Nejnovější

Máš dvě krávy a českého politika k tomu…

Zcela jistě znáte vtip, který začíná situací “Máš dvě krávy…” a pokračuje podle toho, v jaké ideologii či státním zřízení se nacházíte. Pro ty, co by nevěděli, namátkou přikládáme jednu verzi. Nicméně redakci Osla v neproduktivní chvíli napadlo, že politika jsou zejména lidé, a proč tedy místo ideologií nebo zřízení nedosadit konkrétní lidi? Zde je výsledek. Vtipnost nezaručujeme a peníze nevracíme.

__________________________________________________________________________________

Miroslav Kalousek – Máš dvě krávy. Uhynou, zatímco kritizuješ sousedův způsob skladování krmiva.

Matěj Stropnický – Máš dvě krávy, ale požaduješ, aby se jim říkalo neutrálně “zástupci domestikovaného druhu Bos primigenius” a na každou krávu máš jednoho býka. Zároveň uvažuješ nad tím, jak se jich zbavit, protože to množství metanu je neúnosné.

Andrej Babiš – Máš dvě krávy, tedy podle protokolů, a ani jedna nepatří do holdingu. Ovšem mlékárny Kunín vykazují zisk několik milionů ročně.

Tomio Okamura – Máš dvě krávy, které jsou utlačované diktátem zahraničních krav, které jim říkají kde a jakou píci mají žrát a kolik musí dojit. Požaduješ absolutní svobodu krav a volnost rozhodování, společně s elektrickým ohradníkem kolem pastvy, ryze českými dojičkami a bokem propaguješ exportované seno z Japonska.

Michal HašekOstentativně tvrdíš, že dvě krávy jsi nikdy neměl a v kravíně jsi ani jednou nebyl. Všechno je to předvolební propaganda ze strany vepřů a placené výkazy činnosti zemědělského družstva to každému poctivému člověku doloží.

Ivo Valenta – Máš dvě krávy. Každý může mít dvě krávy nebo třeba tři, jen se posaďte tady k automatu…

Václav Klaus – Nevlastníš ani jednu krávu, protože kráva je podle každého vystudovaného ekonoma levicové zvíře. O tomto tématu napíšeš několik odborných publikací a na cyklu přednášek budeš popisovat výhody chovu pravicového dobytka.

Miloš Zeman – Máš dvě krávy. Všechny vegany označíš za arogantní pomatence, kteří nerozumí dobrému českému jídlu, a krávy pošleš na výkrm do Číny výměnou za jednu pandu.

Zdeněk Škromach – Máš dvě krávy. Budeš potřebovat větší bazének.

Dominik Feri – Máš dvě krávy. Bereš je na cesty po Česku, pořizuješ s nimi selfie z různých míst a současně reaguješ na nařčení z toho, že podporuješ krávizaci ČR. Stejně nikdo neví, že ty dvě půjdou na kebab.

Ivan Bartoš – Máš dredy, takže jediné, co máš, je zasloužená nakládačka od policajtů a ne krávy.

Adam B. Bartoš – Máš dvě krávy. Z domnělé pozice býka se je snažíš ochránit potlačením práv drůbeže a děláš provokativní demonstrace u kafilerie, přitom tajně doufáš, že se telata nerozhodnou ti dát kopytem.

Jiří Paroubek – Máš dvě krávy. Od syna navíc další tři a z byznysu káplo dalších šest. Kdo z vás to má?

Mirek Topolánek – Krávy nepotřebuješ, když máš jachtu v Toskánsku.

Bohuslav Sobotka – Máš dvě krávy. Chceš pro ně to nejlepší, ale ony pořád bučí, že tě platí jatka. Ve skutečnosti tě platí mlékárenská lobby.

Martin Konvička – Máš dvě krávy. Ani jedna nesmí být posvátná a krmíš je vepřovým.

Václav Havel – Máš dvě krávy. Oběma dáš svobodu. Jedna po tobě pojmenuje letiště a druhá je ráda, že jsi umřel.

Marcel Chládek – Máš dvě krávy. Jednu obtěžuješ a druhá tě pak nahradí.

Pavlína Nytrová – Máš dvě krávy. Nepouštíš je ze stodoly, protože se bojíš, že zoofilní lobby chce legalizovat sex s dobytkem. Telata krmíš železným šrotem, protože to psali na internetu.

Vojtěch Filip – Máš dvě krávy. Snažíš se o ně starat dobře, aby lidé zapomněli, že tvoji známí dříve provozovali nelegální jatka.

Marta Semelová – Máš dvě krávy. Nebaví tě to a  s láskou vzpomínáš na ta nelegální jatka.

Karel Schwarzenberg – Nemáš dvě krávy. Přitom tu ale byly ještě před tím šlofíkem! A tvému volání jako by nerozuměly…

Jiří Čunek – Máš dvě krávy. Chlubíš se, jaký pořádek a prostor ve chlévě mají. Není divu, když jsi těch dalších osm odklidil do lesa.

Jiří Dienstbier ml. – Máš dvě krávy. Jedna je vysloužilá česká stračena s několika telaty, druhá je celá černá ze zahraničního chovu. Mléka ale musí nadojit obě stejně.

David Rath – Máš sedm milionů krav, které si neseš domů v krabici od vína. Když tě s nimi nachytají, děláš, že o nich nevíš, a že vlastně nejsou tvoje.

Petr Nečas – Máš jednu krávu, ale zato pořádnou.

Petr Mach – Máš dvě krávy, které můžeš svobodně zastřelit legálně drženou zbraní, protože jsi rozumný člověk.

František Čuba – Měl jsi hafo krav, teď už nemáš žádnou, ale máš alzheimera, takže už je ti to jedno.

Petr Cibulka – Máš dvě krávy, které máš dokonale prověřené syderickým kyvadlem, ale i tak nemáš jistotu, jestli nejsou agentky KGB, nebo GRU.

Milan Chovanec  Máš dvě krávy, které se dají v pohodě dojit, ale ty je sloučíš do jedné, abys naštval koaličního partnera.

Karla Šlechtová – ŠLECHTOVÁ

Redakce
Redakce (Články)
Houpacího Osla založili v roce 2014. Od té doby se složení redakce několikrát změnilo, duše webu ale zůstala stejná. Jsme studentská undergroundová redakce a píšeme o tom, co nás baví a zajímá.

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*