Nejnovější

Přehled týdne 3.–9. 7. 2017

Pondělí: Podle výzkumu většina českých obyvatel nevěří v Boha, ale spíše v osud a zázraky. A proto se také nechají vydat napospas Andreje Babiše. – Rusko rozšířilo embargo na dovoz vepřového masa z Česka. Bojí se afrického moru, který prasata postihl. Takže ono se Rusko i něčeho bojí. Já měla za to, že dokáže strach jen vyvolávat. – Lupič ohrožoval prodavače pistolí, ten jej zahnal novinami. Média se projevila jako účinná zbraň. – Poslanec Šarapatka byl zadržen na kyjevském letišti. Ukrajinské úřady jej odmítly pustit na své území. Nakonec přespal na lavičce. Tak nějak vypadá úsvit v Kyjevě. (MS)

Úterý: Jiří Čunek tlačí na vedení KDU-ČSL, aby vypovědělo koalici se STAN. Kluci se smějí a říkají, že průzkumy nic nedokazují, a odkazují se na historii. Jo jo, v té už pohořelo stran. – Rodina Rothschildů pozemky na Opavsku nedostane, soud zamítl dovolání. A mají to, paňáci kapitalističtí! A ještě jim tam vysadíme řepku, tak! – Zástupci USA a Ruska započali dohody o demilitarizované zóně v Sýrii. To všechno spraví, zeptejte se Korejců. – Zoufalý Islámský stát už ztrácí půdu pod nohama, na sebevražedné odpalování posílá i ženy. A pak že jsou to barbaři, zase o krok blíže k rovnoprávnosti. – Šéf Evropské komise Junckner se zlobil na zasedání skoro prázdného Evropského parlamentu. Kritizoval přístup europoslanců a prý už s takovou příště nepřijde. Je hezké jít příkladem, děti. (MK)

Středa: Keňský prezident chválil most stavěný Číňany, ten se za dva týdny zřítil. Most tu chválu zřejmě opravdu neunesl. – Trump míří do Varšavy, Kaczyński se dme pýchou a sváži vítače. V Polsku po dlouhé době jako na prvního máje. – Izraeli se nelíbí, že ho UNESCO označuje za okupanta v Jeruzalémě. To je na organizaci, která financuje časopis adorující Adolfa Hitlera celkem silná káva. – Byl to dárek americkým bastardům, tetelí se Kim po testu nové rakety. Připravuje už KSČM pochvalný telegram s gratulací? – Porodnost v USA je na rekordním minimu, mileniálové nechtějí mít děti. Kefalín, tyhle starosti můžete pustit z hlavy. Lidí je na světě jako sraček. (LM)

Čtvrtek: Ministr vnitra Chovanec nabízí Itálii na pomoc s uprchlíky poslat 21 milionů. Co si za takovou částku mohou pořídit? Například tři krabice s vínem. – To je hnus, byl upálen člověk. Před 602 lety. Jmenoval se Jan Hus. – Hamburk se chystá na summit G20, čeká desetitisíce demonstrantů. Zpětně už víme, že se moc nepřipravili. Ale vraťme se trochu do minulosti a popřejme jim hodně štěstí. Hodně štěstí. – Itálie má nový zákon proti mučení. Policisté mohou na 12 let do vězení. Mezitím v Česku na přehradě Hracholusky museli při kontrolách dýchat „řidiči“ šlapadel. – Turecká policie vtrhla na schůzku ochránců lidských práv. Zadržela šéfku místní Amnesty International. „Za co tady jsi?” „Za vraždu, za co ty?” „Za psaní dopisů.” (JŽ)

Pátek: Trump a Putin se poprvé setkali. Podali si ruku, vyměnili úsměv a pár slov, zatímco Zeman seděl doma, brečel a záviděl. – Hodně lidí navštívilo filmový festival v Karlových Varech. Jestli ale nepřidali žádnou fotku s celebritou na sociální sítě, jako by tam ani nebyli. Jo a Feri se nepočítá. – Podle Realistů Česká televize ignoruje tuto stranu, protože má jiné politické favority. Změna stylu asi nezabrala, ČT není na conversky. – V Česku přibilo nakažených virem HIV. To bude určitě tím, jak se tady míchají ty multikulti. – Kolumbie se chystá vytáhnout z moře vrak lodi, který možná ukrývá poklad. Podle Jacka Sparowa je to jen truhla mrtvého muže. – Ženu zasáhl blesk. O několik dní později podlehla a zemřela. Zasažení bleskem, prostě takový ten zážitek, na který do smrti nezapomeneš. (VŽ)

Víkend: Vatikán zakázal bezlepkové hostie. Věřící s celiakií mají smůlu. A Bůh řekl, ty, jež máš celiakii, nejsi mne hoden, a tak se stalo. – V nevyzrálosti a riskování v autě se dnes dívky blíží klukům, míní expert. Zase za všechno mohou muži! – Němce šokovala válka v ulicích Hamburku, říká reportér iDnes.cz. Přitom by jeden řekl, že jsou po tolika světových válkách už zvyklí. – Trump: Merkelová je neuvěřitelně inspirující vůdkyně, summit zvládá skvěle. Toto není fake news. Opakuji, toto není fake news. – Jsou pohodlní a nepomůžou. Průzkum potvrdil, že lidé nedůvěřují mladým. Nám starcům zase nedůvěřují mladí. – Norové opět postavili skálu ve tvaru penisu. Celé Norsko si oddechlo. Hlavně ta mužská část. (AB)

Redakce
Redakce (Články)
Houpacího Osla založili v roce 2014. Od té doby se složení redakce několikrát změnilo, duše webu ale zůstala stejná. Jsme studentská undergroundová redakce a píšeme o tom, co nás baví a zajímá.
  1. Vladimír Lieberzeit | 9.7.2017 v 23:02 | Odpovědět

    Chválím za vtípek s mostem, co neunesl chválu – pobavil :-). Ale bohužel také haním za přibití virem HIV. #grammar_nazi

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*