Nejnovější

Přehled týdne 25.–31. 7. 2016

Pondělí: Ministerstvo financí vede kárné řízení s úředníky z kauzy Čapí hnízdo. Jedni se nechali chytit při vyzvídání ohledně kauzy no a ti druzí na to upozornili. Pořádek musí být. – Trump v průzkumech poprvé předstihl Clintonovou. První znamení Apokalypsy. – Elektromobily budou moci brzy v Praze parkovat kdekoli za sto korun na rok. Kup si auto za mega a ušetříš stovku. Ok – Marťané k nám vysílají zprávy v morseovce. Paroubek začíná tvořit předvolební koalici. Víme druzí. – Alkohol způsobuje až sedm druhů rakoviny, varují vědci. Vyvracejí tak mýty o zdravém pití. Vědci z Nového Zélandu. Si počkám na americké vědce. (AB)

Úterý: Bývalý zaměstnanec ubodal v japonském ústavu pro postižené 19 lidí. Ale nekřičel Alláh a nebyl opálenej, takže v pohodě. – Aktivista si dělal srandu ze Šlachtových uší. Dostal pokutu. Ponaučení? Nesmějete se ničemu, co by vám mohlo přerůst přes hlavu. – Islamisté vpadli do kostela ve Francii a podřezali kněze. Hrůzný čin pobouřil všechny od Vatikánu až po ateistické prodejce nožů. Co na to Horst Fuchs??!! – Sýrie je v horší stavu než Japonsko nebo Německo po válce. Tak proč tam ti imigranti nezůstanou!§§ Nebo tak něco. – Češky jsou čtvrté nejvyšší na světě. Co to znamená pro nás? Snad jen vyšší stropy v kuchyni a správně vyměřenou digestoř. – Česko přijme 80 uprchlíků ze Sýrie. Už je prověřují tajné služby, abychom měli jistotu, že do Německa neposíláme další teroristy. (JM)

Středa: KLDR se zlobí na Soul. Právě Jihokorejci totiž měli vpustit přes hranici ke svým severním sousedům hady. Ano, a nad hlavami lítaly americké bombardéry, které shazovaly mandelinku, toho imperialistického brouka. – Po neúspěšném převratu v Turecku skončilo ve vězení přes 15 tisíc lidí. Organizace Amnesty International poukázala na fakt, že vězni jsou drženi v nelidských podmínkách a čelí neustálému znásilňování a bití. Takhle se dělá puč, vy nuly! – Chovanec chce posílit ochranu hranic s Německem. Problémem je jenom nedostatek policistů. No co, oprášíme Konvovy SOSáky… – Máme dalšího kandidáta na prezidenta. Je jím lékař Marek Hilšer, který před dvěma lety protestoval bez trika na úřadu vlády za svobodnou Ukrajinu. Toho taky neznáme. (ToP)

Čtvrtek: Donald Trump doufá, že rusové hacknuli mail Hillary Clintonové. Takové doufá, že Monicu tehdy do oválné pracovny nasadili lidi z GRU. Donald může doufat, Donald může všechno. – Miloš Zeman je trojský kůň Kremlu, tvrdí analytici z Evropských hodnot. Nesouhlasíme. Žádný voják by v útrobách Miloše Zemana nevydržel ani pět minut. – Mnichovský atentátník byl sice íránského původu, ale i tak nesnášel imigranty a velebil Hitlera. Jasný důkaz, že je jedno, jestli jste Ahmed, Konvička nebo Okamura. Mentální choroba nechodí po horách, ale po cizincích. – Hollande oznámil vznik Národní gardy. Měla by pomoci v boji s teroristy. Supr. Už Patton věděl, že dětem a Francouzům zbraně do ruky nepatří. – Zpřetrhali jsme vazby s al-Kaidou, tvrdí an-Nusra. Je to jak rozpad Úsvitu, akorát na druhé straně barikády. (JM)

Pátek: Konečně se nám rozjíždějí předvolební kampaně. Na billboardech můžeme vidět třeba levitujícího maskota a čestného předsedu TOP09 Karla Schwanzenberga. Babiš opět přichází s prohlášením, že si zasloužíme „lepší Česko“ – děkujeme. Zlíňáky se snaží Strana práv občanů přilákat na mamon v podobě „konce televizních poplatků pro naše seniory“.  A ODS? Ta zve na předvolební akci „Petr na grilu“, která by se spíše hodila jako pozvánka na kuchařskou soutěž, kterou hodnotí Zdeněk Pohlreich. – Přes telefon šéfa policie unikaly podle Šlachty informace o zmanipulovaných IT zakázkách. Tak to tak vypadá, že začíná jít do tuhého. – Praha bude zjišťovat, zda lidem vadí pouliční muzikanti. Bude ji to stát 350 tisíc. Snad to nedopadne jako studie ŘSD o křečcích okolo rychlostní silnice z Hulína do Fryštáku. (ToP)

Sobota: Přišlo to, čeho jsme se obávali. První fyzický útok kvůli Pokémonům. Navrhuji povolat domobranu, zavřít hranice a telefony vrátit až po vyučování. – Erdogan stáhne žaloby za urážku jeho Svatosti… Erdogana. Sám to považuje za shovívavé gesto a my souhlasíme. Kritici by měli být nadšeni, taky mohli mohli skončit v kriminále jako akademici, novináři nebo generalita. Takže sakra ukažte nějaký vděk. – Směrem na Jadran se tvoří kolony jak prase. Češi vyrazili k móři. Snad jim zážitek nepokazí nějaký ten utonulý migrant. (JM)

Redakce
Redakce (Články)
Houpacího Osla založili v roce 2014. Od té doby se složení redakce několikrát změnilo, duše webu ale zůstala stejná. Jsme studentská undergroundová redakce a píšeme o tom, co nás baví a zajímá.
  1. 31.7.2016 Hitler, Německo, Evropa, ….

    Probudí se Hitler zpocený uprostřed noci.
    Eva se ho ptá: “Co se stalo Adolf, Rusové v Berlíně?”
    “Ale ne, zdál se mi debilní sen o Německu v roce 2016:
    Kancléř je bába, ministr zahraničí je buzerant, v továrnách Daimler-Benz makají Turci, Německo platí dluhy za Řeky a Španěly.
    Místo nacistických průvodů s loučemi ulicemi pochodují gayové , my platíme židům a plníme rozkazy nějakého amerického černocha!
    To ale není vše… fašisti nejsou v Reichstagu , ale v Kyjevě, Rusko válčí s Ukrajinou a my Němci ukecáváme Rusko, aby neválčilo!!!”
    “Spi, to je jen blbý sen…”

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*