Nejnovější

Přehled týdne 17.–24. 1. 2016

Pondělí: Malého Kima z KLDR tentokrát naštvaly stromy. Asi. Jižní Koreu totiž ve velkém bombarduje propagandistickými letáky. Asi už mu došly nápady. – Padá cena ropy. Něco si přejte. Třeba levnější benzín. – Ve francouzském Calais se s uprchlíky nepářou. Jejich tábor vzali bagrem a chudáky uprchlíky přestěhovali do kontejnerů. Tento fakt si vysloužil ocenění hákového kříže a upřímný úsměv Tomia Okamury. – Na vesmírné stanici ISS (Neplést s IS -> NE. Teroristé nás nemohou bombardovat z vesmíru. NE. Pane Velebo, už vám dále nebudeme odpovídat na e-maily.) se astronautovi Kellymu podařilo vypěstovat kytku. Bohužel se nejedná o kanabis a tak zůstává toto botanické odvětví nadále v rukách vesnických průkopníků s UV zářením. (DaG)

Úterý: Náctiletý chlapec z Pákistánu si po obvinění z rouhání sám usekl ruku, aby dokázal sílu své víry. No, to důležité si naštěstí neusekl. – Milan Chovanec obvinil Andreje Babiše, že jej jeho média cíleně diskreditují. Babiš toto nařčení odmítl, hoši z Mafry prý taky o ničem takovém nikdy nic nevěděli, vůbec ne. – Počet nakažených chřipkou roste, epidemie se dá očekávat koncem ledna. O důvod víc vyhýbat se lidem, a tak to máme rádi. – Bohuslav Sobotka vyjádřil myšlenku na záložní hranice Schengenu. Podle něj by měly vzniknout v případě, že se nepodaří řádně dohodnout na řešení krize s Tureckem a Řeckem. Vytvořil tak mezistupeň návrhu obehnat plotem Česko. Kompromis, he? (MK)

Středa: Se zdravotnictvím v Česku je spokojena polovina Čechů. „Vezměte si Paralen a uvidíme, co to s vámi udělá…“ – Známá postava muslimských hororů, Martin Konvička, provedla další velké prohlášení. Prý je jen na nás, jestli se necháme islámem, tou zhoubnou ideologií, převálcovat. Naší ideologií by prý mělo být pohodářství a obyčejný život. Proč ne? Já třeba souhlasím a v pohodě jsem, co ty, Martine? – V USA mají pozitivního Sheena a v Rusku zase půlku národa. A pak že soutěživost mezi USA a Ruskem není to, co bývala. – Slyšeli jste už o alkoholu, ze kterého nebudete mít kocovinu? My taky ne, ale v KLDR ho prý vynalezli! Stejně tak bodří severokorejští soudruzi našli lék na MERS, SARS a AIDS. No považte, kdo by tam nechtěl žít? (ToP)

Čtvrtek: Jihoafrický policista zastavil při běžné kontrole řidiče. Když se ho chystal pokutovat, střelil ho do zad kolemjdoucí muž. Policista nelenil, muže zahnal a řidiči pokutu i přes zranění napařil. Semir hadra. – Číňané okopírovali Pentagon a udělali z něj nákupní středisko. Problém je, že v něm téměř nikdo nenakupuje, je z ruky. – Holicí strojek do každé rodiny. V Tadžikistánu probíhá velké národní holení, prevence před IS. – Probíhá soud s maďarskými řidiči, kteří jsou obvinění z převaděčství. Údajně neví, jak se k nim ti běženci dostali. Všech sedmdesát šest. (ToP)

Pátek: Zemřel Ransdorf. – Dva mladí Američánci se zhulili a v reakci na to měli dojem, že je honí stovky policistů. Než aby se vzdali těm imaginárním, raději zavolali a přiznali se policistům reálně existujícím. Osel radí: “Děti, vezměte si z toho poučení a vyhýbejte se drogám.” – Opilý cyklista se smál strážníkům, kteří se ho snažili zadržet, leč pěšky mu nestačili. Jeho heroickou jízdu městem ukončil obrubník. – V KLDR zadrželi amerického studenta, chtěl prý zničit jednotu země. Být Američan v KLDR je podobné jako být vzbouřený akademik v Turecku nebo Turek v Rusku. – Spojené státy zpřísnily podmínky bezvízového styku pro 38 zemí světa včetně Česka. Takže kdo si jezdí běžně dovolenkovat do Iráku, Íránu, Súdánu nebo Sýrie, jen tak se do USA nepodívá. A to se do toho ještě nepustil Donald, přátelé. (ToP)

Sobota: Miloš Zeman v rozhovoru pro Právo uvedl, že u ekonomických migrantů a šiřitelů nenávisti je možným řešením jedině deportace. Už to někdo řekl debatujícím na sociálních sítích? – Předsedou Strany zelených se stal Matěj Stropnický. Gratulujeme, ale volební preference jim to stejně asi nezvedne. – V Berlíně vznikne speciální středisko pro azylanty z řad gayů, leseb, bisexuálů a transsexuálů. Tak schválně, kolika lidem z tohohle praskne žíla? – Americký viceprezident Joe Biden a turecký premiér Ahmet Davutoglu se po setkání v Instanbulu shodli, že obě země jsou připraveny na společné vojenské řešení konfliktu v Sýrii. Své postoje k bojům a spojenectvím po tomto bezesporu změní Rusko, Saúdská Arábie, Čína, syrští rebelové, teroristé, eskymáci a mimozemšťané. (MK)

Redakce
Redakce (Články)
Houpacího Osla založili v roce 2014. Od té doby se složení redakce několikrát změnilo, duše webu ale zůstala stejná. Jsme studentská undergroundová redakce a píšeme o tom, co nás baví a zajímá.

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*