Nejnovější

Přehled týdne 3. – 9.5. 2021: Al-Hamáida stále mlží, deváťáci brečí a jak se prezident nezasloužil o získání vakcín

Pondělí: Konečně jsme se dočkali, otevírají se kadeřnictví. Takže se po několika měsících můžete podívat do zrcadla a vidět tam sebe, nikoliv finalistu soutěže Poslední trosečník. Pokud teda nejste ministryně Schillerová. – Také se otevírají muzea. Tam můžeme vidět věci z minulosti, co už si nemůžeme pamatovat. Třeba vysokoškoláky na prezenční výuce. Teď mě omluvte, jdu se vybrečet. – Americký ministr zahraničí vyjádřil České republice podporu v kauze Vrbětice. To jen kdyby někdo ještě nechápal, na koho se můžeme spolehnout. – Žáky 9. tříd a jejich rodiče pobouřilo zadání přijímacích zkoušek z matematiky, prý bylo neúměrně těžké. Posměšně máváme, my matiku už nemáme, heč. (KN)

Úterý: Prezident Miloš Zeman se zasloužil (jak sám prohlásil při jmenování Petra Arenbergera do jeho nové funkce) o zajištění co nejvíce vakcín z Ruska, Číny a Izraele. Odpověď prý byla pozitivní. Háček je jediný, jak zjistil iRozhlas, na zaslané dopisy neodpovědělo Rusko ani Čína. Prezident má ale přeci jen v něčem pravdu, že výše zmíněné země neodpověděly je pro nás vskutku pozitivní zprávou. – A ať už ho máme pro dnešek z krku, tak alespoň podepsal nový volební zákon, který znevýhodní velké strany a ČSSD a KSČM se díky němu mohou stále dostat do sněmovny. – A když už jsme u sněmovny, dnes se v ní projednával Hamáčkům průser a… stále nad ním visí otazníky. (Lab)

Středa: Honzík Hamáček se vzteká, žaluje novináře, kteří psali o jeho plánované cestě do Moskvy a chce 10 milionů po vydavateli Seznamu. Vysvětlení situace z něho ale leze jak z chlupaté deky, a tak jeho strana přišla s revolučním nápadem okopírovat SPD a vytvořila velice barevnou infografiku. – Belgický farmář anektoval celých 2.29 m Francie. Ono to teď vypadá jako sranda, ale počkejte si až takových nevinných ukrajování všimne třeba Rusko. Počkat…! – Na Cermat se valí kritika kvůli přijímačkám na gymnázia. Děti mají sice na testy kvůli distanční výuce více času, ale i tak jsou prý testy příliš těžké. Jen se smažte, smradi. To máte za to, že jste zavření doma a nemůžete být pořádně ve škole. (VK) 

Čtvrtek: Slyšíte to? To ČSSD mizí do propadliště dějin. Naše mediální (padající) hvězda posledních dní Honza Hamáček podle Martina Netolického lže, ten na tvrzení reagoval vyhazovem Netolického z dozorčí rady České pošty. Nevíte náhodou někdo, z které je Hamajda strany? protože ho podezřívám, že je agent, co má za úkol rozebrat Socany zevnitř. (Poznámka: Pokud tohle čtou Hamáčkovi právníci – nežalujete nás pls, děláme jen satiru) – V Jižní Karolíně uzákonili zastřelení jako možnost popravy? Důvod? Nedostatek smrtících injekcí. Tak snad zdejší popravčí dobře vidí, ačkoliv mě napadají i lepší alternativy pro řešení problému. – Nějakej pán nepřiznal nějaký miliony. Sice dělá ministra zdravotnictví, ale těch už jsme měli za poslední rok tolik, že už to ani nikoho nezajímá. (KN)

Pátek: Al-Káida Hamájda odvolal z funkce dozorčího České pošty Martina Netolického kvůli výpovědi, podle které měl Jan Hamáček letět do Ruska pro vakcínu Sputnik. Kromě Hamáčkovy bezpáteřnosti potvrdil také to, že Hamáček lže, když mluvil o zas(t)íracím manévru. – Mimochodem, tehdejší ředitel civilní rozvědky Karel Randák hodnotí Hamáčkův krycí manévr jako „blábol, jaký dlouho neslyšel.“ – Milostivý a dobrotivý český premiér chce po předsedkyni Evropské komise Ursulu von der Leyenovou o to, aby objednala více vakcín pro zemi (nás), která Evropskou unií pohrdá (ze strany premiéra) a hamižně (a marně) chce získat více vakcín na úkor jiným státům. – Šéf Lesní správy Lány Miloš Balák jde na tři roky do vězení za ovlivňování veřejné zakázky. No to se mi nechce věřit, že někdo takový by mohl v okolí prezidenta republiky vůbec být! (Lab)

Víkend:Již 76 let uplynulo od chvíle, kdy došlo k osvobození Československa. Na již tradiční ceremoniál na Vítkově dorazil i náš Milda Zeman. Bohužel je na tom už špatně. Dovezli ho na vozíku a sotva vstal. Asi by měl zvážit odchod na odpočinek. Tam se ale nechystá a pokračuje v postupné likvidaci kariéry ,,čučkaře” Koudelky. – Američané asijského původu prý nechápou protesty Black Lives Matter. No, když jsem viděl ty rabující hromotluky, tak jsem to taky moc nechápal. – A ještě jedna zpráva z Nového světa: Elon Musk oznámil, že má Aspergerův syndrom. Víte, přátelé, já se strašně nerad opakuji, ale já ho mám taky. Obávám se však, že to okolní svět vůbec nebude zajímat. (SPH)

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*