na ty časy vzpomínají s nostalgií. – Vítáme Alexandrovce zpátky na palubě. (MS)

Úterý: Poslanci a senátoři TOP 09 kolektivně apelují na Miloše Zemana, aby odvolal Babiše. Jo, protože TOPku Miloš bere vážně. Protože kdokoli dnes TOPku bere vážně… – Ministryně školství Kateřina Valachová (ČSSD) rezignovala. Mimo jiné prý kvůli tomu, že chce podpořit “politickou kulturu tak, jak ji prosazuje sociální demokracie”. Jasný, no. Že pozdravujeme Foldynu, Jandáka, Tejce a ostatní. – Čeští logopedové mají narváno a dětí s řečovými problémy přibývá. Vůbec nevíme proč OMG :) :D LOL <3 xD xD :))) :(. – USA plánují dodat další zbraně Kurdům, Turecku navzdory, a diskutuje se o posílení vojenské aktivity v Afghánistánu. Protože situace se musí uklidnit, víme? – Ve Francii napadl v cirkuse lev krotitele. Šokující. V dnešní době ještě někdo chodí do cirkusu? (MK)

Středa: První dáma navštívila v Rýnovicích Kajínka, pro nějž Zeman zvažuje milost. Jediný kdo milost nedostane, je Slávek. – Trump odvolal šéfa FBI. Úřad potřebuje obnovit důvěru veřejnosti, řekl. Tuto důvěru mají v rukou opět ruští hackeři, přejme jim mnoho zdaru. – Babiš lhal, zneužíval média, řekli poslanci. Zeman má dodržovat ústavu. “Můžete mě i zabít, ale já nebudu rezignovat. Takovou radost Vám neudělám. Mimochodem, na své funkci vůbec nelpím.” #Andrej2017 – V 18 hodin se na náměstích v sedmi českých krajských městech konaly demonstrace. Podle organizátorů šlo o reakci na „oligarchické manýry” ministra financí Andreje Babiše a „nepojmenovatelné chování” prezidenta Miloše Zemana v souvislosti s vládní krizí. Sobotka problém ale pojmenovat může: “Brodíme se ve sračkách.” (LM)

Čtvrtek: Zeman poletí do Číny! A basta fidly, krucipísek, himl hergot donrvetr kruncajs element! – Jak se pozná velká masa? Tak, že jí tvoří více lidí, než kolik má Babiš lajků u jednoho příspěvku. Na Václaváku to tedy velká masa nebyla. – Kajínek logic: Nemusíš utíkat z vězení, když ti prezident udělí milost. – Pelta má zdravotní potíže. Byl převezen do nemocnice vazební věznice v Brně. Bobánek. Že by svědomí? – Odvolám Babiše, neodvolám Babiše, odvolám Babiše, neodvolám Babiše… – Jsme opět světoví, EU bude zjišťovat rizika politického zneužití českých médií. – Hrát v ruském kostele hru Pokemon GO vás může stát 3,5 roku podmíněně. Vyprávět o tom může bloger Ruslan Sokolovskij. Mohl být pokemonským mučedníkem, kdyby ta hra nebyla už dávno passé. (JŽ)

Pátek: Češi v honbě za pukem porazili Slovince. Třítýdenní hokejoví fanoušci tak nemusí smutnit a sundávat vlaječky z aut, pár dní tam ještě vydrží – Hnutí nově zvoleného prezidenta Francie Emanuela Macrona představilo svou kandidátku. Na seznamu jsou ale lidé, kteří s hnutím nemají nic společného. Jména si mělI raději úplně vymyslet, jako to dělá Marek Prchal. – V Brně se ztratila sedmiletá holčička. Trucovala, protože ji matka nevzala do cukrárny. Nikdy neupírejte dítěti sladkosti, nikdy! – Andrej Babiš se smiřuje s koncem ve vládě. Že by vyšel mezi lidi zeptat se, jestli má dál bojovat, jak slibíl na svém Facebooku? – Podle Číňanů povede nová Hedvábná stezka přes Česko. Rozsáhlý report z prezidentovy návštěvy můžete najít na Twitteru Jiřího Ovčáčka. – Nový film Guye Ritchieho získal od Mirky Spáčilové hodnocení celých 50 %. Cože, tolik? (VŽ)

Sobota: Nebezpečné avokádo. Britští lékaři navrhují přidat na plody varovný symbol. Avokádo způsobuje demenci. – Babiš povede ANO do voleb jako lídr, zprvu chtěl být na kandidátce poslední. Mnozí první budou poslední a poslední první. Matouš 19,30. – Moc novinářů, měli by se likvidovat, vtipkoval Zeman po jednání s Putinem. Po návratu z Číny vypustí dvojnásobného vraha Kajínka. Hahahaha. – Macron se ujal prezidentské funkce. Jana Volfová přestala jíst makronky. Hluboký lidský příběh. – Partneři se v Plzni pohádali. Žena pak bodla muže do hrudníku. Nevaž se, odvaž se. (AB)

Redakce
Redakce (Články)
Houpacího Osla založili v roce 2014. Od té doby se složení redakce několikrát změnilo, duše webu ale zůstala stejná. Jsme studentská undergroundová redakce a píšeme o tom, co nás baví a zajímá.

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*