Nejnovější

Šest českých bizarních YouTuberů, které sledují vaše děti

Vaše děti je sledují každý den ve svých pokojích. Formují jejich názory na život a nákupní košík. Zde si můžete přečíst výběr TOP českého bizáru mezi YouTubery (Podoba s tuberou je jenom náhoda? Nemyslím si). 

Teri Blitzen – 344 tisíc odběratelů

Kdo to je? Mladá slečna z dobře situované rodiny. Ukazuje plebsu, jak se žije. Jako každý YouTuber se ani ona nevyhne reklamnímu pásmu. Posledně to byla cestovka, boty a nealkoholické nápoje. Značka: lidé jí závidí peníze, dovolenky, auto. Všichni všem všechno závidí.

teri blitzen

FattyPillow – 313 tisíc odběratelů

Kdo to je? Tlustý chlapec, kterého jste na základce šikanovali. Teď se postavil před kameru, hraje hry a obveseluje diváky hlubokými moudry. Každé druhé slovo je vulgarismus. Takhle nemluví ani dlaždič. Kdepak, nuda.

fattypillow

Naprosto Retardovaný – 170 tisíc odběratelů

Kdo to je? Člověk s ADHD se zálibou ve zbraních. Vybere si téma a vždy se u něho nepřirozeně nasere a zanadává si. Nová verze nadávání v hospodě u piva. Jeho divákům asi ještě dlouho nenačepují.

retardovaný

Týnuš Třešničková – 124 tisíc odběratelů

Kdo to je? Třídní kráska. Komu patří tento líbezný hlásek? Přece Týnuš, která nás zásobuje oblečením, kosmetikou a pro změnu také nákupy. Slečny a chlapci vzdychají nad její krásou. Slabší povahy odpadnou po několika minutách jejího zvukového projevu a myšlenkových pochodů. Pusu.

týnuš

Beton Svaly – 9 tisíc odběratelů

Kdo to je? Hora svalů. Zasvětil svůj život posilování, ale to bylo málo. Začal odpovídat na dotazy diváků a jeho záběr je vskutku široký. Vztahy, škola, cvičení. Jeho styl? Ukázat biceps a řešit věci na Pána. Přítelkyně mají být poslušné a existují pouze pro muže, kteří mají hodně svalové hmoty. Hejtovací ráj pro feministky.

Bianca Johnsson – 5400 odběratelů

Kdo to je? Troll. Bianca nastavuje zrcadlo českým YouTuberům. Její videa jsou parodická a vulgární. Průměrný fanoušek českých YouTuberů je zmaten a bere to všechno vážně, takže se Bianca stává častým terčem velmi kritických komentářů. Vydrž.

bianca

Máte tipy na další bizarní YouTubery? Napište mi do komentářů a možná se dočkáte druhého dílu.

Andrzej Branny
Andrzej Branny (Články)
Nová média, kultura, politika.
  1. Sledujícím Naprosto Retardovanýho dlouho nenalejou? Já dávno můžu pít už i v US, sdílím jeho názory a ty ostatní youtubery vůbec neznám.

  2. Anonymní obhájce lidí kteří nejsou čuráci | 11.3.2016 v 12:46 | Odpovědět

    To o Martinovi je strašná blbost. Vždyť ten člověk často vysvětluje věci, pro které musíte mít alespoň nějaké vzdělání, aby jste je pochopili. Navíc…. Vědecké kladivo

  3. Milan Veselý | 11.3.2016 v 12:47 | Odpovědět

    Co je na Martionovi Rotovi bizardní? Co třeba se zmínit o IQ 152, spolupráci s vládou, kanál Bědecké Kladivo prostřednictvím kterým vzdělává mládež, prvenství týkající se prvního tělesně postiženého čecha na Elbrusu a Kilimandžaru a nebo informační hodnotu videí? Ne to ne díky, radši napíšete článek úrovně TV Nova, bulvár zaplavující internet za účelem zisku sledovanosti. A hyperkinetická porucha? Vážně?

  4. U některých překvapivě přesné. Například u Martina Roty nic moc. Zajinalo by mě kokik vudeí před tim bylo schlédnuto

  5. To s tím o Martinovi Rotovi bych nesouhlasil, určitě je mnohem chytřejší než autoři tohoto článku, mám i starší publikum, nenadává na věci, ale naopak se snaží věci vysvětlit. Když už píšete článek o YouTuberech zkuste se na chvilku kouknout na jejich tvorbu. Třeba vědecké kladivo.

  6. Vážen ste sem dali Martina Rotu?Ako fakt?Preberá podla mňa dosť dobré témy…

  7. Agraelovo Let’s plány Šílenství

  8. Další debilni debil je Agraelus

  9. Michal Novák | 11.3.2016 v 14:21 | Odpovědět

    Prosím do dalšího dílu dej Ikara, Agraela, DeeThana nebo Mazariniho. 😃

    • Vysvětli mi prosím, co máš proti DeeThanovi? :D Nejlepší talkshow v česku, dělá streamy pro charitu, pro DS atd. jediný člověk v CZ který dokáže “ukáznit” své fanoušky aby se chovali slušně. Podle mě jeden z nejvíc fajn lidí na CZ internetu a to říkám z osobní zkušenosti. Osobní doslova, několikrát jsem ho potkal nejen na akcích.

