Nejnovější

Přehled týdne 13.–19. 6. 2016

Pondělí: Altner žádá pozastavit činnost ČSSD. Když ČSSD neplatí dluhy, tak ji vyřadíme z nadcházejících voleb. Ok. – Zemřel herec, který nebyl vidět. Takže nikdo netruchlil a nepsal na sociálních sítích RIP, protože nevěděl za koho. Snad jsi, Alfe, v nebi plném koček. – Gaye potrestá Alláh, vzkázal otec atentátníka z Orlanda. Alláh má plné ruce práce a panny pro teroristy už nejsou na skladě. – Pracovník T-Mobilu ukradl data 1,5 milionu klientů a prodával je dál. Kdo koupil moje data, tak za mne může zaplatit poslední vyúčtování služeb. Dík. – Zemanovi policejní reorganizace nevadí. Hradní pán byl v dobré náladě. (AB)

Úterý: Britský bulvár The Sun miliardáře Ruperta Murdocha vyzval Brity, aby v nadcházejícím referendu hlasovali pro vystoupení z EU. Uff. Ještě že u nás nemáme Sun, ale jenom Úsvit. – Omar Mateen, ano, ten chlápek, co se prostřílel z gay diskotéky, byl podle všeho taky gay. Tím pádem odtamtud asi nechtěl jenom co nejrychleji vypadnout a evidentně to mělo pramálo společného i s jeho vírou. V Americe to rozjelo další diskuzi o zákazu zbraní. V Česku to rozjelo vlnu pochopení. V naší redakci to rozjelo debatu o emigraci na jinou planetu. – Další člověk odmítl návrh na státní vyznamenání. Po Jiřím Grygarovi je to Petr Pithart. Po loňském výběru budeme proto očekávat další zasloužilé soudruhy a soudružky pomáhající panu prezidentovi ke zvolení. – Mluvčí Hradu představil logo své internetové televize OVTV. Po Andrejově kavárně, Pavlově cukrárně, pražské kavárně Parlamentních listů, kde byl prvním hostem Miloš Zeman, se i Ovčáček může zařadit k lidem, kteří chtějí být youtubery, ale už jim není patnáct. – Policejní reforma se odkládá z 1. července na 1. srpna. #vládníkrize #prázdniny (DaG, MiK)

Středa: Chovanec podepsal zákon o reorganizaci policie, Babišův slibovaný odchod z vlády se však konat nebude, všem nepoučeným totiž vysvětlil, že vypovězení koaliční smlouvy ještě neznamená odchod z vlády. Takže když se to vezmeme kolem a kolem, tak ANO vlastně neprohrálo a už bych o tom nemluvil! – Senát schválil důchodovou novelu, která čeká pouze na podpis prezidenta. Díky ní bude moci vláda zvyšovat důchody nad rámec zákona. Důchodci tak budou moci získat o celých 300 korun více! Tolik peněz, co s nimi jenom budou dělat? – Stoupenci Brexitu sní o Brit-carsku, tedy jakési obdobě švýcarského systému. O tom samém sní Hampl. Jen si to snězte. (ToP)

Čtvrtek: Po Teplicku bloudila skupinka migrantů. Mysleli, že jsou v Německu. Co to dokazuje? Idea Sudet je stále živá. – Téměř polovina německých Turků dává přednost víře před zákony. Téměř polovina sociální demokracie dává přednost Lidovému domu před zákony. – Kampaň za brexit využila fotek československých válečných letců. Dementi. Každý přece ví, že máme dost Werichových citátů, které před brexitem varují. – Podle Václava Klause nastal čas, aby Evropa dostala Alternativu pro Evropu. O šlo by o nacionálně internacionální hnutí podporované špičkami euroskeptické frakce a Gazpromem. – Odpůrce brexitu zavraždil britskou poslankyni Jo Cox. Česká média mají jasno. Byl to jen narušený jedinec a jeho vražda nemá nic společného s vypjatým nacionalismem. Jen škoda, že to nebyl muslimák. (JM)

Pátek: Autobusy Regiojet Radima Jančury mají novou grafiku. Na jejich zadních částech je možné nalézt čísla na Chovance a Sobotku. To je fuk, stejně Sobotkovi už všichni čtou maily, tak nějaký ten telefonát se už ztratí. – Putin si opět hraje na hodného „pápušku“. Na ekonomickém fóru v Petrohradě uvedl, že by rád obnovil dobré vztahy se Západem. Nejlépe to pak podpoří jiným projevem, ve kterém Západ zkritizuje a uspořádáním obrovských manévrů u hranic s pobaltskými státy. – Po Chovancově podpisu stouplo lidovcům sebevědomí. Teď chtějí podpořit takovou změnu zákona, která bude zakazovat ministrům vlastnit či ovládat média. Když už jim prošla reforma policie? – Zemanův poradce Nejedlý pořádá na Hradě oslavu narozenin. Oslava se uskuteční v Královské zahradě a Letohrádku královny Anny, který bude vůbec poprvé někomu pronajat. Prostě Plebejci na Hradě. (ToP)

Sobota: V Česku přibývá vysokoškolaček, které si jezdí do zahraničí přivydělávat sexem. Takže už nejen doktoři, ale i společnice. Uzavřít hranice, to říkám pořád. – Provoz v Calais byl přerušen, migranti plavali k trajektům plavícím se do Británie. – Irácká vojska dobyla Fallúdžu. IS tak ztratil další důležitou baštu. Je na čase, aby koalice začala řešit, jak zamezit, aby se džihádisté před pádem Daesh nerozprchli do Evropy. – Švédsko začne testovat věk migrantů, někteří se vydávají za děti. To už u nás taky bylo, pamatujete? – Hillary Clinton se stala podruhé babičkou. Gratulujeme a posíláme e-maily. – Inspekce vyšetří, zda měl Babiš interní info z ÚOOZ. Neměl, protože ÚOOZ není jeho, to je nějaká firma z holdingu. (JM)

Redakce
Redakce (Články)
Houpacího Osla založili v roce 2014. Od té doby se složení redakce několikrát změnilo, duše webu ale zůstala stejná. Jsme studentská undergroundová redakce a píšeme o tom, co nás baví a zajímá.

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*