Nejnovější

Silvestrovská oslí politická anketa

Politici mají vždy co říct. Jejich dikce je specifická, jejich názory vyhrocené a jejich mluvčí šílení. Co nám vinšují do nového roku? 

Bohuslav Sobotka: “Já věřím, že příští rok bude plný krásných sportovních výkonů, které odvedou pozornost od umírání sociální demokracie v přímém přenosu. Mimochodem, víte, že Nový rok se hojně slaví i v Číně?”

Andrej Babiš: “No myslím si, že je jasné, že tenhle rok bude zase samý podraz. Já už sem to povedal aj těm vašim kolegům v mojí Mladé frontě, aby boli pšipravení, keby nás zase podrazili, že tam budu psát ty komentárže. Veď já bych vám moh povedať, kdo za tím vším stojí. To byste se divili…”

Luboš Zaorálek: “Nový rok 2017 připomíná rok 1937. Na konci je sedmička a to mi velmi připomíná to, že v té době žil Henlein. Víte, kdo je dnes velmi podobný Henleinovi? Mimochodem, víte, že Nový rok se hojně slaví i v Číně?”

Miroslav Kalousek: “…. za fvšeechnoo šstejněě můžu jááááááá!!!!!!!!!” (*škyt)

Václav Klaus: “Každý nový rok je vítězstvím nejen mým, ale i celého institutu. Doufám, že nám příští rok nezkazí eurohujeři, cyklofašisti a homosexualisté.”

Tomio Okamura: “Vážení přátelé, vítám Vás na svém facebookovém profilu. Tak už je to tady. Konec roku 2016, který nám z velké většiny zkazily evropské elity, atentáty islamistických uprchlíků a neschopnost zkorumpovaných českých politiků. I přesto Vám přeji krásný Nový rok a věřím, že jej strávíte hezky po česku a s vlastí v mysli. Co si o oslavách Nového roku myslíte Vy? Napište mi do komentářů. Zároveň bych vás rád upozornil na novoroční slevové akce na mé importované sushi sady…”

Jiří Čunek: “Konečně jsem nejen starostou, ale i hejtmanem, tak už nebudu muset řešit otravné cigány ve Vsetíně, ale mohu se naplno věnovat boji za tradiční rodinu a Boha. A dva platy taky nejsou špatné.”

Ivo Valenta “Tak se nám blíží sněmovní volby. Jelikož do nich asi půjdeme s Peťanem, tak myslím, že nám všichni rozumní lidé hodí nějaký ten hlas. Vsadím boty!”

Petr Fiala: “Podívejte, já bych Vám něco hezkého popřál, ale počkám, až to za mě napíše tady Klaus junior do té své pondělní glosy, abych náhodou nepůsobil jako leader strany.”

František Čuba: “Vnímám.”

Martin Konvička: “Brusel je nám na nic, chceme ochra…jé, už zase dávají Broučky!”

Marta Semelová: “Přeji Vám mnoho dobrého, soudnictví alespoň tak spravedlivé a nestranné, jako bylo to, které odsoudilo ten kriminální živel Horákovou. A teď si dáme tu naši. Když se u nás chlapi poperou…”

Zdeněk Ondráček: “Válku na vás! Nejdřív totalitu a pak válku!”

Miloš Zeman: “Asi čekáte, pane redaktore, že pronesu něco pozitivního. Inu, co popřát do nového roku a neopakovat se? Víte, ceny elektřiny jsou vysoké, což není dobře. Myslíte, že by se něco podobného stalo s cenami alkoholu? A jakou cenu zaplatila husitská revoluce za to, že tady dnes můžeme mít na Hradě čínské poradce s pochybnou minulostí nebo Marťu s Vráťou? Především bych jim popřál, aby četli co nejvíce Parlamentní listy jako velmi objektivní internetový deník, kterého si vážím.”

Věnováno bývalým redaktorům deníku FejérMegyeiHírlap. 

Redakce
Redakce (Články)
Houpacího Osla založili v roce 2014. Od té doby se složení redakce několikrát změnilo, duše webu ale zůstala stejná. Jsme studentská undergroundová redakce a píšeme o tom, co nás baví a zajímá.

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*