Nejnovější

Bizáry z internetů se zhmotňují a kandidují ve vašem kraji

Američtí vědci jsou bezradní. Lidé, kteří jsou uvězněni v internetové smyčce jménem Youtube, kandidují ve volbách. Teď je tady růžový mor jménem Dominika Myslivcová.

Dominika se širší internetové veřejnosti představila tutoriálem jak si zvětšit prsa. Byla to zásadní příručka pro ženy, které by rády silikony, ale mají problém i s koupí originální kabelky Michael Kors. Nemáte na silikony? Nahoďte tam korektor, tmavý make-up, hnědé stíny, znovu korektor a nezapomínat na pudr a krém. Push-up podprsenka je samozřejmostí. Po tomhle videu davy šílely. Ženy vykoupily nejednu okresní drogerku a muži koukali 4 minuty na prsa a nemuseli ani pouštět porno. Win–win.

d1

Dominika je oficiálně blogerka, modelka, zpěvačka, party holka a miláček bulváru. To vše v 21 letech. Nezapomínat – miluje růžovou barvu a je blond. Větší klišé neexistuje. Teď se však rozhodla bránit „vyfintěné české ženy“ před útlakem islámu. Předtím si ale stihla zajet do Saúdské Arábie pro kabelky a podílet se na kampani vládního projektu HateFree.

d2

Volební kampaň za rovnoprávnost vyfintěných žen rozjela společně s Úsvitem. To je ta partička bez Okamury, ale mají tam Černocha a vojáka bez nohy. Dominika se toho nebojí a kandiduje ve svém domovském Moravskoslezském kraji, a to hned ze třetího místa. Mladí vpřed! Její volební heslo, „chci růžovou, ne černou budoucnost“, odradilo nejednoho metalistu a nihilistu. Není to však její typický volič. Jestli se budeme ptát, kdo je její cílovka, tak možná muži, kteří raději prsa než zadek. U projevů vypnout zvuk a pouze se koukat. Volební výhra je reálná. V její nové hitovce, která zároveň odstartovala volební kampaň, se dozvíme mnoho užitečných věcí.

Na tiskovce Úsvitu nezapomněla Dominika na svoje přednosti a růžovou. Tutoriál na zvětšení prsou je věčný, a jak sami vidíme, dopomohl jí k vysněné kariéře. Nákupy v muslimských zemích, kampaň v neziskovém sektoru a to vše je završeno politickou kariérou. Mladí se o politiku zajímají, hlavně když jim chcete zakázat crop topy a šortky po zadek. Vidím to na růžovou budoucnost a sám oblékám růžovou košili.

d3

Foto: Hans Štembera

Andrzej Branny
Andrzej Branny (Články)
Nová média, kultura, politika.
  1. Američtí vědci jsou bezradní.

    Při skladbě Tenkrát na Západě od Ennio Morricone si všichni myslí, že slyší ženský hlas.
    Ale je to THEREMIN (také těremin, etherophon éterové vlny), elektronický hudební nástroj z roku 1919, jehož vynálezcem je Lev Sergejevič Těrmen, známý jako Léon Theremin.
    Na tento hudební nástroj se hraje, aniž by se ho instrumentalista dotýkal !
    Skládá se ze elektronické krabice a dvou antén, které produkují hudbu.
    Hra je výjimečná a velmi náročná.

    Ve skladbě se na něj začíná hrát od 45 vteřiny. Pustit zvuk!!!!!!!!!

    https://www.youtube.com/embed/lY7sXKGZl2w

  2. Zřejmě Milena Velba
    přijede kandidovat za náš kraj
    https://www.youtube.com/results?search_query=www.milena-velba

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*