Nejnovější

Trollové na Hrad! Kdo je platí? A proč kavárny?

Prezidentská volební kampaň se konečně rozjíždí. Horáček několik měsíců mlžil a objížděl kulturáky v celé republice se svými cédéčky. Dokud si je důchodci nekoupili, tak je nepustil ven. Nastal však zvrat v této bitvě o vrchního pokladače věnců a bonmotů. Vzplanou ohně! Útok profesionálních trollů!

Náš redakční socmediální analytický tým hned začal pracovat a analyzovat, jaké to bude mít důsledky v nadcházející prezidentské volbě. Tento tříčlenný tým čítající mě a moje dvě kočky domácí došel k následujícím závěrům. Nejprve jsem ale hodil kočkám maso a do sebe kafe. Závěry? Zdrcující. Maso jim moc nechutná.

Trolling na straně Horáčka povedou Cerman a Kvapil. Cerman je ten, co rád Prusko, monarchii a pravačku nahoře. Kvapil je zase ten, co žije Brnem a točí filmy, jak je Brno lepší než Praha. Role jsou jasně rozdělené. Cerman bude dělat „ty internety“. Kvapil bude kvapem točit videoblogy a oslavný film o sázkaři a potulném bardovi Horáčkovi. Říkejme jim trollové z kavárny. Mohou uspět? Možná. Může Horáček zvítězit? Předpovědi jsou těžké, obzvláště ty do budoucna. Sami vidíte nesporné kvality našeho socmediálního analytického týmu.

stazeny-soubor

Zdroj: FB Jaroslava Cermana

kvapil

Zdroj: www.zitbrno.cz

 

 

 

 

 

 

 

Troll Cerman a Kvapil

Jaké znáte trolly? V pohádkách, ruské trolly (ti jsou fuj), social watch trolly (ti jsou ok) a na pomyslném konci je Ovčáček ve své trojjediné úloze, kde trpí za naše hříchy. Ovčáček má oproti trollům z kavárny velký náskok. Je přece trojjediný a má k dispozici tolik falešných Ovčáčků ke zmatení a trollování nepřítele. Trollovací kavárna nemá šanci. Ovčáček také disponuje živým vysíláním bonmotů z cest milovaného prezidenta. Závěry? Zdrcující. Kočky se pustily do masa.

jiri_ovcacek_20151

Zdroj: wikimedia.org

Ovlivní internetové bitvy mezi Zemanem a Horáčkem rozhodování běžných občanů z továren a kaváren? Má pracující lid čas a chuť se ponořit do nemilosrdného internetového světa plného koček a trollů? Zajímá je, že Cerman vytrollil právníka Vyvadila a zhatil tak české plány na odpor proti americkým vrahům v tancích? Budeme si tento památný den připomínat i za sto let? Nebudeme. Mladí nechodí k volbám a jejich aktivita na veřejném životě spočívá v onom pověstném lajkování trollingu. Reálně hrozí, že všichni potenciální Horáčkovi voliči se ulajkují k smrti. Volby sice stihnou, ale budou v urně.

Závěry? Zdrcující. Kočky spokojeně usnuly.

Andrzej Branny
Andrzej Branny (Články)
Nová média, kultura, politika.

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*