Nejnovější

Superhrdinové čtvrtého odboje: Mistr duševních převleků

b(L)ééé. Zdroj: Pixabay.com

SERIÁL: Osm let, pět měsíců a tři dny. Tolik strávil Ivan Martin Jirous – jeden z lidí, které dnes dějiny označují jako bojovníky za svobodu slova – ve vězení. Říkali mu Magor. Jako vězeň musel kopat kanály. Dnešní „oběti systému“ však už nesedí a dna kanálů kopou zcela dobrovolně. 

Jsi Hradní úředníček, který bere sedmdesát hadrů, a přitom ti mediální společnost, které neplatíš, nechce zveřejnit, co si zamaneš? Jsi hooligan ze Somewheretonu nad Avonou a nenechají tě si natočit cizí soud?  Jsi několikrát rozvedený ochránce tradičních hodnot, oči máš pro ODS a huba ti utíká k SPD? Tak to dnes patříš mezi hrdiny! V následujícím seriále se budeme těmto hrdinům věnovat.

Mistr převleků, co za nás bojuje

Typickým případem je ochránce svobody slova, jehož jméno neřekneme, protože po něm dozajista jde nějaká tajná policie. Hnusný systém se snaží rozvrátit shora. Jeho úkolem je sezení na štokrdle vedle hlavy státu na jeho vesnických mítinzích.

Vystudoval ekologické gymnázium, aby mohl pak nesnášet progresivní levici. Psal do komunistických novin, aby následně obdivoval amerického miliardáře a upozorňoval, že dnešní média jsou jako za komunistů. Pochopům demokratury utíká pomocí převleků. Duševních. Nedávno poodhalil nám utlačovaným šokující fakt.

„Ústavní právník právě bez uzardění prohlásil, že v soukromém sektoru Listina základních práv a svobod neplatí,“ napsal v reakci na prohlášení ústavního právníka Marka Antoše o tom, že společnost Twitter má právo na vlastní politiku při zveřejňování informací. Tedy že má právo také blokovat dezinformační weby.

To je samozřejmě otřesné! Jak si to ta soukromá společnost může dovolit? Vždyť nadnárodní kapitály, kde pracují šikovní lidé různých náboženství, mají prostě morální povinnost zachovat příspěvky národoveckých komunistů z webů propagujících nenávist k části jejich zaměstnanců.

Měl by na to být dokonce nový zákon, který by zněl: Každá firma je povinna neuklízet nečistoty ze svého pozemku, pokud původcem nečistot je vysoce postavená osoba s opačným názorem. A dali bychom to do trestního zákoníku hned mezi paragrafy 356 a 403. 

Alternativa pro odboj

Proti této zákeřné cenzuře však již dnes existuje obrana. Jednou z možností je  Vkontakte.rujehož centrála se nachází na svobodném východě. Mimo tvrdé cenzurní zákony dekadentního západu na něm neplatí ani zákony autorské. Takže pokud máš chuť na film a nebo na sdílení lží, směle tam.

Pak je tu ještě další možnost: GabTen používá americká alt-right bojující proti islámským migrantům. Takoví ti „Pepe, incel, nevím, co je klitoris, a může za to Clintonová.”

Všechno však má svůj háček a ani tato alternativa není výjimkou. Musíš překousnout skutečnost, že k existenci sítě dopomohl Ekrem Büyukkaya, Turek. To jen potvrzuje jednu věc: „vlastenec” se znalostí pravopisu je vzácnost, ale „vlastenec” se znalostí HTML a CSS téměř neexistuje.

Musí si tak k šíření svých myšlenek vždycky dopomáhat velkými západními sociálními sítěmi, které by nevznikly, nebýt multikultury, amerického vlivu a globalizace. A to i když v hloubi duše chce, aby se ČR buďto vrátila do socialismu, a nebo se stala jednou z hromady rozhádaných „karpatských sičí” v nejednotné Evropě.

Filip Horák
Filip Horák (Články)
Čtvrtohorní útvar studující nizozemštinu a žurnalistiku v Holomóci. Narodil jsem se v Pardubicích, odmaturoval v Chrudimi a bydlím v Železných Horách. Making idiot of myself, since 1996.
  1. Petr Kaminsky | 3.8.2018 v 12:47 | Odpovědět

    Sičí? Co to je?

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*