Nejnovější

Přehled týdne 28. 8. – 3. 9. 2017

Pondělí: Ministr vnitra Miroslav Chovanec odmítl prodloužit na Zlínsku stav nebezpečí kvůli africkému moru. Hm, to je sice pěkné, ale jak teď zabavíme Čunka? – Indický soud poslal duchovního učitele do vězení za údajné znásilnění. Guru Jára může poskytnout cenné rady zkušeného nadsamce z lochu. – „Naši na tu FAU klekli,“ zaznělo v další nahrávce Julia Šumana ve spojitosti s Andrejem Babišem. Pro některé ale i nadále zůstává jako hodný pán se zálibou pro lemury. (MS)

Úterý: Předseda Svobodných Petr Mach se vzdá pozice europoslance. Strašný. Kdo teď bude bojovat proti EU za peníze EU? – Účtenková loterie má oficiální logo odhadem za sto tisíc. Zatím ho ale nikdo neviděl, všichni naletěli na ten hloupý fórek s barevným nápisem, co vypadá jako z Malování… počkat, to není vtip? – Ombudsmanka kritizovala některé postupy v policejních celách, například nedůstojné prohlídky nebo odebírání brýlí. Najednou mám nutkání přečíst si kompletní recenze na policejní cely. “Palanda tvrdá, jídlo žádné, personál mi dal obuškem do břicha. 2/10, alespoň ten výhled byl hezký.” – Ve Francii začne soud s rumunskými kapsáři, kteří obrali turisty v pařížském Disneylandu o miliony. Údajně má být problém se svědky: Strýček Skrblík byl po oznámení ukradené sumy převezen do nemocnice, Ariel se nemůže dostat do soudní síně a Sněhurka zase kousla do špatného jablka. (MK)

Středa: Japonský ministr chválil Hitlera, po vlně kritiky musel výrok odvolat. Kdyby mluvil o Maovi nebo Stalinovi, nic by se nestalo. Každý si musí najít svůj vzor dle dobových kritérií. – Na ulici seděl v rybářském křesle, trucoval tak po hádce s přítelkyní. Tak i já už jsem se konečně dostal do novin. Jak jinak, než demonstrativně. – Zdrogovaný zloděj v obchodě usnul, ráno ho budili zaměstnanci. Ve všech zlodějských školách se učí: Nedočkavci nechť se vyvarují zlodějinám v lékárnách a apatikách. Amatér. – Ústavní soud se zastal řemeslníka, který přišel při pohovoru o prsty. Na takový tvrdý pohovor vás už ani HR specialisté nepřipraví. A o jaký pohovor vlastně šlo? Cirkus? KGB? Klavírní doprovod v restauraci? – ODS chce na dávkách ušetřit 10 miliard…Ne. (LM)

Čtvrtek: Je poslední den v měsíci, ale bát se nemusíte, prázdniny končí až v neděli. – Antikonfliktní tým v Praze 1 skončí začátkem října. Podle místní radnice už splnil svůj účel. Přesně tak, už jsme se zasmáli dost. – Pražská ZOO patří mezi pět nejlepších zahrad světa. Proč? Chodí tam Pražáci. – „Vydat Babiše, či nevydat Babiše? To je, oč tu běží,” řekl sněmovní výbor. – Katalánská (to je ta část Španělska, která se tak dlouho snaží osamostatnit a je děsně bohatá) vláda dostala varování před útokem v Barceloně. Zprávu označila za nevěrohodnou. Hahahahahahahaha. A tak je to se vším. – Když pojedete na dovolenou do Keni, plastové sáčky nechte doma, hrozí vám za jejich používání pokuta až 800 tisíc korun. (JŽ)

Pátek: Zeman zemřel. Tak vy kavárnická lůzo, právě jste otevřeli láhev toho drahého šáňa úplně zbytečně. Zemřel totiž seriálový major Zeman, kterého ztvárnil Vladimír Brabec. RIP. – Vzpomínáte na červené karty pro Zemana? Tak teď je používají stoupenci Alternative für Deutschland proti Merkelové. A teď by mě zajímalo jediné: platí je taky americká ambasáda?! – Chcete koupit kryt maskovaný za kino? Stát ho prodává za „pouhé“ tři miliony. Když nad tím tak přemýšlím, při současných Kim-Trumpovských seancích by se mohl brzy hodit. – ODS spustila „modrou vlnu“. Chtějí se scházet s lidmi a řešit s nimi jejich problémy. Prostě taková empatická verze pravicově-konzervativní všehochuti. – Učitelé stávkovali. Chtěli by víc peněz. Taky sestřičky by chtěly víc peněž. A doktoři. Taky vojáci. A policisté. A vůbec, kam vlastně všechny ty peníze z daní tečou?! (ToP)

Víkend: Už jako malý tlustý diktátor snil Kim o tom, že dostane od táty atomovku a půl Koreje k tomu. Koreu dostal a podle seismologů a jihokorejské generality otestoval v sobotu i další vodíkovou bombu. Život je pohádka. Pohádka o světě na hraně jaderného konfliktu. – Miloš Zeman má zřízený transparentní účet. Jsou na něm jen drobné. Nejedlý už kancl na Hradě má, tak může vatu nosit osobně v obálce spolu s instrukcemi. – Zdá se, že skončila doba, kdy agendu nastavují média. V takzvané “Druhé válce o názor na létaky Lidlu” se střetlo několik vojsk s názorem. Může Lidl mazat kříže z kostelů? Souvisí to snad s černochizací, kterou započal již před pár měsíci? Vítěz války bude znám příští týden. Sázím na Institut Václava Klause. – Bude-li třeba, udám i mámu. Malá holčička recitovala v Rusku básničku místnímu policejnímu šéfovi. Maminka musí být pyšná. Vlastně není, jen blouzní z podvýživy. Politbyro je štědré. (JM)

Redakce
Redakce (Články)
Houpacího Osla založili v roce 2014. Od té doby se složení redakce několikrát změnilo, duše webu ale zůstala stejná. Jsme studentská undergroundová redakce a píšeme o tom, co nás baví a zajímá.

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*