Nejnovější

Přehled týdne 29. 8. – 4. 9. 2016

Pondělí: Svařák ještě bez EET. Finanční správa ulehčí na Vánoce stánkařů. Svařák s EET. Z takové míchačky bude pořádně bolet hlava. – Do Česka přijelo osm uprchlíků z Řecka. Už je to tady! Hordy muslimů jsou u našich bran! – Koupaliště ve Zlínském kraji hlásí jen poloviční tržby oproti loňsku. A co vlekaři? Jak jsou na tom vlekaři? Přepínám do studia. – U Dalešické přehrady někdo ukradl celou chatu, zloděje hledá policie. Kdo by se s tím tahal po jednom. Krást rovnou celé chaty je mnohem lepší. Jenom jste trochu nápadní, když si nesete za sebou chatu. – Mugabe je poslal do basy. Ani jeden z 31 Zimbabwanů totiž nezískal v Riu medaili. Pořádek musí být. Přece tam nejeli na dovolenku. – Dron doručuje pizzu. Přiletí k telefonu, který jídlo objednal. Česká pošta má stále problém doručit balík večer. Stále to dělá dopoledne. – Rok na „Marsu“ znamená jednu sprchu týdně. Češi žijí asi pořád na Marsu. Aspoň podle vzduchu v MHD. (AB)

Úterý: Policie koupila dva jaguáry od stejného muže, který prodal byt ministru Chovancovi. Svět je malý a o náhody v něm není nouze, že, Milane? – Soud osvobodil Ztohoven. Ovčáček se stále nenaučil psát jejich název správně, Velebovi málem praskla žilka a všechno, ale úplně všechno, kromě hradní posádky už je úplně zfašizované. – Radary v Blance měřily špatně. Pokuty se vracejí tisícům řidičů. Nečekali jste, že Blanka bude vážně fungovat bez problémů, že ne? – Dospívající děti spolu po třídenní známosti zmizely. Jelikož dnešní děcka už nečtou Shakespeara, tak bych se o ně nebál. Je přece jasné, že když většina masových střelců hraje počítačové hry, tak sebevraždy z nešťastné lásky páchají jen čtenáři britského dramatika. (JM)

Středa: Donald Trump vyrazil na návštěvu Mexika, kde se setkal také s místním prezidentem. Po setkání prohlásil, že Spojené státy mají právo si na vlastních hranicích vystavět zeď, která je bude chránit před nelegální migrací. My teď pouze uvažujeme, kdy bude vyhlášena soutěž o nejkrásnější plot kolem hranic. – MF Dnes a iDnes.cz se vyjádřily k odmítnutí účasti v předvolební debatě. Naprosto šlo stranou, že svou účast zamítli také ostatní předsedové velkých stran, kromě vlastníka Mafry Andreje Babiše. Všechna zloba se snesla na hromosvod v podobě Miroslava Kalouska. Jo jo, Jarek Plesl je objektivita sama. – Vláda odmítla návrh dát do Listiny práv absolutní svobodu slova. Díky bohu za to. Dokážete si pak představit, jak by vypadaly třeba Parlame… Ale vlastně ne. Někde už to prostě horší být nemůže. – „Stát se řídí jako obec,“ tvrdí starostové. No, už jsme tady řídili stát jako firmu, tak proč to nezkusit ještě jako obec, že? – Vodička byl vypískán při odhalování pamětní desky generála Josefa Mašína. Zkusil to hodit na praneteř Kubiše. Ten člověk vážně nemá charakter… (ToP)

