Nejnovější

Přehled týdne 3.–9. 10. 2016

Pondělí: Chceme stejné Česko, jen víc protiislámské, shodli se čtenáři iDNES.cz. Ono to jde ještě víc? Nekecej. – Firmy často upřednostňují seniory před studenty. Vědí, co je hoblík. V marketingových agenturách pracují samí senioři, kteří vědí, co to je hoblík. Krása. – Peroutkova vnučka podala návrh na exekuci kvůli chybějící omluvě Hradu. Stačí z Hradu odnést sklo do sběru a dluh bude uhrazen. – Na krabičce cigaret umírám já! Neboj, umíráš i mimo krabičku. Všichni umřeme, nemá smysl odporovat. – V Rusku dělají schizofrenici rozhlas pro psychicky choré lidi. V Česku dělají zase politici předvolební kampaň pro psychicky choré lidi. Nevím, co je lepší. (AB)

Úterý: Britská libra se propadla na nové minimum. Tentokrát se prodávala už za 30,88 Kč. Je to důsledek Brexitu, jak jinak. Tedy chcete-li ekonomicky zničit nějakou zemi, nalijte do nich nacionalismus a izolujte je od světa. V dnešním globálu to spolehlivě funguje. Co na to pan Rubl? – Slyšeli jste o bance ZUNO? Ne? Už ani neuslyšíte. V Česku končí. Některé klienty pod sebe vezme Raiffka. O zbytek se postará OVB. – Virus Václava Havla se nadále šíří Prahou. Napadl letiště, lavičky a nově i náměstí před Národním divadlem. – Zeman uspořádal na hradě k Havlovu jubileu párty. Sám ale odjel do Zlína a nemělo to vůbec nic společného s předvolební kampaní SPO, nene. – Šéf Ústavu aplikované astronomie Ruské akademie věd Alexandr Ipatov prohlásil, že se Krym každý rok přibližuje kvůli pohybu tektonických desek asi o 3 milimetry směrem k Rusku. Pozor na jaké tektonické desce tedy stojíte! Že nechcete na východ? Máte smůlu. Vaše země to chce! Magma je rudé, víme? (DaG)

Středa: Vláda zvýšila minimální mzdu z 9900 na 11000. Prý by se teď už mělo vyplatit pracovat. Jasně a komunismus měl prý taky fungovat. – Na Václaváku se vzpomínalo na Havla. Náklady, které činily 700 tisíc korun, zaplatili sami lidé v rámci crowdfundingu. Každý správný vlastenec ale ví, že akci sponzorovalo žido-bolševické bratrstvo ve spojení s americkou ambasádou… – První starosta v Polsku oficiálně přiznal, že je gay. Na jedné straně se stal ikonou opozice, na straně druhé nepřítelem číslo jedna. – Zemřel první slovenský porevoluční prezident Michal Kováč, bylo mu 86 let. – Češi přispěli také svou troškou do mlýna a vyslali do Iráku armádní zdravotníky. To jenom aby se náhodou nezapomnělo. – Theresa Mayová prohlásila, že Brexit je jakousi tichou revolucí. Nicméně Británie prý zůstane významnou zemí světa a především bude dobrým sousedem Evropy. Ano, dobrý soused Evropy se očividně pozná tak, že se dočkáte výprasku, když zajdete na návštěvu. Poláci by mohli vyprávět… – KSČM je žádaným partnerem do krajských koalic. Po Babišovi možnost koalice s komunisty připustil také Sobotka. Jestli si nejste pořád jistí, tak ano, správná reakce je pořádně si zakřičet do polštáře… (ToP)

