Nejnovější

Přehled týdne 2.–8. 10. 2017

Pondělí: Podle Úřadu pro dohled nad hospodařením politických stran a hnutí by měl Zeman za své výjezdy do regionů zaplatit 100 tisíc. Ale jinak žádnou kampaň nevede. – Podle amerických médií měl být střelec z Los Angeles nenápadný senior, který si občas zahrál na automatech. No jo, koho by taky v důchodu bavilo pořád jenom sedět u bedny. – Jednání v kauze AGROTEC je odročená na období po volbách. A to se hodí. (MS)

Úterý: Andrej Babiš v rozhovoru pro Novinky.cz zkritizoval ČSSD a Zaorálka označil za demagoga, ale případnou koalici s ČSSD nevyloučil. Bodejť by ne, když jim to ty tři roky a několik měsíců klapalo. – Podle průzkumu CVVM důvěřuje prezidentovi více než polovina respondentů. Ono, když si tu děláme autogramiády s odsouzeným vrahem, tak důvěra v soudně usvědčeného lháře asi nepřekvapí. – Pamatujete na švédskou kauzu mrtvé novinářky, o které podezřelý tvrdil, že to byla nešťastná náhoda? Inu, soudní ohledání našlo na jejím těle patnáct bodných ran. Já vám nevím, to už zavání jasnou sebevraždou. – V Sýrii vybombardovali školu. Tu, kterou nechal postavit Člověk v tísni. To jen, až vám někdy bude připadat, že něco děláte zbytečně. – Teroristé Islámského státu oznámili, že zajali dva ruské vojáky. Rusko tvrdí, že jim nikdo nechybí. Jen aby to nebylo jako tenkrát, když na Ukrajině nebyli žádní ruští vojáci. (MK)

Středa: Jirka Kájínek je pořád ve formě. Svým novým mercedesem sestřelil fábii. Možná kdyby měl na sobě to reflexní tílko, tak by k nehodě nedošlo. – Muž obžalovaný ze znásilnění čtrnáctileté dívky popírá svou vinu. Tvrdí, že na ni pouze upadl se staženými kalhotami v době, kdy měla stažené kalhoty i dívka. Nejspíš by si měl pořídit lepšího právníka. – Strana práv občanů loni získala od společnosti Liglass Trading CZ finanční podporu 200 000 Kč. Ten samý rok se Zeman (čestný předseda SPO) i Mynář (bývalý předseda SPO) za firmu přimlouvali v Kyrgyzstánu, kde pak dostala miliardovou zakázku. To bude zřejmě jen další náhoda. (AH)

Čtvrtek: Zeman chce zvýšené pravomoce přímo zvoleného prezidenta. Já bych chtěl hodinky s vodotryskem. Děkuji. – Úřady začaly vydávat voličské průkazy. V případě ztráty nový nedostanete. A vůbec, koho budete volit? Babiše? Ach tak, kdyby se vám náhodou ztratil voličský průkaz, nemáme s tím nic společného. – Hradní kancléř Mynář si dovolili příliš! Označil Ovčáčkovo přirovnání Evropské unie k Třetí říši za “výjimečně ne příliš vhodné”. Ovčáček se následně urazil a uzamkl své soukromé lóže. Mynář mu proto nechal poslat kytici růží s omluvou. No a žili spolu šťastně až do smrti. – Stropnický, Okamura a Babiš jsou nejdůvěryhodnější politici, ukazují to výsledky průzkumu CVVM. CVVM? Co voličům vymýt mozky? – Stavba zdi kolem Eiffelovky začala. Jestli to pomůže proti teroristům nevíme, ale určitě podraží vstupné. – Jinak je ve světě všechno při starém: Katalánci stále nemají nezávislost, útok z Las Vegas spustil diskuzi o regulaci zbraní, Islámský stát zase ztratil další území, ale stále ho má dost, a USA čeká další přeháňky a mírný vítr, tentokrát se jmenuje Nate. (JŽ)

Pátek: I volební kampaň si vyžaduje oběti. Předseda lidovců spadl z kola a odřel se. – „Musíme se bránit“, tak zní název akce, kterou uspořádali Realisté při výročí demobilizace a abdikace Edvarda Beneše. Tajemník strany prohlásil, že důvodem abdikace bylo, že Beneš neměl děti. A stejně tak je nemá ani Macron či Merkelová. „Asi proto Elysejský palác utrácí více peněz za parfémy než za pleny,“ dodal na setkání. – Útočník chtěl přítelkyni useknout hlavu a běhat s ní po městě. Jedno slovo. Zlín. – Sněžíííí. Na Sněžce a v několika dalších horách sněžilo. Meteorologové to prý očekávali. – V Praze se sešel kongres hackerů. Byl tam přítomen člověk označovaný za nejnebezpečnějšího na internetu. – Jiří Ovčáček podle svého skoro pravdivého profilu, vyrazil do víru velkoměsta. Gratulujeme. – Pokud by Miloš Zeman vyhrál znovu prezidentské volby, jeho žena by se prý dále věnovala charitě, starala by se o seniory. (VŽ)

Víkend: Školky praskají ve švech a stát jim tam ještě nacpe batolata. Školky se toho bojí. A co až se ukáže, půlka z těch děcek ani není očkovaná, páč maminy si přečetly ZARUČENOU PRAVDU NA INTERNETU!? – FBI údajně zmařila další 11. září. Takže zatýkala v centrále CIA?!!! – Taky to bylo 50 let, co byl popraven revolucionář Che Guevara. To byl ten vraždící magor, kterého si dávají někteří lidičkové na triko a říkají, že nebyl tak špatný. Byl. – Podle Ivany Trump by mohla být Ivanka prezidentka USA. Staří a hloupí lidé ze Zlínska občas nakecají takové blbosti. Některé to třeba vynese i do politiky. (JM)

Redakce
Redakce (Články)
Houpacího Osla založili v roce 2014. Od té doby se složení redakce několikrát změnilo, duše webu ale zůstala stejná. Jsme studentská undergroundová redakce a píšeme o tom, co nás baví a zajímá.

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*