Čtvrtek: Vytvořím speciální jednotku na deportaci migrantů, slíbil Trump. Einstazgruppen? Nebo budou mít alespoň originálnější název? A budou v nich jen členové KK klanu, nebo i slušní Američané? Samé otázky. – Děti šly do školy. Tisíce prvňáčků zdravých i těch, které nemá rád Václav Klaus mladší, protože vypadají jako Václav Klaus mladší, nastoupily do ústavů, aby se z nich stali nejvíc nejlepší lidičkové. Jestli už není pozdě, když od dvou let vyrůstají na youtuberech. – BIS vydalo svou klasickou zprávu. Jasně z ní vyplývá, že Zeman je agentem cizích mocností, ale jelikož média musí z něčeho žít, tak do titulků narvala pasáž o tom, že u nás hrozí teroristický útok islamistů, což čistě hypoteticky hrozilo vždy. Takže vlastně bod pro Zemana. Gratulujeme. – Hrad se musí omluvit za některá tvrzení, která prohlásil Zeman o Peroutkovi. Například, za neexistenci článku Hitler je gentleman. Nemusí se ovšem omluvit za citát “když nemůžeme zpívat s anděli, musíme výti s vlky”, který je jasně připisován jinému autorovi. Navíc se soud pustil do hodnocení Peroutky a označil jeho texty za antisemitské. Tohle je skutečná nevýhra. – Doněcká lidová republika otevřela v Ostravě konzulát pod záštitou lidí z Národní domoobrany. A pak, že nejsme k teroristům a zločincům tolerantní. (JM)

Pátek: Server Aktuálně.cz přinesl slova Andreje Babiše, kterými údajně zpochybňoval existenci romského koncentračního tábora v Letech. Podle něj šlo o pracovní tábor. A to je podle Andreje veliký rozdíl, víme? – Stropnického vyhodili z hospody. Shodou náhod to nebyli její zaměstnanci, ale štamgasti, kteří jej vypakovali. Proč? Důvodem prý byl názor na uprchlíky. Posměšky nešetřil hateman Hašek ani mluvčí Ovčáček. Bulimičky si místo kartáčku do krku, mohou přečíst jejich komentáře na Facebooku. – Babiš před volbami přiostřuje. Z billboardů nám tentokrát nebude slibovat, že „bude líp“, protože lépe už asi nebude. Vymění ho za pragmatičtější „Kdo u nás bude žít a pracovat? Rozhodnout musíme my, ne Brusel!“ Ano, rozhodovat budeme my! Strana! Andrej! – Turci propustili už 34 tisíc vězňů. Důvod? Málo místa pro pučisty. Však vězni jsou ok, ale podvratné živly tolerovat nebudeme. – Mynář bere „spor o Peroutku“ jako zápas. Podle něj Hrad vede 3:1, protože soud údajně potvrdil Peroutkovu fascinaci nacismem. Co se neexistujícího článku týče, pro Mynáře se pouze nenašel. Někteří lidé se prostě nezmění.   (ToP)

Sobota: Ruský blogger skončil ve vězení po té, co lovil v pravoslavném chrámu Pokémony. Žádné překvapení, preláti je beztak všechny chtěli pro sebe. Pikachu totiž nepadá z nebe a tady to patří nám, víme? – V Sýrii se otevřela nová fronta, hranice překročily další turecké jednotky. V Libyi se mezitím bojuje o Syrtu, která patří k hlavním državám IS. Počkat, já myslel, že už se v tom vyznám! Co tam dělá Libye? – Filipínský prezident Rodrigo Duterte “plní předvolební sliby” a táhne proti narkomafii. Operace si vyžádaly už dva tisíce mrtvých, zadržené často nečeká soud a podle videí na internetu policie střílí mafii na místě. Vidíš, Andreji? Tohle znemaná “Prostě to zařídíme”. – Čínský parlament ratifikoval mezinárodní smlouvu o klimatických změnách z Paříže, později podepsání oznámily i USA. Papír se podepsal, skleníkové plyny se ale do dalšího bolestného rozhodnutí budou produkovat stejně. Výhra. (MK)

Redakce
Redakce (Články)
Houpacího Osla založili v roce 2014. Od té doby se složení redakce několikrát změnilo, duše webu ale zůstala stejná. Jsme studentská undergroundová redakce a píšeme o tom, co nás baví a zajímá.

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*