Nejnovější

Přehled týdne 21.–27. 11. 2016

Pondělí: Restaurátoři obnovili carův obří portrét. Byl skrytý za Leninem. My jsme věděli, že se feudalismus jenom schovává a jednou se zase přihlásí o slovo. – 32 mrtvých a 50 zraněných v kábulské mešitě. Útočil sebevražedný atentátník Islámského státu. A tradiční média samozřejmě mlčí!!!!!§§§§ – Papež František dovolil kněžím odpouštět ženám dobrovolné potraty. Nevíme, nakolik je libertariánský papež dobrý pro církev, ale nám se tenhle punk líbí. – Muž v Německu omotal ženě lano kolem krku a vláčel ji za autem. Tomu teda říkáme dupnout někomu na Achillovu patu. *Badam-tss* (DaG)

Úterý: Český vitarián chtěl přejít Nový Zéland na boso. Za dva dny zkolaboval. Asi málo vitamínů. – Poslankyně, invalida a novinářka zkouší žít s životním minimem 113 Kč. Slyšel jsem, že v poslanecké kantýně maj draho. Novinářka si zase neodpustila pivo za 40 Kč. Jedině invalida je na tom pořád stejně. – Zatčení Češi poslali suvenýry ze syrské války, chtěli uspořádat výstavu. Výtěžek z výstavy měl jít na stavbu nemocnice. Žádní teroristé, to uhrají na mentální poruchu a blázinec. – Francouz zdědil dům v Normandii a uvnitř našel 100 kilogramů zlata. Dlouho se neradoval, protože 45 procent připadne státu. Slovy klasika to je neradost. – Heil Trump! Nacionalisté v USA se na konferenci zdravili zdviženou pravicí. Byl to fanklub Caesar salátu, žádní náckové. (AB)

Středa: Průzkumy tvrdí, že Merkelová bude opět německou kancléřkou. Možná nám k tomu něco řekne Clintonová. A kdyby se do kroužku zoufalců přidala i Británie, nebylo by to vůbec od věci. – O zadrženého hackera Nikulina žádají USA i Rusko. Před americkými volbami bychom věděli komu ho dát, teď by je měl Zeman nechat tahat sirky. – Google mohli shodit hackeři, a pak zas prý ne. Nikdo neví, tak tomu začali říkat závada. Náhoda? Nemyslím si. – Novináři jsou podle Fica protislovenské prostitutky, podle Trumpa nejnižší forma lidské existence. Fico je takový slovenský Donald Trump! – Prý moc pijeme alkohol. Proč taky ne? – Rusko + Čína, chtějí si spolu více hrát na písečku se zbraněmi a ujišťují, že tato spolupráce není namířena proti jakékoli jiné zemi. To je jako bych si koupil kopačky a tvrdil, že s nimi nechci hrát fotbal, ale chodit do tanečních. (JŽ)

Čtvrtek: Putinova popularita v Rusku a přilehlých satelitech opět láme rekordy. Putinovi věří 86 % Rusů a zbytek se to jen bojí přiznat. A člověk s takovou popularitou přece nemůže být špatný, pane Jando!! – Politolog Petr Robejšek zakládá stranu Realistů a v parlamentních volbách chce získat 20 % hlasů. Pokud by se mu to skutečně podařilo, jednalo by se o skutečnou nevýhru Institutu Václava Klause. – Farage chce kvůli šikaně odjet do Ameriky, tvrdí jeho přátelé. Přitom spolu s Johnsonem vypadají jako reklama na štěstí, stejně jako celý Brexit. – Muž přišel v uniformě SS na oslavu Dne veteránů a čeká jej vyšetřování. Jestli policejní, nebo psychiatrické, zatím není jasné, ale doporučujeme oboje. (JM)

Pátek: Zatímco se Fico se svým vyjádřením o novinářích dostal do světoznámých médií, na slovenské Ministerstvo vnitra přišli tři radioaktivní zásilky. Možná si někdo spletl adresy. – „Migranti jako zbraň“, tak by se dala nazvat nynější „vyjednávací“ politika Erdogana o vstupu do EU. – Proběhl telefonát mezi Trumpem a Orbánem. Těžko říct, jestli si hoši jen padli do noty, nebo Trump odměňuje postupně každého, kdo ho veřejně podpořil před volbami. Ačkoli není jasné, jestli se dá pozvání od Trumpa brát jako odměnu. Orbán snad alespoň vyzjistí nějaké tipy, jak správně postavit zeď. – Clintonová kdysi označila hnutí Alt-right za rasistické, Trump se od nich chce distancovat, a tak zaměstnal jednoho z přívrženců jako svého poradce. Alt-right is alright! Hail Trump! (BaG)

Sobota: Bohuslav Sobotka na stranickém sjezdu označil Andreje Babiše za hlavního nepřítele ČSSD ve volbách a prohlásil, že není Superman a dá se porazit. Zato z Bohouše se v tu chvíli stal Lex Luthor. – Záchranáři z Ostravy převáželi do Brna ve specializovaných oblecích chlapce, kterému diagnostikovali vysoce infekční nemoc. Čichám, čichám chemtrails! – Zemřel kubánský prezident Fidel Castro. Mno jo, po Krakonošovi došlo i na Kubu. No dobře, vyprovodíme se ze dveří sami! – Nesouhlasíte s Brexitem? Pokud se prosadí návrh lucemburského europoslance Charlese Goerense, můžete si koupit práva občanů EU. Takže už i na evropskou politiku je tady MasterCard. – V Koreji proti korupci prezidentky prostestovalo více než 1,5 milionu lidí. Poklidně a bez incidentů. Okej, lidi, máme co dohánět. – Olomoucká Univerzita Palackého přijala do svých řad tureckého profesora, který opustil zemi poté, co Erdogan započal čistky ve veřejném sektoru. Univerzita plánuje přijmout ještě jednoho. Tak, kdo první upozorní na “plíživou islamizaci českého školství za asistence elit”? Okamura, Bartoš nebo Robejšek? (MK)

Redakce
Redakce (Články)
Houpacího Osla založili v roce 2014. Od té doby se složení redakce několikrát změnilo, duše webu ale zůstala stejná. Jsme studentská undergroundová redakce a píšeme o tom, co nás baví a zajímá.

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*