Nejnovější

Přehled týdne 16.–22. 1. 2017

Pondělí: Stropnický prosazuje, aby mělo ANO vlastního kandidáta na Hrad. Babiš souhlasí. Zeman nesouhlasí. Babiš nesouhlasí. Stropnický nesouhlasí. Osel nesouhlasí. O čem se to přesně bavíme? – Umělec, který si přibil varlata k dlažbě, utíká kvůli hrozbě vězení z Ruska. Znamená to, že v ruské base vás čeká ještě něco horšího než přibití vercajku k podlaze? – Trump kritizoval migrační politiku Merkelové. Podle Donalda by měla postavit zeď. Ta v Berlíně se před lety osvědčila. (JM)

Úterý: Británie odejde z jednotného trhu. Mayová se rozhodla pro tvrdý brexit. God save the Queen. – Zákaz kouření u e-cigaret nechápu, shodl se Pafko s Vondráčkem v Rozstřelu. Jsou věci mezi nebem a zemí. Ano, je to vláda. – Zrušme pamlskovou vyhlášku, navrhla TOP09. Lidovci ji chtějí změkčit. Problémy, které pálí naší civilizaci –  imigranti a tlusté děti. – Autobusy MHD pražskými tunely nepojedou. To dá rozum. Tunely existují pouze pro účely tunelování veřejných prostředků. – Pracují? Dělníky na českých dálnicích ohlídají kamery i drony. A kdo ohlídá kamery a drony, jestli pracují? Byl již ustanoven úřad pro dohled? (AB)

Středa: Čínský prezident navrhuje zakázat a zlikvidovat jaderné zbraně. Všech velmocí kromě Číny. – Čech zahájil mezinárodní spolupráci s Thajskem, exportoval HIV. – Konečně se dozvíme pravdu o Oblasti 51 a UFO, fejkovním přistání na Měsíci a o tom, že AIDS bylo záměrně vytvořeno v laboratořích, aby se redukoval počet lidí na planetě! CIA odtajnila TOP SECRET dokumenty od svého vzniku po devadesátá léta. – Revoluce v českém školství? Stát chce financovat školy podle počtu odučených hodin, nikoli počtu žáků. Naroste počet nadbytečných, nicneříkajících předmětů? – Obama udělal pápá. (JŽ)

Čtvrtek: Nový americký prezident Donald Trump chce filtrovat novináře na svých tiskových konferencích. Vpuštěni budou Fox a Russia Today a to asi stačí. – Kim postaví na nejvyšší hoře v nejlepší Koreii na světě sochu celé vládnoucí dynastie. Až bude obyvatelům hodně kručet v žaludku, mrknou nahoru na horu a hned bude líp. Bude líp…kde jsem tohle jen slyšel? – Ve světě roste populismus a zneužívání sociálních sítí, varoval premiér Sobotka. Souhlasíme, pohled na Sobotkův twitterový účet je toho jasným důkazem. To je hotové znásilnění. – Senátoři schválili zákaz kouření v restauracích. Zase jsme o krok před nimi. Ale bude to stačit?  (JM)

Pátek: Smog a mráz, všude, kam se podíváš aneb Vítejte v Czechii. – Czechia je už na Google maps. Co na tom, že pro většinu Čechů tento stát vůbec neexistuje? – Na slavnostní inauguraci nového prezidenta Donalda Trumpa se přišla podívat i jedna z dam z kouzelnické školy v Krásnohůlkách. Už nemám starosti, bude to Magical. – „Jo! Podrazy se nedělají. … Nebo nechtěj pohřbívat děti?“ Zajímavé píár ministryně pro místní rozvoj. Možná by si měla Karla najmout nějakého osobního správce-strážce Twitteru. (bag)

Víkend: Miroslav Kalousek, stále ještě předseda TOP09, prohlásil, že do vlády s oligarchou Babišem nepůjde, to že by raději utvořil koalici s ČSSD. Vzhledem k volebním preferencím Topky pochybujeme o obou možnostech. – Asi dvě stovky odpůrců Donalda Trumpa podpořily protestní akci ve Washingtonu. Dálkově, z Václavského náměstí. Nic proti, ale Trump hází pozlacený bobek s příčeskem i na tuzemské demonstranty, takže z těch pražských si asi na zadek nesedne. – Moravskoslezský sněm hnutí ANO nominoval na funkci předsedy Andreje Babiše. Překvapení! Házejte konfety! – I Strana zelených měla svůj sjezd. Kromě budoucího směřování strany se řešilo třeba i to, jestli se mají v hovoření střídat muži a ženy. Dnes už opravdu nikomu nezáleží na tom, zda máte k tématu co říct, záleží jen na tom, jaký máte gender, plat, rozsah hlasu a příchuť kávy. – Marine Le Pen prohlásila, že každá země EU musí mít ústavně zakotvenou možnost vrátit se ke své původní měně a vzdát se eura. Jo, protože Řecko ukázalo, jak snadné to je. – Donald Trump krátce po inauguraci podepsal zrušení programu Obamacare. Vyřeším všechny vaše problémy, lidičky, a začnu tím, že zruším zatím jediný plán na relativně normální zdravotní systém! – Turecký parlament schválil reformu, která má výrazně posílit pravomoce prezidenta Erdogana. Takže pro ty, co si stěžují, že má být zvířátko na konec – tady máte vola a nazdar. (MK)

Redakce
Redakce (Články)
Houpacího Osla založili v roce 2014. Od té doby se složení redakce několikrát změnilo, duše webu ale zůstala stejná. Jsme studentská undergroundová redakce a píšeme o tom, co nás baví a zajímá.

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*