Nejnovější

Přehled týdne 13.–19. 2. 2017

Pondělí: Kalousek připustil konec v čele TOP 09, pokud strana neuspěje ve volbách. Máme vytáhnout rychlé špunty? – Píchali si drogy pod našimi okny, stěžovali si Pražané na hlučnou oslavu zásnub. Jo, marihuanu přímo do žíly!!§§! – Britský soud odsoudil Čecha za opakované znásilnění. Zahvězdičkovaní imigranti nám berou práci a znásilňují naše ženy!!§ Oh, wait a minute. – Ruské dezinformace se stupňují, varuje NATO. Ovčáček měl dobrý den a jel na střídačku Sputnik a Plka. Si ještě nezvykli? – Na českých silnicích jsou tisíce děr. My politicky korektní jim říkáme venkov. (JM)

Úterý: V Malajsii zemřel Kimův bratr. Otrávily ho agentky KLDR, píší Jihokorejci. Je to velký úspěch mezinárodního feminismu. Ženy už mohou být agentky a vraždit, ale mají stejné platy jako muži? – Prezident Zeman podepsal zákaz kouření v restauracích od konce května. Pro prezidenta ale bude vždy v každé restauraci připraven popelníček. – Feministky z švédské vlády nosily v Iránu šátek, doma jim vyčinili. Je to velký neúspěch mezinárodního feminismu. – Mládek udělil svému novému náměstkovi důtku za špatný rozhovor v médiích. A vyhodil úplně někoho jiného. Pořádek musí být. – Disney se zbavil nejpopulárnějšího youtubera, vytvářel protižidovská videa. Tohle by se za starého Disneyho nestalo. Youtuber by dostal prémie. (AB)

Středa: „Stovka denně přece nikoho nezabije,“ kritizoval Zeman zrušení hospitalizačních poplatků. Co důchodce nezabije, to je posílí, přeci. – Chovanec a jeho domobrana. Policistům budou v případě potřeby krýt záda moderní kovbojové. Můžeme se těšit na klobouky a kolty za pasem? – Aktivistka prý bije policajta. Policajt brečí a týden musí být na neschopence, žaluje na aktivistku. Žena aktivistka je soudem potrestána měsíční podmínkou. – SMOG JE VŠUDEEEEEEE!!!! – Podle Trumpa se musí Palestinci zbavit nenávisti, pokud má mezi nimi a Izrealem panovat mír. Zbavit nenávisti? Tady by si někdo měl zamést před svým prahem. (JŽ)

Čtvrtek: Ruská policie mučí podezřelé, oblíbenou metodou je „volání Putinovi”. Když má ruský prezident dovolenou, linku červeného telefonu přepojují rovnou do Oválné pracovny. – Horáček besedoval na gymnáziu v Sušici. Přišel jediný zájemce. Jenom Pažout nemá odpoledne po škole do čeho píchnout. – Akty v knize o archeologii byly reklamní tah, přiznalo jičínské muzeum. Zmínka o nahotinkách v týdenním přehledu je jen reklamní tah, přiznává redakce Houpacího osla. – „Nevěděla jsem, že naší zpravodajci špehují spojence,” vypověděla Merkelová. Zdá se mi, že samotná Merkelová je tajný agent, jen jí nikdo neřekl, pro jakou tajnou službu pracuje. – USA ruší „nespravedlnost” vůči duševně nemocným: budou moci mít zbraň. Donald si může konečně pořídit vysněnou zlatou pistoli Francisca Scaramangi, známou ze slavné bondovky. (LM)

Pátek: V době kdy se každý bojí teroristických útoků nemá Francie nic lepšího na práci, než řešit, ve kterém evropském městě se schválil rozpočet EU. Jako by nestačilo, že do toho jejich Štrasburku se musí povinně všichni přemisťovat jak stěhovaví ptáci jednou do měsíce. – Aby toho nebylo málo, Francie začíná trénovat orly na chytání dronů. Doufám, že s tím ti orli alespoň souhlasili a podstoupili bezpečnostní prověrku. – Ten Rath má ale smůlu. Nejdřív ho okrade policie, když je na procházce a teď ho chce okrást i jeho vlastní bratr. Asi karma. – Počínání premiéra Sobotky je zneklidňující, ale snad ví co dělá. Jen těžko si ale teď někdo dokáže představit, jak asi tak může vypadat příkladový volič sociální demokracie v naší zemi. (bag)

Víkend: Otázka za jednoho bludišťáka: co je hlavním problémem potenciální koalice KDU-ČSL a STAN? Správně, jsou to první pozice na kandidátkách, které lidovci nechtějí STAN nechat. To jen tak na rozehřátí… – Miroslav Kalousek označil Babišovo plánované zdanění korunových dluhopisů jako lumpárnu a nespravedlnost vůči lidem, kteří dluhopisy nakupovali “v dobré víře”. Andrej se teď musí znovu cítit dotčen. – Do ministerstva financí nastoupí bývalý detektiv protimafiánského útvaru Jiří Komárek. Už nás to nevzrušuje, Andrej si nás stejně časem koupí všechny. – Podle viceprezidenta Mika Pence USA NATO podporuje, ovšem očekává dodržování výdajů na společný rozpočet. Vypadá to, že i my budeme muset začít platit. – Na východě Ukrajiny má od pondělí platit nové příměří. Jo jo, to známe ze Sýrie, jak takováhle příměří fungují. – Americký ministr John Kelly prohlásil, že nový Trumpův migrační dekret bude “měkčí”, než první verze. Tím asi chtěl říct, že Bílý dům přešel na papír s nižší gramáží. – V Barceloně demonstrovalo kolem sta tisíc lidí za přijímání uprchlíků. Obávám se, že tím vytvořili trh pro falešné zprávy o uprchlících ze Španělska. (MK)

Redakce
Redakce (Články)
Houpacího Osla založili v roce 2014. Od té doby se složení redakce několikrát změnilo, duše webu ale zůstala stejná. Jsme studentská undergroundová redakce a píšeme o tom, co nás baví a zajímá.

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*