Nejnovější

Přehled týdne 15.–21. 8. 2016

Pondělí: Pražská tramvajačka za jízdy chytala pokémony, čeká jí postih. Seberou jí Pikachu. – Na imigranty chce Trump zavést přísný filtr. Instagram již nikdy nebude stejný s novým filtrem imigrantos. – Kondičku nemá, do lidí by nestřelil, brání sestra „džihádistu“ z Poříčí. Ten ISIS už taky bere každého. Umí se aspoň odpálit, nebo je úplně nepoužitelný? – Karel Gott opět ve formě: V ruce víno, vedle sebe topmodelku Verešovou. Sladký život českých důchodců. – Muž ve Výškově vystrčil na americký konvoj nahý zadek: Dostal podmínku – Asi neměl hezký zadek, kdyby to byla nějaká Brazilka….to by bylo bez podmínky. (AB)

Úterý: V Polsku vrcholí zlotá horečka. pátrá se po nazi Mašince Tomášovi, který měl za války převážet zlato. Je pravda, že pátrat po jiných ztracených vlacích z dob války už asi ani nemá cenu. – Turci natočí o protierdoganovském puči akční film. Podle toho, jak vypadaly turecké hvězdné války nebo Šeherezáda, tak se máme na co těšit. – Matka donesla do kopřivnické lékárny mrtvé pětiměsíční dítě. Koupila za něj dva balíčky Ibalginu a zdarma dostala GS Condro Forte. (JM)

Středa: Felix Slováček kandiduje za stranu Soukromníků Iva Valenty. Poskytl také rozhovor DVTV, který by se dal shrnout slovy: „Nechci, nerozumím, nechápu, neplánuji, neřeším.“ Achjo… – Aleš Hušák, bývalý šéf Sazky, chce také kandidovat do Senátu. Čeho chce dosáhnout? Jeho cíle jsou prosté: kulomet do každé rodiny, zničení Evropské unie všemi „legálními“ prostředky, zrušení veškerých mezinárodních smluv o ochraně přírody a zákonů, které se týkají pokut a mohou vést k vybodování řidičů. Tohle prostě musí být recese… – Turecko nám předvádí, jak se chová takový správný „demokratický stát“. Teď kupříkladu propustí tisíce vězňů, aby se uvolnily věznic pro tzv. pučisty. Erdogan taky připravil dva nové dekrety, na základě kterých přijde o místo více než dva tisíce policistů a stovky příslušníků armády. (ToP)

Čtvrtek: Češi unesení v Libanonu žádají po státu odškodné. Prý mohly tajné služby jejich únosu zabránit. Jasně, mohly je zavřít do nějaké malé místnosti bez světla a napojit jim rozkrok na autobaterii, ale naše zákony a tak počítají s tím, že po dosažení 18 let (a že těmhle gerontům táhlo na padesát a výš) jste dost rozumní, abyste se nenechali chytit. – Portréty Stalina a citáty Putina. V Rusku se blíží volby. Ne, že by to u nás nebylo podobné. – Exprezident Vašek Kikina Klaus kritizuje svého kolegu Miloše za kontroly na Hradě. Neřekl to na plná ústa, ale my víme, že v hlavičce mu naskočila formulka o falešných a prázdných gestech. – USA údajně přesouvají jaderné zbraně z Turecka do Rumunska. Již brzy uvidíme fotky oslíka táhnoucího jadernou hlavici s babičkou na vrchu. – Při řešení syrské krize nám bude pomáhat Turecko, hlásí Rusové. Inu, každý si chce přeci jen urýpnout kousek Sýrie, když už se to tak hezky krájí. (JM)

Pátek: Vratislav Mynář má poslancům vysvětlit odposlech, v němž podnikatel Ivan Kyselý mluví o tom, že je třeba „řešit bezpečnostní prověrku pro Vráťu“. Sám Vráťa o tom pochopitelně nic neví, i když prověrka by se šikla. – Vůz autoškoly řídil muž, který měl čtyři promile. A co víc, instruktor opilost vůbec nepostřehl. Buď byl na tom instruktor obdobně, což podle policistů nebyl, nebo je třeba smeknout před mužem, který obstojně řídil ve stavu, ve kterém se mnozí nedokáží ani postavit. – Zatímco my máme 21. srpen spojený s obsazením Československa armádami Varšavské smlouvy, Rusové mají zase svůj 19. srpen spojený se dnem, kdy se je pokusili obsadit…ehm…Rusové. 19. srpna 1991 totiž vyjely do ulic Moskvy tanky, které se pokusily zvrátit Gorbačovovy reformy. Výsledek? Vojáci dostali stejně na zadek jako pučisté v Turecku, s tím rozdílem, že je po třech letech všechny amnestovali. (ToP)

Sobota: Část politiků tlačí na Bohuslava Sobotku, aby při návštěvě Angely Merkelové v Praze projednal její migrační politiku, případně jí dal najevo, že se od ní Česko distancuje. Chudák Bohouš, představte si, že máte na návštěvě tchýně říct, že svou dceru nevychovala dobře. – Několik desítek odpůrců Prague Pride v Praze demonstrovalo za obranu tradiční rodiny a proti morálnímu úpadku společnosti. Paradoxně potom vykuřovali sochu sv. Václava, naštěstí kadidlem. – Pořadatelé Oktoberfestu letos poprvé obeženou dějiště plotem, prý kvůli ochraně v rámci protiteroristických opatření. Ale ona je pravda beztak jinde. “Hans! Jestli chceš zvracet, tak až tam za plotem, ty prase!” – Donald Trump vyzval černochy, aby pro něj hlasovali, s tím, že “nemají co ztratit”. Hezký vývoj od Volte mě, systém je zkorumpovaný přes Volte mě, jinak uvidíte až sem. Co přijde dále? Volte mě, v řiti jsme tak, či tak? (MK)

Redakce
Redakce (Články)
Houpacího Osla založili v roce 2014. Od té doby se složení redakce několikrát změnilo, duše webu ale zůstala stejná. Jsme studentská undergroundová redakce a píšeme o tom, co nás baví a zajímá.

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*