Nejnovější

Přehled týdne 23.–29. 5. 2016

Pondělí: TOP 09 v předvolební kampani zvolila slogan “Silou rozumu!” a cílí na přemýšlivé voliče. Pokud je pro rozumné jedinou volbou TOP 09, tak nebudou rozumní volit nikoho, a to je nerozumné. Politické paradoxy do každé domácnosti! – Skupina poslanců v čele s Jeronýmem Tejcem (ČSSD) chce předložit návrh na změnu hranice trestní odpovědnosti za vraždu a terorismus na 13 let. Páni, nás v tomhle věku zajímal jen obsah Bravíčka a nový díl Pokémonů. – V rakouských prezidentských volbách zvítězil po sečtení korespondenčních hlasů Alexander Van der Bellen. Čeští konspirátoři začali prozkoumávat ten výmysl “korespondenčních hlasů” coby žido-iluminátské praktiky Amerikou placeného Bruselu. – Novozélandský výzkum poukázal na vysoké užívání násilí ve stavebnicích LEGO. Zbraně obsahuje téměř každá třetí stavebnice. S takovouhle brzo budeme dělat studie i na klacky, které připomínají pušky. (MK)

Úterý: Poslanci odmítli u trestání právnických osob úpravy Senátu. Ondráčkův náhubek pro média však nadále zůstává. To je holt už takový nový trend. – Erdogan chce zrušit migrační dohodu, pokud jim EU nezruší víza. Jean-Claude Juncker, předseda Evropské komise, však prozatím víza pro Turky zrušit nechce. – Čínský režim odstraňuje z kostelů přes tisíc křížů. Bojí se nebezpečí, které náboženství pro komunistický režim představuje. Prý existují vazby mezi čínskými a zahraničními křesťany. To je přece nemyslitelné! – Do Děčína zavítal migrant z Německa. Tak dlouho na něj Martin Konvička čekal a konečně je tady! Policisté mu však nenechali moc času na rozšíření poplašné zprávy a zverbování domobrany. Migranta šoupli zpátky za hranici. Chudák Konvička, všechno se mu teď sype pod rukama… (ToP)

Středa: Zeman na Žofínském fóru uvedl, že politici se nesmí chovat jako moralisté a kazatelé. Zrovna od něj to zní dost pokrytecky. – Babiš po středečním hlasování, kdy jeho straničtí kolegové potopili protikuřácký zákon, řekl, že koalice nemůže takhle nadále fungovat. Nelíbilo se mu, že ČSSD a KDU-ČSL později zákon upravovaly ve Sněmovně ve shodě s opozicí. Podle Sobotky to není pravda. No, vzhledem k tomu, že Andrej už druhý měsíc rozdává koblihy a připravuje se na volby, vypadá to spíše na záminku k předčasným volbám. – Pegida vyvolala mezi svými stoupenci hysterii. Poslední šok jim způsobil nový obal Kinder čokolád, kde se místo blonďatého áríjce objevilo černošské dítě. Přitom se jedná o dětské fotografie hráčů německého národního týmu. Hysterky, by se všichni měli léčit… (ToP)

Čtvrtek: Britský lékař se přidal k tzv. Islámskému státu. Léčí džihádisty a bezvěrcům přeje smrt. Frank Burns se najde v každé době. – Ukrajinská pilotka Savčenková se vrátila domů. Buď bude prezidentka, nebo bude dál střílet Rusáky, kteří ovšem na Ukrajině nejsou, a pokud jo, tak na dovolené. – Dívka si na ulici půjčila nůž a bodla se do hrudníku. Z nešťastné lásky. Ta dnešní mládež je z knížek a televize úplně zmagořená. Shakespeara zakázat. – Nadace Charty 77 ocenila Kliniku. Na slavnostním ceremoniálu připomněli boj proti komunistické státní zvůli a zároveň četli Marxe? – Vráťa Mynář navštívil Zlínský kraj a navrhl, aby za seniory platily televizní poplatky úřady. Pro zasloužené seniory je televize prý jediný zdroj zábavy, a tak by ji měli mít zadara. Pokud máte v rodině geronta, tak víte, že naopak by bylo lepší jim tu telku úplně odstřihnout. (JM)

Pátek: Opět nahlášena bomba na Klinice. Lidi nemají co na práci… – Babiš slíbil opravu komunistické věznice v Hradišti. Část má být památníkem. – Na epizeuxi pohořeli podle odhadů 2 ze 3 maturantů. Pro některé zbytečná úloha. Třeba jako loňský Jidáš. Kdyby raději učili, jak vyžít s penězi do příští výplaty… – Soud se zabývá blokací protičínských protestů. Už teď jsou kurzy na to, že se celá kauza zamete pod koberec, dost vysoké. – Chovanec stále bojuje proti šibenicím na protestních akcích proti migraci. Naposledy soud rozhodl, že nošení šibenic je naprosto v pořádku. – Podle tureckého velvyslance urazila Samková svým výrokem na sněmovním semináři islám. Ta ho chce za jeho komentář ke svému vystoupení vyhostit. – Zlín ožil filmovým festivalem. Podle našich zdrojů zcela chybí júúťúúbeři. Díky bohu. – Trump se obul do ekologů. Po svém zvolení prý odstoupí od dohod o klimatu a naopak začne se stavbou nového ropovodu. – Putin bude spolupracovat s Tsiprasem. Kalousek nekecal: ten systém spojených nádob asi vážně funguje. (ToP)

Sobota: Z Boží vůle mučedník Martin Konvička zažívá krušné časy. Úsvit po něm bude stále vymáhat peníze za politickou kampaň, Volfová se od něj odtrhla a zanikl tak Blok proti islámu a Alternativu pro Česko si na ministerstvu zaregistroval někdo jiný, takže vznikla Iniciativa Martina Konvičky. Už je zase čemu se smát. – Bohuslav Sobotka bude kvůli fiasku s protikuřáckým zákonem svolávat koaliční radu. Snad si v tom termínu už Andrej nezařídil něco jiného. – Podle WHO není důvod rušit olympiádu v brazilském Riu kvůli viru zika, jak tvrdí někteří vědci. Tak jistě, sportovci tam jedou sportovat, ne si vrznout. – V Turecku se zvedla iniciativa za přetvoření chrámu Boží moudrosti (Hagia Sofia) v mešitu. Jestli to jde, tak já chci do katedrály sv. Víta obětní oltář. Ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn! (MK)

Redakce
Redakce (Články)
Houpacího Osla založili v roce 2014. Od té doby se složení redakce několikrát změnilo, duše webu ale zůstala stejná. Jsme studentská undergroundová redakce a píšeme o tom, co nás baví a zajímá.

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*