Nejnovější

Přehled 6.–12. 3. 2017

zdroj: facebook Bohuslava Sobotky

Pondělí: Nový zvon Václava Havla zní u svatého Havla na Vaškovu památku. Židozednářské a zlé monstrum nám tedy nebude rušit zvon autentických křesťansko-ateistických svatých!!§!! – Olomoučtí vědci vyvinuli nekovový magnet. My na žurnalistice jsme napsali pár moc hezkých slohovek a taky se tím nechlubíme. – Pod 12 procent nejdeme, burcuje Kalousek Topku a vyvrací fámy, že strana skomírá. Pomoci má vize 2030. Nebo rána z milosti. – Němci řeší, zda se stát vojenskou velmocí. Preventivně bych opevnil Škodovku a pozatýkal sudeťáky. (JM)

Úterý: Nejvíc nenávisti je k Romům, zjistil projekt Hatefree. To vím taky a bez projektu. – Ochranka zadržela zpravodajce před vilou, kterou využívá Chovanec. Počítal všechny Chovancovy palné zbraně. – Nechte moje prsa na pokoji, vzkazuje feministkám Emma Watsonová. O prsa začala Třetí feministická válka. – Skandál u mariňáků: vojáci sdíleli snímky nahých kolegyň se jmény i jednotkami. Neposílejte nikomu své nahé fotky. Ony nikdy nezmizí. – ČSSD skončila za rok ve ztrátě přes 51 milionů. Straně ubyla i desetina členů. Poslední zhasne a zaplatí Altnerovi. – Referendum o dálnicích? Ať o trasách rozhoduje lid, navrhuje Babiš. Tomio pláče v koutě, protože tohle nemá v programu přímé demokracie. (AB)

Středa: Začneme zvostra. V Afganistánu zabíjeli přívrženci Islámského státu převlečení za doktory. Co přijde dál? Vraždící zubaři, pediatři nebo gynekologové? – Havaj bonzuje u soudu Trumpa. – Česká firma Avast se objevila na dokumentech serveru WikiLeaks. Jsme slavní! Tomu pocitu, který cítím, se říká národní hrdost!!! – Povinná maturita z matematiky? Ano. Pamlsková vyhláška? Ano. Novela školského zákona prošla beze změn senátem. Konečně budou české děti chytřejší a zdravější! Nebo taky ne… – Po Valentýnu přišel Mezinárodní den žen? Ženy opět pláčou štěstím, majitelé květinářství taky. Už ať jsou Velikonoce a štěstím můžou plakat i muži. Trocha rovnosti, ne?! – Zvířátko na konec. Vůdce Islámského státu pravděpodobně aplikuje taktiku fenka berberského, opustil Mosul a skrývá se v poušti. (JŽ)

Čtvrtek: Pošli peníze a přijedu, psal ženě údajný americký voják. Pak se odmlčel. Asi omylem odjel do Čečenska. – Radě pro rozhlasové a televizní vysílání se nezdají reportáže o Babišových dluhopisech, ČT je má vysvětlit. Andrej nic vysvětlovat nemusí, charity už se těšily na miliony. – Zeman řekl svým příznivcům, že bude znovu kandidovat na Hrad. Terapie šokem! Tohle nikdo nečekal. – Donald Tusk byl i přes odpor polské vlády znovu zvolen předsedou Evropské rady. Konečně těm zpropadeným Rusům a Trumpovi ukážeme… podruhé! (LM)

Pátek: Některé země hledají topmodelku, Jižní Korea nového prezidenta. – Miloš Zeman po ohlášení kandidatury mimo jiné prohlásil, že nebude útočit na ostatní kandidáty. Tomu se dá těžko věřit, když by se z jeho hlášek dala složit nemravná písnička. Zbytek proslovu by se dal taky stručně nazvat Proč bych vlastně neměl kandidovat, ale přesto to udělám. Protože proto! – V době, kdy vznikají extrémní pravice stejně rychle jako fake-news, je milé vidět, že církev dělá vstřícné kroky blíž realitě. Že by tedy do budoucna udělala katolická církev krok do reality a nově by se kněžím mohli stát i ženatí muži? (bag)

Víkend: Na stranickém sjezdu ČSSD podle mnohých nejlepší projev přednesl Robert Fico. Začíná být patrné, že pokud chcete uspět na české politické scéně, stačí být Slovák. Snad se toho nechytne Kotleba. – Bohuslav Sobotka byl znovu zvolen předsedou sociálních demokratů. Gratulujeme a přejeme mnoho úspěchů… ne, to se prostě nedá psát s vážnou tváří. – A do třetice o ČSSD. Program strany na reformu daní opoziční politici kritizují s tím, že je složitý a nespravedlivý. Sobotka má jedinečnou příležitost po vzoru Andreje řvát, že se proti němu všichni spikli. – Čína plánuje vystěhovat kolem 200 000 lidí z oblasti, kde má vzniknout rezervace pro pandy. Priority. – Podle OSN svět čelí největší humanitární krizi od roku 1945. Hladem je ohroženo více než 20 milionů lidí převážně z Afrických zemí. Tak schválně, kdo to jako první svede na islám? – V Británii se spouští vyšetřování, zda během rozhodování o Brexitu nebyla zneužívána osobní data voličů. Tak, těžké by to nebylo, jen z profilů na Facebooku by se dalo o spoustě lidí napsat biografii. (MK)

Redakce
Redakce (Články)
Houpacího Osla založili v roce 2014. Od té doby se složení redakce několikrát změnilo, duše webu ale zůstala stejná. Jsme studentská undergroundová redakce a píšeme o tom, co nás baví a zajímá.

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*