Nejnovější

Přehled týdne 11.-17.3. 2019

Pondělí: Varnsdorf si došlápl na hazard a teď kvůli tomu má problémy. Akorát z druhé strany, protože teď musí platit pokutu monopolnímu úřadu. – Rok se sotva stačil pořádně rozjet a už teď máme víc případů spalniček než za celý loňský rok. Očkujte svoje děti, lidi. – Trnavský arcibiskup Ján Orosch kritizoval kněze za podporu liberálních politiků, zejména pak kandidátky na prezidenta Zuzany Čapotové. Protože Bůh, který stvořil všechny lidi sobě rovné, si určitě nepřeje, aby nám vládl někdo, s kým člověk ve vysoké čepici nesouhlasí. – Na Mělnicku si podnikavý Čech strčil do auta modré majáky a vybíral od řidičů pokuty. Vítejte v České republice, kde vy zkasírujete policajta. – Na Bermudách probíhá soud s dalším českým podnikavcem kvůli pašování heroinu. Prý ale nevěděl, že jde o drogy; pašovat měl zlato a diamanty. Jo, to ti určitě pomůže. (JL)

Úterý: Ve Venezuele vyšetřují novináře a předsedu vlády kvůli blackoutu. Prezident Maduro se domnívá, že šlo o kybernetický útok opozice a USA s cílem svrhnout vládu. Že by se spíše chtěl zbavit nepříjemného novináře a opozičního politika? Kdoví. – Klaus mladší přirovnal přijímání zákonů EU k výběru Židů do transportu. Ať už to přirovnání bylo trefné či ne, do běžného slovníku si cestu určitě neprorazí. – V českých houbách a zvěřině je stále cesium z Černobylu. Aspoň máme kousek historie z totalitního režimu i v přírodě. Hlavně to bude dobrá výmluva pro děti, co nemají rády houby. – Starší žena odhalila podomního prodejce a zamkla ho ve svém bytě. Sice trochu nestandartní postup inspirovaný Gandalfem z Pána Prstenů, ale každopádně má malé bezvýznamné plus za to, že nenaletěla. (MoK)

Výsledek obrázku pro you shall not pass meme
Zdroj: QuickMeme

Středa: Poslaneckému klubu ANO a Andreji Babišovi prý Faltýnkovo vysvětení kolem jednání s Kapschem stačí, podle Andyho žádná kauza není. No ještě aby. Kauza kolem hnutí ANO, kdo to kdy viděl? – Zpráva z USA o lidských právech říká, že ČR má problémy s Romy, korupcí a Zemanem. Ještě že nemáme ropu. – V Sýrii se vzdaly další tři tisíce teroristů Islámského státu, počet zaskočil jednotky kurdsko-arabských sil. Jako že na ně nemají dost munice? – Britští poslanci odmítli brexit bez dohody. Tohle se snad potáhne dýl než Ulice. (MrK)

Čtvrtek: Italské noviny La Stampa tvrdí, že ten, kdo zná podobu budoucího brexitu, je pouhý lhář. To jsem si oddechl. I když britští poslanci vlastně také. – Český parlament očekával, že mu Jaroslav Faltýnek osvětlí situaci o své roli v zakázce na výběr mýtného. Co k tomu říct? Naivita v Poslanecké sněmovně stoupá, v jackpotu Sportky je právě ospravedlnění Babiše, Faltýnka nebo Vondráčka. – Mravnostní policie Íránu nesnesla extempore obyvatele města Arák, který požádal svou přítelkyni na veřejnosti (!) o ruku. Místo k oltáři tak zamilovaná dvojice míří do vězení. Je pravdou, že svatební cesta to asi ideální nebude, ale když už nic jiného, alespoň ve společné domácnosti stráví více času, než si sami mysleli. (CZE)

Pátek: I v ČR začali stávkovat studenti v rámci akce Fridays for Future, někteří politici vyzvou Sněmovnu k projednání tohoto tématu. Tak se na ně musí! Zpovykaná neomarxistická sebranko lenochů, do toho! – SPD opouští tři poslanci za Moravskoslezský kraj, včetně Lubomíra Volného. Ten odchod okomentoval tím, že se v SPD dostávají k moci rasisté a neonacisté. Vida, prozření. Sice se zpožděním o rok, dva, ale prozření. – Terorista na Novém Zélandu vystřílel dvě mešity. No, tady slova nestačí. – KLDR zase hrozí ukončením jednání a obnovením testování raket. Pošlete mu Donalda, beztak se mu jen stýská. (MrK)

Víkend: ODS vyloučila ze svých řad Václava Klause mladšího. S vtípkem, že tatínek vám vyhlásí válku, jdeme pozdě, Klaus starší už stihl prohlásit, že ODS už není pravicová strana. – Kromě Klause stáhla ODS povýšení ve straně taky Ivanu Langerovi. To je tak, když chcete vyndat jednoho kostlivce ze skříně a vysype se celý obsah. – Ministerstvo obrany hledá způsoby, jak motivovat občany k nácviku obrany v případě války nebo krize. Vojenský týden v Lidlu by mohl být dobrý start. – První kolo slovenských prezidentských voleb vyhrála Zuzana Čaputová. Vy se radujete, ale po tomhle Fico beztak zdrhne k nám. (MrK)

Redakce
Redakce (Články)
Houpacího Osla založili v roce 2014. Od té doby se složení redakce několikrát změnilo, duše webu ale zůstala stejná. Jsme studentská undergroundová redakce a píšeme o tom, co nás baví a zajímá.

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*