Nejnovější

Přehled týdne 24.–30. 7. 2017

Pondělí: Nahý mladík si vykračoval po silnici bez reflexních prvků a nyní mu hrozí pokuta. Chlapci ještě nikdo nevysvětlil, že po svlečení oděvu je třeba dbát zvýšené opatrnosti. – Manželský pár gayů původem z Ameriky má mít ke svému dítěti odnošenému náhradní matkou rodičovská práva i v Česku. Ano, homosexuálové jsou taky lidé. Obdivuhodné prozření. – Česko přispěje 24 milionů Kč na řešení migrace ve Středomoří. Podle Sobotky se tak stane největším přispěvatelem na fungování libyjské pobřežní a námořní stráže. Přes práh nám prostě nepáchnou! (MS)

Úterý: Muž v jednom z uherskobrodských barů vyhrožoval personálu a také policistům, kteří na místo záhy dorazili. Všem přítomným vysvětlil, že jestli se k němu přiblíží, podřeže je. Policisté jeho argumenty pozorně vyslechli a následně na něj použili taser. Ve Zlínském kraji celkem klasika. – Apolitický projev před skauty ve spojení s Donaldem Trumpem byl zkrátka něco, co nemohlo dopadnout dobře. A taky nedopadlo. Donald se nejprve snažil mezinárodnímu spolku vnutit své heslo „America first“, následně hovořil o „zlotřilých médiích“ a vše zakončil tématem, které jistě zajímá každého skauta: zrušení Obamacare. Někdo by mu měl vysvětlit, že volby už skončily. – Víte co je pech? Když vám nevyjde plán, dostat Starosty na své kandidátky a následně se ukáže, že pode posledního průzkumu byste skoro těch 10 procent dohromady v koalici dali. Posíláme pozdrav panu hejtmanu Čunkovi. (ToP)

Středa: V Rusku demonstrovali vegani za to, aby mohli být vegany. Jak to tak bývá v nejlepších a nejsvobodnějších státech světa, jakým podle mnoha spoluobčanů Rusko je, všechny je sebrala policie. Donutí je ve vězení za trest sníst steak? – Americký ministr energetiky Rick Perry naletěl známému ruskému vtipálkovi z dua Trhlí kluci z Ruska. Ten se totiž při telefonickém hovoru s Perrym vydával za ukrajinského premiéra. Perry si tak s ním povídal zcela otevřeně o Pařížské klimatické dohodě či vývozu uhlí z USA na Ukrajinu. Na jeho obranu 90 % Američanů ani neví, že Ukrajina existuje a těch 10 % si určitě představuje, že se jedná o nějakou pohádkovou zemi vytvořenou “zlotřilými médii”. Třeba něco jako KLDR. – Na Novém Zélandu se zachránili králíci před záplavami tak, že vyskákali na záda ovcím. Tuto zprávu uvádíme jen proto, abychom splnili normu alespoň jedné zprávy o zvířátkách. (ToP)

Čtvrtek: Starostové mají nového lídra, heslo i logo. Inspiraci našli v operačním systému Windows. Opravdu, podívejte se na to sami. – Ředitel městské policie na Praze 1 chce od strážníků více pokut. A od lidí více přestupků? – Děti země brání dálnici D11. Docela úspěšně, výstavba se pozdrží. Nakonec tedy budou nasraní všichni: hnutí, protože dálnice bude dokončena, a občané, protože to bude trvat jako vždycky. Palec hore! – Pouťová atrakce v Ohiu má na svědomí jednoho mrtvého a sedm zraněných, vyhodila je ze sedaček. Nevím, co jí udělali, ale museli ji pěkně nasrat. Já raději zůstanu u virtuální reality. -Policie špehuje demonstranty a opozici, píše Gazeta Wyborcza. Šlo o zabezpečení sejmu, brání se policisté. A přesně proto mám na webkameře nálepku. Ehm ehm. – Sex je důležitý i po padesátce, rozhodl o tom štrasburský soudní dvůr. Je to potřeba glosovat? (JŽ)

Pátek: Česká obchodní inspekce pokutovala restaurace a podniky, ve kterých došlo k diskriminaci zákazníků. Občas se není čemu divit, obsluhovat lidi s orteláckým tetováním není zrovna příjemné. – V Helsinkách najel muž automobilem do lidí. Zabil jednoho člověka. Na Hepnarovou nemá, bude muset ještě trénovat. – Muž přepadl poštu, chtěl peníze, ale nedostal je. A tak utekl. Příště se bude muset více snažit. – Ekologové se mohou radovat. Evropský soudní dvůr rozhodl o konci kácení Bělověžského pralesa. Aktivisté mohou domů. – Podle posledních volebních průzkumů by měla koalice Starostů s Lidovci 9,5 procenta. Nechtějí se dát zpět dohromady? – Češi v loňském roce prosázeli skoro 200 miliard. Vysoká škola života člověka naučí, co je dobré. (VŽ)

Víkend: Nepovolená technoparty pokračuje, policie dá tanečníkům výzvu písemně. Ústní výzvu technaři neslyšeli. Písemně se to zase ztratí Českou poštou. Technoparty vydrží do zimy. Potom umrznou. – Andrej Babiš se oženil, protestní kolona ho kritizovala z tlampačů. Ten si vytrpěl vstupem do politiky. Musel se dokonce oženit s koncernem, tedy s Monikou Babišovou. – Putin omilostnil dvě ženy odsouzené kvůli SMS za vlastizradu. Si pošleš smsku kde jsou ruské tanky a hned do gulagu. – Řidiči trvalo hodinu, než zničil své zbrusu nové Ferrari za šest miliónů. Nějak dlouho, ne? (AB)

Redakce
Redakce (Články)
Houpacího Osla založili v roce 2014. Od té doby se složení redakce několikrát změnilo, duše webu ale zůstala stejná. Jsme studentská undergroundová redakce a píšeme o tom, co nás baví a zajímá.

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*