  10. A co takový Agraelus, to on je bizard nad bizard…

  11. PanArcherko | 11.3.2016 v 14:34 | Odpovědět

    Další YouTuber? CO třeba Filip Grznár :D

  12. Agraelus a Vaclav KordusCZ Koryčánek

  13. Agrealovo fanda #1 | 11.3.2016 v 15:10 | Odpovědět

    Mám tip do dalšího dílu: Agrealus (Agrealovo let’splay šílenství)

  14. haha. Běžte si mluvit o politice a nechte YT trochu dál po shlédnutí jednoho videa z vás nedělá PRO+ znalce aby jste mohli posoudit kdo ”bizarní”.

  15. Viděl ten člověk co tohle psal další kanály martina roty nebo naprosto retardovaného jestli chcete umí mluvit i normálně není to jen sprosté hovado. Třeba vědecké kladivo takže bych byl rád kdyby martin rota z tohoto seznamu zmizel.

  16. Tohle jsou normální lidi, kteří jsou sprostí jenom proto, aby pobavili lidi. Když nejsou na kameře, dá se s nima dobře pokecat atd.

  17. Tenhle článek napsal člověk, kterej je nikdy nesledoval. FattyPillow si ze své tloušťky udělal přednost a hodně mu to pomohlo se dostat na první místo sledovanosti ve střední Evropě.
    Naprosto Retardovaný… Tento člověk má větší IQ než tvůrce tohohle článku. Je vidět, že dotyčný si ani 1 nezobrazil jeho youtube stránku s videi a přesto píše o něm hovna. Hodně jeho fanoušků je narozdíl od většiny Youtuberů stará 18+ let.

    Tímto prosím, aby si tvůrce tohohle článku zjistil něco o tom, o čem se chystá napsat naprostá hovna, aby ty hovna nebyly vytržená (nebo/a) nepravdivá.

  18. Eliška Evka Repová | 11.3.2016 v 18:50 | Odpovědět

    S tím, co je tu napsané o Martinovi Rotovi teda nesouhlasím. Viděl ten, co tento článek psal, videa z jeho kanálu Vědecké kladivo? Podle mě rozhodně ne. Já se z jeho vědeckých kladiv naučím věci líp, než ve škole. Prosím o Martinovo vymazání z tohoto žebříčki.

  19. Já nepochopím proč jste tam dali Martina Rotu. Jeho videa vám aspoň něco dají. A co třeba věděcké kladivo?? Hnmm??:D

  20. Nechápu co tam dělá Martin Rota,jeho videa jsou v pohodě . A mimochodem co Agraelus :D

  21. TAk ..ok >:( Teri tu nemám rada ok ale šit do Fattyho a Martina … jako fakt ? jste normální … celkově YouTube je od 13 let :* … díky Martinovy jsem se dozvěděla dost užitečných věcí … a Fatty říkal že jeho videa nejsou pro malí děti ,ale to by jste se museli podívat třeba na stream :* … nepište proto takové pičoviny .. >:( :*

  22. Dominik #Frajer | 11.3.2016 v 21:37 | Odpovědět

    Jde vidět, že článek byl napsán jen proto, aby nasral fanoušky a byl čtený :D Jinak je to totální sr*čka :(

  23. Nutne to chce agraela :D

  24. PepaXXLMinecraftLP69420 | 13.3.2016 v 15:55 | Odpovědět

    Zajímalo by mě, který člověk to psal. Např u Týnuš Třešniškové nebo Teri Blitzen to zní trošičku závistivě… A co třeba se u Roty zmínit, že má IQ 152, je prvním tělesně postiženým čechem co vylezl na Elbrus, nebo jeho druhý kanál: Vědecké kladivo ? Jsem si docela jistý, že Martin Rota má větší IQ, než autor tohoto článku.

  25. Vy jste dementi Agrelius a Martin Rota je ta stejná osoba ! a je náhodou dobrej týpek :)

  26. To je to , když se nějací hovada snaží přiživit na youtube a ještě k tomu hovno vědí

  27. Ten co psal o martinu rotovi asi vubec neslysel jeho videa.

  28. Ten co to poslal je autista nebo co?

  29. Až bude top 6 bizarních stránek na webu, budete tak s nadpisem stránka o inteligenci houpacího koně, ne dokonce osla

  30. Jediná bizarní věc je tenhle článek. To o Martinu Rotovi je píčovina. Ten člověk je chytřejší než všichni autoři podobných článků dohormady. Bizarní jsou třeba : Ikaro,Datel nebo Buzeranti z TVTwixx. Pan autor asi zhlédl jenom těch šest YouTuberů a řekl si : Tak , teď tam o nich něco napíšu, protože o jůťúbu vím “úplně všechno”. Fakt neskutečný tenhle článek ty kokot !

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*