Nejnovější

Bude Miloš Zeman kandidovat na prezidenta? Zase?

zdroj: facebook Miloš Zeman - prezident České republiky

Bude Miloš Zeman znova kandidovat na prezidenta? Při hledání odpovědi na tuto otázku se sešlo několik chytrých hlav. A není náhoda, že se sešly v socialistickém Polsku, kde jsou tak super tarify. Udělali jsme si anketu v redakci. Za prvé – víme všechno nejlíp, za druhé – bojíme se komunikovat s jinými lidmi.

U Zemana se nemusíme zabývat tím, jestli bude kandidovat, ale kdo ho bude sponzorovat. Bude to čínská spojka a kampaň vedená v televizi Barrandov? Bude to ruská spojka a hradní partička kolem Nejedlého? Bude to miliardář Kellner, který dělá prezidentovi taxíka s tryskáčem? Jakou roli bude hrát nižší státní úředník? Bude stále nedotknutelný a sauronovými ústy urážet všechny na potkání? Budeme se následující rok rochnit v politickém bahně, kde jsou všichni nepřátele nálepkováni jako neziskovky, Soros, CIA, fašisté z Ukrajiny, kavárníci, intelektuálové, elity…? Ano, budeme. (AB)

Myslím si, že Zeman znovu kandidovat bude. Proč? Představte si, že jste na párty, kde nejdřív stáhnete beerbongem litr piva, pak natřete psa zubní pastou a skočíte ze střechy do bazénu se slunečníkem místo padáku. A všichni stejně křičí vaše jméno a fandí vám. No jasně, že nepůjdete v tu chvíli spát.
A když jste prezident republiky a projde vám viróza u klenotů, zahlásíte kunda do rádia a ještě k tomu všemu Ovčáček. OVČÁČEK!
Co projde příště? Party is only getting started! (ŠF)

Zeman kandidovat pravděpodobně bude. Argumentační kličku týkající se kandidatury si nechal jako eso v rukávu, kdyby se rozhodl rozjet svou kampaň třeba i Pithart. To se nestane. Konkurence tedy neexistuje. Zatímco se ostatní kandidáti nechají hypnotizovat roztříštěnou podporou ve velkých městech, Zeman si vesele objíždí malé obce a ukazuje proletariátu, jak vypadá živý (i když zchátralý) politik. S předsedou JZD si vypije slivovici, od dětí z lesní školky převezme vlastnoručně vyrobený věnec, pojmenuje místní dojnici “Bimbo” a jede do Kostomlat zopakovat své divadlo. Drobkové sbírání hlasů funguje u populistů velice dobře. Zeman navíc lacině útočí svými špatně interpretovanými bonmonty na populární “nepřátelé lidu”, kteří se nemohou bránit a to je koktejl vítězství. Na druhou stranu, neexistuje lepší možnost, jak v České republice realizovat tzv. “sčítání blbců”. (DaG)

Miloš Zeman nechal své poradce, aby mu poradili, zda má znovu kandidovat. Nejedlý, za kterého Lukolil vyplázl 27 mega jen proto, aby mohl mít dál kancl na Hradě, určitě starému pánovi poradil, že zdraví má jen jedno a měl by se vrátit na Vysočinu. Zvlášť, když Nejedlého mistr Yoda, Šlouf, Zemana z Vysočiny tak těžce páčil pro první kandidaturu. Vráťa nejspíše přitakával, jelikož jeho manželka má na Barrandově s prezidentem diskuzní pořad, který se teprve bude rozjíždět, a tak bude nejlepší, aby včas skončil. Jiří Ovčáček, který patří mezi nejschopnější píáristy v zemi a který se těší společenské oblibě, také myslel na Zemanovo zdraví, protože práci mimo Hrad najde snadno. Když všichni odešli, přijal Miloše na audienci Kellner, jehož byznys je provázán s USA, Ruskem i Čínou, se kterými Zeman buduje nadstandartní vztahy a řekl: “Miloši, nejsi nejmladší, nech prezidentování jinému.” Jo, a já jsem mluvící jednorožec, který si hopsá po lučinách, když bory šumí po skalinách. Pac a pusu. (JM)

Bude Miloš Zeman kandidovat? Tato otázka je vzhledem k blížící se “oslavě výročí jeho inaugurace”, na které má Zeman svou kandidaturu oznámit, nebo vyvrátit, rozhodně na místě. Už z důvodu pompéznosti, v jaké to chce Zeman provést – můžeme přidat i nějaké to číslo: 900 hostů – je odpověď zřejmá. Otázkou, kterou bychom si tedy spíše měli pokládat je, zda Miloš Zeman vyhraje volby. Jeho obliba mezi lidem stoupá, snad z důvodu intenzivní čtyřleté práce Jirky Ovčáčka či ještě intenzivnější volební kampaně, ve které za peníze daňových poplatníků jezdí po republice, přijímá dary a přesvědčuje lidi, proč jsou jeho názory křišťálovější než křišťál. Náš obránce národních hodnot, který drží silou vůle uprchlíky na sto honů od hranic republiky a který každou svou virózu a chybu přičítá lstivé práci pražské kavárny, má rozhodně potenciál favorita voleb. Ví to i jeho poradci. Když dokázali ze zapomenutého důchodce z Vysočiny udělat prezidenta, bude o to snadnější jeho znovuzvolení. Tato otázka je však dosud otevřená, protože Zeman se stále ještě může rozhodnout svou kandidaturu stáhnout. Proč by to dělal? Aby ještě jednou zažil ten vítězný pocit, kdy to všem těm pisálkům, predikujícím jeho znovuzvolení, naposledy natřel. (ToP)

Miloš jako správný prezident lidu kandidovat bude, protože jinak by zklamal těch 99% voličů, kteří ho milují. A to lidový prezident nedělá. Navíc, kdo by nás pak tak směle reprezentoval v mezinárodním tisku, když ne on. S věrným pomocníkem to bude opět Miloš v rouše beránčím, který nás bude chránit před neduhy maniakálních novinářů a uprchlíků se samopaly v ruce, kteří se touží dostat se do našeho malého ráje jménem Czechia. Ještě že ho máme. Autorka tohoto textu byla v době psaní pod vlivem: becherovky, pravé vegan Vysočiny a kubánských doutníků. Text byl sepsán ihned po kvalitní rešerši z portálu parlamentnilisty.cz. (bag)

Redakce
Redakce (Články)
Houpacího Osla založili v roce 2014. Od té doby se složení redakce několikrát změnilo, duše webu ale zůstala stejná. Jsme studentská undergroundová redakce a píšeme o tom, co nás baví a zajímá.

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*