Nejnovější

Přehled týdne 19. 10. – 25. 10.

Nás na dlouhé proslovy neužije. Přesto se snažíme přinášet to nejvíc nejdůležitější z uplynulého týdne, abychom si mohli nostalgicky zavzpomínat. 

Pondělí 19. 10.: Zajímavý titulek přinesly Novinky.cz : Británie proti extremismu: děti budou moci připravit o pasy jejich vlastní rodiče. Krom toho, že díky prezidentovi víme, co jsou passy, tak nám takový režim těžce zavání Orwellem. Angsoc, hanba ti. – Stovky sociálně slabých rodin na Slovensku (ano taky nás překvapilo, že mají Fica a stejně jsou chudí) dostanou dovolenou zdarma. Bohuslav Sobotka oznámil, že uzavírá hranice se Slovenskem. Jen pro jistotu. – Armáda v blesku nakoupí útočné pušky. Ačkoliv se spekuluje, že je to kvůli uprchlické vlně, Osel tyto fabulace vyvrátil. Na uprchlíky musíme přeci kupovat pušky obranné. – Prolomení limitů na dole Bílina strhlo lavinu komentářů na facebooku. Hojně se k tomu vyjadřoval teplický radní Dominik Feri, ale přikládáme to faktu, že jako jediný Sudeťák umí psát.

Úterý 20. 10.: Starý Stropnický dostane pancéřovou limuzínu. A na české děti sbíráme víčka. – Zabodl srdce krumpáčem do předního skla. Chtěl jí tím říct, že ji miluje. No, nemilujte ho. – Lotyši staví plot na hranicích s Ruskem. Kvůli uprchlíkům. S ploty se nějak roztrhl pytel. Schengen už si šetří peníze na rakev. – Le Penovou soudí za výroky proti muslimům. Konva naproti tomu dostal požehnání od Zemana k diskuzi na půdě vlády. Jak tohle máme nějak vtipně komentovat?

Středa 21. 10.: Hoši z GIBSu zasahovali v protimafiánském útvaru. Prej to nemá co dělat s pomstou nebo tak. Prostě jen Prohnilí proti prohnilým. – Kameramanka, která podrazila nohy imigrantovi, ho bude žalovat. Podle odborníků může dostat klidně žlutou kartu za filmování. – Řidič jedoucí kolem hradu Kost narazil na dva muže. První vedl na řetězu toho druhého, oblečeného do latexu. Na místo zavolal hlídku neposlušných strážníků. Ti dokonce použili obušky. Uuuu. – Hitler prý nevymyslel holokaust. Podle Netanjahuna ho na to přivedl Palestinec. Ok, je v módě podporovat Izrael a nosit ohnuté kalhoty, ale tentokrát bych fakt zůstal jen u těch kalhot.

Čtvrtek 22. 10.: Moskevské protokoly prej potřebovaly aktualizovat, tak Rusové zdrželi skupinu českých delegátů na pět hodin na letišti. Kucí nepodepsali a na Hradě se truhlilo. – Když se vám vymkne z ruky larp a naběhnete do školy s mečem, dá se předpokládat, že už vás nikam nepozvou. Nepomůže tomu ani to, že zabijete dva studenty a pak vás zastřelí policie. – Na Galapágách objevili nový druh želvy. Je tmavá, má krunýř a vypadá jako všechny ostatní. Ale jelikož neumí mluvit jako ta z Nekonečného příběhu, tak čekáme dál.  – OSN nás kritizuje kvůli uprchlíkům a kvůli Zemanovi. Jeho voličům je to putna a nám ostatním tím nic nového neřeknou. – Hnutí Ano by vyhrálo volby.

Pátek 23. 10: Jelikož mladý Stropnický nemá obrněné auto jako taťka, tak ho přes noc pražští zastupitelé odvolali. Krnda je konečně happy, protože může začít makat. – 16 z 18 městských strážníků v Berouně bylo obviněno ze zneužití pravomoci úřední osoby. Beroun nyní čeká postapokalyptické řádění a chaos, takže pokud nevíte kam na dovolenou, Beroun bude určitě skvělá volba. – Většina Čechů je nespokojena s EU. Normálně bychom si dělali legraci, že za to můžou imigranti, ale oni za to vážně mohou imigranti.

Víkend: Červené maso nám způsobí rakovinu stejně jako cigarety. V tom případě… začínám kouřit. – Hurikán Patricia, který nejednomu meteorologovi způsobil mravenčení v podbřišku, udeřil na Mexiko. Naštěstí rychle zeslábl, takže mohl rozzlobený dav nadržené meteorology vesele zlynčovat. – Zeman prohlásil, že většina uprchlíků si nezaslouží soucit, protože používají své děti jako živý štít. První si všichni stěžují, že jedou bez dětí, a když je teda přivezou, tak jen jako živý štít?  Co ještě musí udělat, aby se to slušným Čechům a Zemanovi líbilo? Změnit barvu kůže, sežrat knedlo vepřo a chlámat se jako trotl u Slunce, seno?

Jakub Mikel
Jakub Mikel (Články)
Kryptosluníčkář, někdejší šéfredaktor a ostentativní metrosexuál. Je student žurnalistiky na FF UP. Trpí utkvělou představou, že je vtipný.

Napište komentář

Váš e-mail nebude publikován.


*