Čtvrtek: Norskou premiérku načapala média, jak loví v parlamentu pokémony. Když se jí zeptali, proč to dělá, vypískla, vyvolala charizarda, aby jí kryl, a dala se na útěk křičíce “gotta catch ’em all!!” – Po masivních demonstracích stáhl polský parlament návrh potratového zákona. Zdravíme Matěje Stropnického a jeho pohrdání tichými protesty. – Babiš chce kvůli novele o střetu zájmů převést majetek do holdingu. Celá republika je holding. Všichni jsme holding. – Vědci sledovali spánek Evropanů přes aplikaci. Čechům nedal spát Brexit. Pochopitelně, když je tady každý druhý politolog a zbytek jsou odborníci na anglosaskou společnost. – Mafiánský boss se ukrýval za skříní. U nás dělá poradce prezidentovi. – NBÚ prozkoumá prověrky Šlachty a Ištvána kvůli vyšetřování Tuhého. Jsem zvědav, jak o tomhle někdo natočí seriál, aby se v tom i obyčejný Osel vyznal. (JM)

Pátek: V pražské zoo se narodilo slůně. Návštěvníci ho budou moci vidět až v sobotu. To jenom něco na odlehčení v té hektické atmosféře voleb. – Dnes byl první den, kdy mohli lidé volit nové zástupce do krajů a třetiny Senátu. Zatím se odhaduje, že šla k volbám pětina Čechů. Však ono je lepší sedět doma a potom remcat. #StayCzech – Horáček už téměř potvrdil, že bude kandidovat v prezidentských volbách v roce 2018. Sám to potvrdil na více než 99 procent. Že by se nám tím potvrdila také kandidatura „děda Vševěda“? – Vytáhl kabel ze zásuvky a vysloužil si tak čtvrt roku vězení. Ne, nejedná se o bizarní případ české justice. Jde o nizozemského cestovatele při návštěvě Barmy. Na hotelu ho nad ránem probudil zvuk z reproduktorů, a tak jej vytáhl ze zásuvky. Tím narušil místní náboženský obřad. Díky bohu za sekulární stát… – Muž zabránil krádeži v kostele v Lamperticích na Trutnovsku. Paradoxem je, že zloději pocházeli z Polska. Z Polska! Když už i Poláci rabují kostely, tak už se ten svět asi opravdu zbláznil… – Rusko údajně zvažuje návrat na vojenské základny z dob SSSR. Chtějí zpět na Kubu a do Vietnamu. Ale jinak chtějí mír a nic než mír. Zdravíme všechny vlastenecké weby… (ToP)

Sobota: Tak nám skončily krajské volby. Devět krajů patří do holdingu, Hašek pohořel a ČSSD ztratila téměř všude, TOP 09 nyní znamená To Opravdu Projeli 09, komunisté stále voleni napříč republikou, z protievropských a protiislámských hnutí slaví výraznější úspěch jen Okamura. Koblihu? – V té záplavě zpráv o volbách do krajů se téměř ztrácí i první kolo voleb do třetiny Senátu. Výsledky máte třeba tady, jsme líní to vypisovat. – USA přehodnocuje spolupráci se Saúdskou Arábií. Ta je možným spoluaktérem náletů v Jemenu, které si vyžádaly více než 140 mrtvých. A nestačilo by jen výhružné ty ty ty? – Rusko vetovalo návrh příměří v syrském Aleppu. Nepodpořilo tak rezoluci, která by zajišťovala bezpečný průjezd humanitárních konvojů do města a zařídila bezletovou zónu v oblasti. Ale nebojte se, oni to Rusové všechno myslí dobře. – Donald Trump čelí další vlně krtitiky poté, co Washington Post zveřejnil nahrávku, kde Trump hovoří oplzle o ženách. Poučení pro všechny ostatní: Až budete příště vykládat nějakou historku v hospodě, ujistěte se, že žádný z vašich povedených kamarádů potají nezapíná mobil. (MK)

Redakce
Redakce (Články)
Houpacího Osla založili v roce 2014. Od té doby se složení redakce několikrát změnilo, duše webu ale zůstala stejná. Jsme studentská undergroundová redakce a píšeme o tom, co nás baví a zajímá.

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*