Nejnovější

Přehled týdne: 16. – 22.8. 2021: Ministryně TikToku, očkovací loterie a úplně nahý Feri

Pondělí: Policie dopadla na D1 skupinku cizinců, kteří sosali z kamionů naftu. šikulové dohromady vysosali naftu za devadesát tisíc. Hele, všichni si musíme nějak vydělávat. – Joe Biden při tiskové konferenci prohlásil, že pro udržení pořádku v Afghánistánu udělali vše a že Afghánci nechtěli bojovat za svobodu. Což budí otázku, proč jim ji tam vůbec cpát, když o ní nestojí? – A v Afghánistánu ještě chvíli zůstaneme, stejně jako britský student Miles Routledge, který se tam jel podívat na prázdniny, protože se chtěl podívat do nebezpečných částí světa. Jako respekt, ale Newcastle máš hned za rohem a to je taky dost síla. – Slováci řeší očkovací loterii, kdy náhodně vylosovaní očkovanci dostanou finanční odměnu. Soutěž totiž byla ušitá tak, že vlastně nikdo podmínky nesplňoval a výhru nedostal. Hej, to vůbec není špatný nápad… Doufejme, že se nikdo neinspiruje. (JL)

Úterý: Školy dostaly pravidla pro záříjové testování. Studenti, kteří odmítnou, budou muset celou dobu na rozdíl od zbytku třídy nosit roušku, což by mohla sloužit jako dobrá motivace. Trochu to ale podkopává fakt, že tito studenti budou zároveň zproštěni tělocviku. Celý program testování tak bude zdá se záviset ze všeho nejvíc na tom, zda je tělocvikář sociopat, kterému bude lepší se vyhnout. – Do Česka přiletělo druhé evakuační letadlo z Afghánistánu, které kromě Čechů přivezlo i několik místních spolupracovníků. Ti můžou očekávat, že je v nejbližší době navštíví prezident či premiér, poděkuje jim za jejich služby a ujistí je, že jakkoliv v naší zemi existuje pár uřvaných xenofobů, nikdo je nebere vážně. Že? – Konverzační robot vytvořený studenty ČVUT zvítězil v soutěži nad více než dvěma sty protivníky z celého světa. Dokázal vést více než dvacetiminutovou zábavnou konverzaci s porotou, což je něco, co bych po půl roce lockdownu nedokázal ani já, jakkoliv jsem (alespoň podle doktorů) člověk. (Ogo)

Středa: Tak od září se prý budem moct na covid testovat i on-line. Zaplatíte těžký prachy za to, že se na vás bude někdo dívat, jak se šťáráte v nose. – Otcovská dovolená bude o týden delší. Skvělé, takže se chlapi budou místo jednoho týdne flákat týdny dva. Pardon, trošku feministické. – Obchod s potravinami a zoo v jednom? V Austrálii normálka. Jdete si koupit koření, ať nemáte planou večeři a společnost při výběru vám dělá krajta, která prolézá mezi regály. (MK)

Čtvrtek: Úplně retardovaná zpráva. Na internetu koluje video s úplně nahým ex poslancem Dominikem Ferim. Původní vzkaz pro jeho slovy „úplně retardovanou” slečnu tak opět rozdmýchal debatu o jeho násilných krocích vůči ženám. Naštěstí celá jeho nahota ve videu není, na to si počkejte s příštím snímkem. – S jiným druhem videí však bude pomáhat Alenka Schillerová! Konečně se její instagramové postíky vyplatily a míří na profesní dráhu influercerky. Ministryně financí přijala pozvání na dětský tábor vedený Tik Tok hvězdičkama. Nevíte, jak sladit roušku s outfitem pro fotku na Instagram? Tak tento tábor je přesně to vás! – Podle volebního výzkumu by v srpnu s více jak 30 procenty vyhrálo ANO. Je to taková loterie. Zalosovat v kole štěstí a hup! Máme naprosto realistický výzkum od STEMu! (TL)

Pátek: Německá kancléřka Angela Merkelová se setkala s Putinem, aby s ním řešila situaci v Afghánistánu. Zároveň ho vyzvala, aby propustil Navalného. Šéf Kremlu se však v nitru duše zasmál, protože kde skončil Navalný, už neví ani on sám. – Podle WHO jsou třetí dávky vakcíny výsměchem a měly by se darovat chudším státům. Přislíbení vakcín proto necháme našim představitelům, kteří už toho v minulosti naslibovali. – Cena ropy je nejnižší za tři měsíce. Co ropa, ale podívejte se, kolik stojí OSB desky! Mladá generace si už ani slum nepostaví! – Finanční správa požaduje vrácení přes 60 milionů korun za zneužité kompenzace. A stejně se to vedle těch vyhozených miliard zdá jako zanedbatelné minimum. Oh, wait… (Lab)

Víkend: Zmrzlina se stala hlavní zbraní současné politiky. Po soubojích Pirátů a Babišova ANO se totiž využila i při aktuálním 53. „výročí“ srpnové invaze. Ruská dnes nebude! No nevim, co kdybych měl na ni zrovna chuť? – Pivo za patnáct kaček, klobáska za dvacku… že to je až moc levné? Co se divíte, Tomiův populismus nikdy nebyl drahý. A právě proto objíždí české země se svým jarmarkem. – Tak v Afghánistánu prý Talibanci zabili kuchařku poté, co jim nabídla blafy. Jezusmarja, tak to tam radši nikdy nepojedu, dopadl bych ještě mnohem hůř. – A na závěr jedna hodně smutná zpráva. Legendární moderátor Tak neváhej a toč, zpěvák, herec a také milovník vlaků Eduard Hrubeš, odešel na věčnost. Byl to dobrý člověk, čas je holt neúprosný a žijeme jen proto, abychom jednou mohli umřít. (SPH)

Redakce
Redakce (Články)
Houpacího Osla založili v roce 2014. Od té doby se složení redakce několikrát změnilo, duše webu ale zůstala stejná. Jsme studentská undergroundová redakce a píšeme o tom, co nás baví a zajímá.

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*