Nejnovější

Přehled týdne 30. 1. – 5. 2. 2017

Pondělí: Gender dostává další ránu do … rozmnožovadel? Internetovou hysterii rozpoutala zpráva Britské lékařské asociace, která vydala interní směrnici pro své zaměstnance, obsahující seznam výrazů, jež nikoho neurážejí. My v redakci se nechceme nikoho dotknout, ale pokud chce někdo porodit dítě a necítí se jako žena, je to jako chtít plodit jablka, ale zůstat člověkem, ne stromem. #Sorry jako. – Slyšeli jste o drogových válkách na Filipínách? Že ne? Tak už ani neuslyšíte. Policie rozpouští protidrogové jednotky, které během nepokojů trvajících několik let zabily přes 7 000 Filipínců. Důvodem pro ukončení protidrogové kampaně byl únos a následná vražda jihokorejského podnikatele ze strany policie. Nebyl zkrátka čas ptát se kdo je kdo. Rozkaz zněl jasně. – Babiš a Němeček se hádají o budoucnosti OKD. Oba se shodnou na tom, že bude tento tunel v rukou státu, ale otázkou je, která chobotnice jej bude držet ve svých chapadlech. Ať to dopadne jakkoliv, doufáme, že o tom kapela Kryštof napíše novou píseň. Mohla by se jmenovat třeba Inkoustový citrón. (DaG)

Úterý: STAN kývl na blok s lidovci. Děsí ho pakt Babiše s KSČM či Okamurou. Může je to děsit, když budou mít společně 9 % a nedostanou se do sněmovny. – V Quebeku vraždil sympatizant Trumpa a Le Penové. Kde jsou výkřiky slušných Čechů? Neslyším vás. – Babiš se rozčílil na Českou televizi: Sorry jako. Proč bych vám měl sdělovat příjmy? Sorry jako, ale já tam vidím takové „ty p*čo“. – Bezdomovec radí Jágrovi: Neudělej u rozvodu chybu jako já. Jarda to určitě ocení. – Hackeři napadli ministerstvo zahraničí. Útok přišel z Ruska, naznačil Zaorálek. Takhle to končí, když mají Rusové na českém Hradě neschopné lidi a musí si ty informace nakonec obstarat sami. – Babiš se za „zkorumpovanou pakáž“ televizi omlouvat nechce. Budoucí premiér vyj*be s každým. (AB)

Středa: EU se shodla na zrušení roamingu. Jak dlouho ještě budeme trpět ten Bruselský diktát???!!!§§ – Důchodce měl sex s partnerkou ošetřený smlouvou. Jde k soudu za znásilnění. Česko. – Hasiči a veterináři vybili na jihu Čech za jediný den 17 tisíc kachen kvůli ptačí chřipce. Kdyby tak někdo vybíjel internetové kachny kvůli ruské chřipce… – Britský parlament potvrdil Brexit. Novodobý Guy Fawkes nebude zapotřebí. – Soud potvrdil, že je možné Tomia Okamuru v případě zasloužené kritiky nazvat Pitomiem. Kdyby byl Pitomio chytrý, dá si na tenhle výraz ochrannou značku. Czech mat! (DaG)

Čtvrtek: “Do zdi nemluvím, sorry jako,” řekl Kalousek. Babiš mu vytkl díru v zákoně. Interpelace? Demokratický proces? Zodpovědnost? Na to prostě při vedení velkofirmy ČR nemá Babiš čas. – Chovatel tajil faktury za prodej hlodavců. Na daních dluží pět milionů. Proč by měl dokazovat svoje příjmy? Sorry jako. – Opilý řidič naboural, skončil ve výloze pizzerie. Nedivím se, po těžké noci alkoholového opojení to kdekdo vezme při cestě domů kolem nějakého toho rychlého občerstvení. – Trump naštval Australany, premiérovi kvůli běžencům praštil s telefonem. Jak může někdo naštvat Australany? Nejvíc flegmatický národ na světě plný klokanů a koal. Donald bude mít za chvíli kamarády už jen v té Moskvě. (LM)

Pátek: Institut Vašíka Klause opět zabodoval. Dokázal opět, že láska zvítězí nad zlem (a drogama). Snad budou s Forejtem štastni až do smrti. – “Ozbrojený útočník na školách.”  Kdo by se hned děsil, co se to zas v těch školách děje, tak klid. Ono je to schválně… – Andrej Babiš je prý pokrytec. To jsou zase novinky, že pane Sobotko? Bude Andrej dál ojebávat český stát? To nevím, #sorryjako.  – Ti Alexandrovci mají ale smůlu, už si ani nezazpívají všude tam, kde by chtěli. – USA vyhrožují KLDR, v KLDR je odstraněn vůdce tajné policie. Snad to nemá souvislost… Na druhou stranu, USA teď asi začaly vyhrožovat všem. (bag)

Víkend: Provozovatelé segwayů žalují město Prahu kvůli ztrátám na zisku. Je to děsivé, že je někdo ochotný platit za to, aby na veřejnosti vypadal jako korunovaný pitomec. – Do Českolipska k nelibosti ochránců přírody zavítal mýval severní. Prý ho ale možná sežerou vlci, takže se nemáme čeho bát. – Trumpův dekret o nepřijímání cizinců pozastavil federální soudce. Můžete hádat, jaká byla Donaldova reakce. Přesně tak, naštvaný tweet. – Že je o Donaldovi řeč, tak ten taky telefonoval do Ukrajiny Porošenkovi. Slíbil, že USA se zasadí o obnovení míru na Donbasu. Takže celé to “America First” dáme na stand-by? – Server Novinky.cz vyzpovídal americké jednotky sloužící v Polsku. Tamní vojáci jsou prý rádi, že mohou plnit závazek USA vůči NATO. Opět: Ví o tomhle Donald? – Ve Vídni protestovali lidé kvůli souboru zákonů, který by přinesl i zákaz hidžábu pro muslimky. A palestiny se budou moct nosit? Pokud ne, problém vyřešen! (MK)

Redakce
Redakce (Články)
Houpacího Osla založili v roce 2014. Od té doby se složení redakce několikrát změnilo, duše webu ale zůstala stejná. Jsme studentská undergroundová redakce a píšeme o tom, co nás baví a zajímá.

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*